AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
onedio.com/.../diyanet-ten-tepki-ceken-soru-ve-cevap-hakkinda-aciklama-655448
...
şeytan şu sıralar dindarım diye geçinen insanların üzerine yüklenmeye başlıyor anlaşılan, hani sözde dindar ya, gösteriş abideleri ya, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni bile, öğrencisine, size elbise yardımı yapacağım diyip taciz etmiş, haberlerde gördüm dün, öyle bir şekil işte. insanlar yalancı olmuş.
nisanlinla el ele tutsmasna gunah diyen diyanet babanin kizina sehvet duyabilir demesi sapikligin bir gostergesi oldgunu dusunuyorm ve kurumun amacinin ne oldgunu unuttgunu dusunuyorum
Herkez kendine göre dinini yaşıyor. bu nedenle kendi kafasında kurduklarını başkalarina da doğruyMuş gibi aktarabiliyor. Dini asıl olan islami olarak yapsa bu şekilde soru da olmaz cevapta
Bu konuda denecek cok sey varda surda agzimi acmak istemiyorum. Okuyunca kan beynime sicradi resmen.
Basimizdakiler de samimiyet olsa ortak bir komisyon kurup diyanetin sunucularini denetler ve ortaya cikarir gercegi. Kimse sorumlusu cezasini ceker. Ama dedigim gibi iste, "o samimiyet olsa"
Açıp bakmadım. Onlara tıklama primi veremem. Ancak baba kızına şehvet duyabilir. Ama bu onun sapık ruhlu olduğunu gösterir.
İnanılır gibi değil gerçekten şok içindeyim. Diyanet İşleri bile böyle fetvalar yapıyorsa biz din konusunda kime güveneceğiz.
Müslümanlık ne alaka kardeş yapan insanlar toplumu uyarmak adına fetva verilmiş ne güzel ne var bunda zaten kıyamet alameti baba kızı ile beraber film izledikten sonra baba kızı ile zina işleyecek bu alemetlerden birtanesi
her zaman dediğim gibi diyanet kapatılmalııı gereksiz bir kurum
Yuh diyorum baska bisey demiyorum. Site kapatilmis bu olaydan sonra zaten. Turkiye ne hale geldi valla yazik.
Dinin Müslümanlığın bir yere gittiği yok ki. Dini Müslümanlığı diyanet belirlemiyor. Asıl kaynak sabit.
din adına karı kız satıyorlar ırakta , suriyede , hatta fetva var, mecbur kalınırsa , kızı annesi ile ilişkiye girilebilir diye , peygamberi sapık olarakmı görüyor bu dinciler anlamadım gitti, atmadıkları iftra kalmamış peygambere
bizim sorunumuz bu inançlarımızı cinsellik üzerinden yorumluyoruz...
hırsızlık , yolsuzluk bunlara hiç söz yok ama sapıkça şehvetlere din üzerinden normalleştirme yapılıyor.. içler acısı
Normalleştirme hırsızlığa yolsuzluğa da yapıldı..
"Allah akrabaya bakmayı emreder" diye torpile kılıf uydurmadılar mı?
@ipekyolu çok haklısınız... Minareyi çalan kılıfını hazırlar tam da bu
Biraz once de soyle bir Haber gordum;
Ogretmen 12 yasindaki ogrencisini ruyasinda gordugunu soyleyip babasindan istiyor
Ayni kafa ve ayni bozuk dusunceler
Mayasi saglam olacak bir adamin mayasi
belki üvey kızdır :) bilmiyorum yorum yok. her yapılan habere de inanma taraftarı değilim ortada kanıt yok çünkü.
Akılları uçkur hizasından aşağıda olan yaratıklar bunlar.
Eğer öyle bisey varsa. Bence gerçek babası değildir. Onun araştırılması lazm zaten ortaya bir şekilde çıkar olmadığı yoksa. Nefis kızına şehvet duymaz
o babayı alırım ben. alırım elime. neyse. küfür etmicem. o fetvayı vereni de alırım elime.
içkiyi neli seversiniz sorusuyla aynı edepsizliğe sahip bir sorudur
keza sarhoş olup kızına kötü işler yapanlar mevcuttur
Diyanet, diyanet değil genelev sitesi tövbe estağfurullah. Dini getirdikleri şu hale bakın yazık vallaha yazık.
Cahillikten başka bir şey değil.
Nişanlıların elele gezmesi günah, hamile kadın dışarıda gezemez bunlar yetmiyormuş gibi bir yeni saçmalık daha ekledi. Yeteri kadar kadına taciz yetmiyor sanırım
Diyanetin sitesi hacklenip bu soru cevap yaratıldıysa Allah yapanın belasını versin ama yok halihazırda bu çok kötü soruya bir o kadar da çok kötü şekilde cevap verildiyse Allah diyanetteki sorumluların da belasını versin.
