Hayatta yaşadığımız her şey deney , deneyimdir. Fazla ilgi gösterdiğimde uzaklaşıyorlar , aşağıladığımda ve küçümsediğimde bağlanıyorlar. Sizce bunun sebebi nedir?

Hayatta yaşadığımız her şey deney , deneyimdir. Fazla ilgi gösterdiğimde uzaklaşıyorlar , aşağıladığımda ve küçümsediğimde bağlanıyorlar. Sizce bunun sebebi nedir?
Kadın abi her şey yapar. Lanet okursun geçer aldatır da. Bir kadın 10 gün Hatay da bina altında kalmış karı koca 2 çocuk evli. Deprem de akıllanmamis. Kadın bir gün ölmeyecek mı ki? Bazen öyle hale geliyor ki Kadın? Allah varsa Allahi laneti kadına olsun.
Cevap
6Cevap
Alakasi yok. Hicbir sey yasamadan bilmeden yorum yapmayin.
Kafasında sorun olanlarla normal olanları bir tutamazsın bro
Hoşlanan kadın yoktur bence sabreden vardır belki ayı oğli adam olur diye düşünüyorum
Kimse aşağılanmaktan hoşlanmaz. Hoşlanan varsa da kafasında sorun vardır
Gören de en az 10 kadınla sevgili olmuş istatistik tutmuş da konuşuyor sanacak 😂
Zaten çok sevgili yapanlar pek doğru sevgililer yapmıyorlar. d
Doğru kişiyi bulmak isteyen önce kendisi doğru olur ki bu bir sürü sevgili yapmakla olunan bir şey değil, ondan sonra hangi insanın doğru olduğunu fark edip onunla sevgili olur.
Gayet de oluyor ama kendin doğru olmadıktan sonra doğruyu arama boşuna Çünkü hak etmiyorsun
Erkekler de öyle yaşadığımız toplumda ailede değer görmediğimiz için, değer gördüğümüz ilişkilerde güvende hissedemiyoruz btw :(
Kadının üzerine gidersen korkuyor hatta itaat ediyor korkunca üstüne geliyor garip yaratıklar istekli ve korkak
Bilinçaltı işte.. tarih boyunca genlerimize işlemiş sosyal kalıtım
Böyle bir kadın yok bence ben erkekleri aşağılamaktan hoslanirm 😄
Fghjhgg yo boyle yapan yok
Ny
Daha doğarken aşağılanıyorlar genetik kodlarına işleniyor
annende dahilmi sor bakalim
La siz nasıl kadınlarla birlikte oluyorsunuz da böyle saçma sapan sonuçlara varıyorsunuz
Hayatına giren 3-5 kişi kalitesizse çevreni, kriterlerini falan değiş
Böyle genellemeler absürt
Hoşlanmıyorum
Hiç
Ben sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?