Ya iğreniyorum bunlardan. Ben şunu anlamıyorum bu kadar saçma fetvalarla uğraşan diyanete niye bu kadar fazla bütçe ayırılıyor ne işe yarıyor bunlar? şunlara ayırılan bütçe teknolojiye ayırılsa ülke almanyaya yaklaşmıştı yemin ediyorum. Birde bu soruları soranlara yazıklar olsun böyle sapık bir toplumuz işte. Şu cehalet ve pislik ne zaman biter artık?
diyanet soruyu kendilerinin cevaplamadığını siteden ele geçirildiğini bildirmiş. Zaten şu an soru sorulma kısmınada ulaşılamıyor yani 1 saat önce öyleydi açmamışlarsa halen kapalıdır
canım. cevap saptirilmis bazj medya kuruluslari tarafindan... dava acilicak.. sen gibi gerizekalilar inansin diye yapiliyor bu haberler.. yaziklat olsun sizin gibi iftira atan jnsanlara
zaten hep bu doğan medyası hep bu masonlar hep bu paralelciler yav adamlar kendi sitesinden yayınlıyor sen hala doğan medyasının karalaması diyorsun yok ya valla birşey demiyorum kardeş. he öyle öyle he.
olabilir hemen sorunun iki altında 2 tane var , lütfen yanlış anlamyın size tepkili degilim, amacım size kırmak ya da yadırgamak degil, çok soruldugu için bunu bildirdim
En İyi Cevaplar