vücudunu kullanılarak para kazananlara diyorum cidden hiç kendilerine saygıları yokmu parayı bahane ediyorlar
düzgün bir insan gibi yaşamak varken huzurlu bir hayat
düzgün bir insan gibi yaşamak varken huzurlu bir hayat
Cevap
10Cevap
Ben de anlamıyorum valla hic tanımadığın insanlarla ilişkiye girmek veya vücudunu sergileyerek abazaları mutlu etmek erkeklerin senin üzerinden düşüreceği fanteziler.. Bunları nasıl kabulleniyorlar nasıl bir kafa yapısı ben anlamıyorum anlamakta istemiyorum
açıkçası bende anlamak istemiyorum eğer zorla yaptirilmiyorsa
bir kadının kendini değersizleştirmesi çok kötü
Doğru söylüyorsun hem vücutlarını satan hem bunlara para ödeyen insanlar cidden aşağılık. Helal yol varken niye böyle bir yol seçiyorlar anlamıyorum hiç
evet kimse açlıktan bunu yapmaz ülkede bir sürü iş var temizlik garson aşcı tarım işçileri tekstil
Kesinlikle
tamam sen 32500 lira maasla calis. 20 bin kira verirsin. gerisini de bozdurur bozdurur harcarsin. huzur dolarsin.
Erkeklerde bunlara prim vererek kendini aşağılık duruma düşüyor aslında. Neyse herkesin kendi hayatı kendi tercihi diyelim, banane.
Gözlerini para bürümüş öz saygıları kalmamış ve kolay yoldan para kazanma bağımlısı olmuşlar.
kesinlikle
Üstelik kullanıldıktan sonra esko diyip aşagılıyorlar. Akılı olun erkeklere yem olmayın
Kadının yoksa parası * *dır kumbarası derler. Bazıları bu felsefe üzerinden gidiyor.
Onlar yüzünden bizim gibi temiz kızlar da böyle yalniz
Kendilerine saygıları yok onlara iyi niyetle yaklaşıp tavsiye öğüt verene de yobaz ahlak bekçisi falan diyolar çok yazık cidden...
Onlar parayı o şekilde kazanıp herkesten huzurlu yaşıyorlar
kendinilerini bir pislik gibi hissetmiyorlarmi
Hissetmezler onlar kendilerinin değerini böyle şeylerle ölçmüyorlar
Bende merak ediyorum gerçekten cevap bulursan Banada söyle
Onlara göre huzur kolay yoldan para kazanmak demek
olabilir eğer mutlularsa sorun yok
Mutlu olmasalar neden yapsınlar zaten bu işi
zorla kaçırılıp çalıştıranlar var
Ben sosyal medyada kendini sergileyenler için söylüyorum, sen de bunun üzerinden soru yaptığın için.
He pardon senin gibi soru soran başka biri vardı da o sosyal medya üzerinden sormuştu onunla karıştırdım
gece yıl yurtdışından kızları kaçırıp Türkiye'de zorla çalıştırılıyordular kızlardan biri ihbar etmişti sanırsam kurtarmışlardi
Bir tane ülkede de yakın zamanda benzer bir olay çıktı öyle
kızların kendilerine dikkat etmeleri gerekiyor
Kolay ve hızlı para olduğu için
pazarlamak önemlidir :)
Parti kur oy verelim sana
Size hak veriyorum, ben de anlamlandıramıyorum.
kadın olmayı onlar mı istedi
kadın veya erkek fark etmez vücudunu kullanarak para kazan herkes aşağılık benim için çok Zor şartlar altında çalışan kadınlar gördüm her gün ev ev temizliğe giden sırf çocuğuna helal temiz bir yemek yedirmek için
ülkede zengin olanların çoğu helal yoldan zengin yani
bırakın bu edebiyatı
şerefin onurun paradan daha önemli ise aşağılık bir insandan farkın yoktur para için karını ec yaparmısınnn ancak şerefsiz onursuz insanlar yapar
siyasetçilere söyle bunları
halk zaten aç
halk her zaman siyasetçiler suçlar
boş yapma ya
Gayet de iyi yaşıyorlar.
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar kolay mı sanıyorsun her kadının tercihini özgürce yapabildiği bir hayatı? Türkiye’de hâlâ birçok kadına seçenek bırakılmıyor, ekonomik sıkıntılar, toplumsal baskılar, fırsat eşitsizliği ortada. Kimse kolay kolay “ben böyle yaşamak istiyorum” diye başlamıyor bu işe. Birini anlamadan yargılamak çok kolay senin için, ama hayat o kadar basit değil. İnsanların hangi şartlarda, ne baskılarla mücadele ettiğini asla bilemezsin. Biraz empatiyle yaklaşmak lazım 😌.