Diyanet kapatilsin yerine 1.000.000 ağaç dikilsin daha faydali olucaktir
Allah cezalarını versin ya şoke oldum bunun haram günah diye anlatacaklarına türlerine ayırmışlar
diyanet şımartıldı yapacak bişey yok
oysaki diyanette makam odası olmazdı
Sadece yaradana inaniyorum. Geri kalan hersey sapiklik gibi geliyor.
midem bulaniyor sadece, otesi yok. oz kizina sehvet duyan adam kendi kessin, hadim etsin kendini
İcki icip kafası güzel bir modda kızını karısı olarak görebilir. igrenc bir durum ama hersey mümkün
Cumhuriyet gazetesini kaynak olarak göstermek zaten olayın hayaliyeti hakkında yeterince bilgi veriyor :))))))
artık islamdan vazgeçmek vakti geldi diyecem ama gavura kızıp oruç bozmak olur oda allahım bize güç kuvvet versinki bunlar gibi sapıklardan kurtulalım
Türkiye'nin üzerinde oynanmak istenen yeni bir oyun.
Bu insanlar ortalama 80 yılları boyunca hiç mi beyinlerini kullanmıyorlar acıyorum. Insanların saçma şeyler söyleyip ve yapıp, bunları normal sanmalarini aklım almıyor. rezalet insanlar var bu ülkede. Ulkemden sogutuyorlar.
Dininizin, şizofren ve abaza bir arap tarafından 1400 yıl önce yazılmış saçmalıklar bütünü olduğunu anlamanızı beklemiyoruz zaten.
Sorulan soru saçma adami savunmuyorum ama adam kızını çok sevmek demis olabilir ya zaten cevaplamasida saçma nereye gidiyor bu cehalet
öyle kansızlarda var ama benim arkadaşımöz babası tarafından taciz edilmişti
bu zırvanıza diyanetin yaptığı açıklamayı da yazar mısınız millet onu da görsün. anca bıdı bıdı bıdı.
evet iyice yoldan çıkmış bulunmaktayız allah sonumuzu hayretsin diyorum başka bişey diyemiyorum...
Ben o babayı şişlerim nokta😑
Vay mq papa yapsa bu uyarıyı bir şey yok di mi.
yok mu kardeşim ensest ilişkiler sapık kalpler
Ne var yani bu uyarıda diyanetin görevi zaten bu.
Bana niye kızıyorsun birader
Bu konuda uyarı yapması gerekiyor çünkü sizin gibi sapık kalpliler çoğaldı
Soran şahıs herseyı anlamak istedğiniz gibi anlamayın.! Bu tarz insan bile denmeyen varlıklar yok mu? Hiç mi haber dinlemıyosun? Malesef var oldgu için dıyanette uyarılarda bulunmuş.
@soran
Pardon burada bir yanlışlık var
Ben tamamen aksi yönde görüş bildirmek istedim
Benim yanlış anlamam dan kaynaklı özür dilerim
Hocam haberi okusaydınız eğer bu duruma şiddetle karşı çıkmadığını, bazı durumlarda nikah düşüceğini bazı durumlarda düşmeyeceğini anlatıyor. Eğer doğru düzgün bir cevap vermiş olsalardı habere verdikleri cevabı silmezlerdi.
@umutyurtseven ben yanlış anlamışım özür.
baba kız değil biz komşumuz la büyüdük komşumuza bile şehvetle bakmazdık
İslamda çok normal böyle şeyler, kitabınızda yazmıyor mu 6 yaşında çocukla evlenebilirsin diye?
yazmıyor kitabımızda. yazıyorsa buyur, ayet yaz bekliyoruz.
kitabımızda yazmıyor öyle bir sey... okumadığın bir kitabı karalayamazsın...
@Kelebekler-De-Ağlar @TheCeloman o yüzden mi muhammed ayşe ananızı 6 yaşındayken nişanlayıp 9 yaşında nikahlandı?
kaynak? Hadisleri kaynak göstereceksen hiç boşuna yorulma.
Komiksiniz. Hadis kaynaklarında geçen mucize olaylarını ''kabul etmeyip'' de gidip yine aynı kaynaklarda geçen ve ''sahih'' senedi bulunmayan rivayetleri ''cımbızlayarak'' seçip bunu ''aa bak bu sizin hadis kitabınızda geçiyor'' E hani hadis kaynaklarında geçen olayları kabul etmiyordun? Mucize falan yalandı? ''AYNI'' hadis kaynağında geçen X olayını kabul edip Y olayını kabul etmiyorum demek ve hatta senin şimdi de yapmış olduğun gibi insanlara bunu kendi savını destekleyici argüman olarak sunmak acizliktir.
