2 satırdan fazla okuyamıyorsunuz hemen sıkılıyorsunuz maalesef siz kızlar
"ayyf ff ufff onee bea geç geç çok uzun yha "
İki erkek cevap vermiş. Vay! İKİ. Kadınların aptal olduğunun kanıtı!
Kimse tam olarak tarihte cinsiyet eşitsizliğinin nasıl ortaya çıktığını bilmiyor ama sen kolay cevabı bulmuşsun. Her şey kadınların suçu! Zeki bir arkadaşsın, tebrikler. Siyahlar, eşcinseller, engelliler vs. de mazoşist, onlar da kesin isteyerek eziliyorlardır.
Diyelim ki eskiden kadınlar istedi bunu. Şimdi, günümüzde yaşayan kadınlar mı istedi seks objesi olarak görülmeyi, susturulmayı? Onlar çok istiyorlar sapıklarla uğraşmayı, güzellik standartlarını, değil mi?
Bunu okuyan da zannedecek ki erkeğin malı gibi davranmayan kadınlara o* demiyoruz. Sanacaklar ki ülkemizde tüm kızlar okula yollanıyor, kızlar da genel olarak okulda erkeklerden daha başarılı değil. Duyan da sanacak ki dinimiz bile kadını ezmiyor. Sanacaklar ki kadının değerini erkeğe ne kadar iyi hizmet ettiğiyle ve güzelliğiyle ölçmüyoruz. Böyle bir toplumda yetiştirilen kızlar ne yapsınlar? Sen hayatında kaç tabuyu görmezden gelebildin, ne kadar cesur davranabildin? Onlardan nasıl böyle bir şey bekliyorsun zeki kardeşim?
En komik olanı ne biliyor musun? Bir de şimdi erkeklerin belli konularda daha az hakları var falan diye feminizmi reddediyorlar. Erkeklerin yönettiği bir dünyada kadınlar belli konularda daha avantajlı diye.
@balmumsuz anladım haklı buldum
katılmadığım yerler var ancak durum maalesef böyle
evet sorduğum soru ile seçtiğim en iyi cevap birbiri ile çelişiyor
adam haklı napim hiç böyle bir açıdan bakmamıştım
Tam bir kadın düşmanı. Ataerkil düzene nasıl karşı çıksaydı sence? ilkel güçlü erkeğe ne yapabilirdi?
Sadece kadınlar mı köle edildi? Zayıf erkekler , siyahiler , hayvanlar.
Cevap
2Cevap
yetiştirme kaynaklı ve beynin az kullanımı ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Ya bu neyin öfkesi bir otur skinleş birader şaşırdın mı sen
Ne yapsan ezildikletini sanıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar