Paylaşmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Fikirlerinizi söyler misiniz?

Eşimin bir akrabası var. 50 yaşlarında ve ailecek çok sevdiğimiz iyi bir insan. Ne desem nasıl anlatsam ne hissetsem ne düşünsem bilemedim. 2 saattir içim içimi yiyo. burada paylaşmak istedim. Bu adam benimle hep konuşur ailemin yanında da sürekli iltifat ederdi ama mükemmel bir insan olduğumu iyi terbiye aldığımı nadirde olsa fizik ve yüz güzelliğime değinirdi. Geçenlerde dikkatimi çeken konu yanımda biri varken elini öpmek istediğimde öptürüyodu ama kimse yokken elini öptürmeyip yüzümü öpüyodu. İçime bir tereddüt düşmüştü ama fazla takılmamıştım. Bugün bize uğraması gereken bir konu olmuş ve ben evde yalnızdım. İçeri davet ettim mecburen kimse yok dememe rağmen girdi. Biraz sohbet edelim diye konuyu eşime getirdi. Eşimin eksi yönlerini bana söyleyip idare etmem gerekenler konusunda baba gibi bazı nasihatlerde bulundu. Ve ardından peş peşe bana iltifatlar etti. Senin gibisi herkese kısmet olmaz gerçekten nadide bir insansın kalbin görünüşün herşeyin mükemmel falan dedi rahatsız oldum ama bozuntuya vermek istemedim teşekkür ettim konuyu değiştirmeye çalıştım. Senin gibi bir eşim olsa her türlü yaşatırdım dedi. Eşinden bahsetti bende onun eşinin de muhteşem olduğunu söyledim ama konu hiç o tarafa gitmedi. Kendimi ifade edişime dik başlılığıma düşüncelerime konuşmalarıma hayran olduğunu söyledi. Ve hattâ haddini aşıp her erkeğin arzu ettiği bir kadın olduğumu söyledi. Bende konuyu değiştiremeyince kötü yönlerimi söyledim dışardan öyle gözüküyo olabilir ama her insan da bana tahammül edemez dedim. Ağır konuşur yapma deneni inadına yaparım falan dedim. Oda senin gibi biri için herşeye katlanılır falan dedi. Yazarken biraz da olsa rahatladım. Gerçekten içim sıkılıyo kimler hepsini okudu bilmiyorum. Sizce bu konuşmadan eşime ya da anne babama bahsetmeli miyim? Ve bu adamla mutlaka yüz yüze gelcez nasıl davranmalıyım?
Paylaşmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Fikirlerinizi söyler misiniz?