Ayşe validemizin 6 yaşında olmadığı aksine en az 17-19 yaşlarında olduğu kanıtlanmış birşey. daha onları bile araştırmadan eleştirmek doğru bir yaklaşım değil.
Dinciye güvenemeyeceğiz.
dinci olduğu için işte.. dindar olmayı herkes beceremez ama.
Dıncıler hem Allahsızdır hemde vatanhaınıdır
@TürkünAskeri en büyük tehlike bizzat onlardır.
Bu ve benzeri olayların dinimizle alakası yok. İnsanları saptıranlar yine insanlardır. İnsan kadar çok kötü bir varlık yok..
Kaynakların biri Birgün biri Cumhuriyet.. Çok manidar gerçekten 😉
Haklsın
Diyanet'in sitesine girerek bizzat soruyu görebilirsin. Senin bu cahilliğin çok manidar gerçekten :)
Bana benim üslubumla gelme
Konuyu değiştirme. Aç Diyanet'i gör soruyu. Sonra da "Vay anam biz gerçekten müslüman mıyız acaba?" diye sorgulamaya başla kendini
Soru sormuşlar yalnız. Sanki normal fetva vermişler Allahım ya
Mesele soruda değil, verilen cevapta. Beynin yeni galiba, sıfır kullanılmış, güle güle kullan
benim beynim yeni de sende hiç yok onu ne yapalım
"Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş :)"
Beynindeki boşluğu sana mı yansıttım yoksa?
Şu an kendi kendini yansıttın
Sadece onlar değil
@BAŞINIZDA_BİR_BÜYÜK https://i.hizliresim.com/Z7E2qk.jpg
@XnickbulamadımkiiiX ne diyon la değişik
İşine baksana
@BAŞINIZDA_BİR_BÜYÜK al işte resmi belge gibi bir belge sunuyorsun adam gibi bbr cevap bile veremiyorsunuz;)))) yalan mı bu? adam gibi konuş istersen
Kötü bir şey de demedim, artık nasıl algıladıysan aynen iade ediyorum.
@XnickbulamadımkiiiX ya ben zaten yanlış anladığımı bildirip özür diledim
Niye polemik yaratıyorsun ki
Kani bozukluk ne zamandir helal oldu diye dusunuyorum
Din gibi temis duyguların kirletilmesinin mantığı ne ki
O adamın eşinle Nikahı düşer kardeşim okadar dokunmasa bile deseki ya hanım senin popoda aynı annenekine benizyobenizyo büyük bu bile yeter nikah düşmesi için öyle bişey yapan adamın ben taaaaa... yaşadım biliyorum
Bu diyanetin dinle alakası olduğunu düşünmüyorum zaten ettikleri yeminde" Atatürk ilke ve inkilaplarina bağlı kalcam" demeleri bir defa yanlış din sadece ayetlere ve Peygamberimizin hadis ve sunnetlerine baglidir
türkler. müslüman olur ise tüm sapıklığını dine katarlar sizin yüzünüzden dinden tiksindim
Olmamış bir şeyle ilgili görüş belirtmem komik olur.
saçmalamış dicek bişey yok. zaten ülkenin çivisi çıkmıştı bir de üstüne tüy dikme çabasındalar
türkiyede din mevzusuna aklı başında kişiler el koymalı artık iyice b*ku çıktı
Erkeğin nefsi ile şeytan yanyana geldi mi çok kötü şeyler olabiliyor. Gözünüzü iyi açın. Dünyanın her yerinde kendi öz babasından tecavüze uğrayan çok kız var. Diyanet bu konu hakkında uyarıyor. Sizin gibilerde hemen dini kötülemeye bahaneler...
Çok kötü ya nefret ediyorum böyle insanlardan, Allah belalarını versin midem kalktı
Kurandan öğrenin diye bir şey var. Oda sıkıntılı bazı kişiler kuranda olmayan şeyleri bile oldu diye gösteriyor, ayet ekliyor. Nereye gidecek halimiz Allah bilir.
Bu pislikler var yok değil ferva vermesinmi adamlar sadece iyilik sağduyu mu sanıyorsun dini
el insaf arkadaş, böyle bir şey ne dine, ne imana, ne insanlığa, ne vicdana, ne şerefe sığmaz yazık neler görücez daha
Yok artık 😳 gayet normalmis gibi açıklama yapmışlar. Lakin bunun üzerinden Islama yüklenme yapmayın. Kusurlu olan bu açıklamayı yapanlar.
Diyanet ne icmis olabilirki acaba