Dost acısı nasıl geçer?

Yazı biraz uzun olabilir. Derdim çok kötü çünkü. Okul başladığından beri dört kız takılıyorduk ve gayet eğleniyorduk. Sonra aramızdan bir arkadaşım bazı hareketlerinden memnun değildi. Ve whatsapptan mesaj attı gerçekleri söyledi diğer ikisi çok şaşırdı felan derken ertesi gün ben olayın içinde olmadığım halde gidip özür diledik ama onlar kalp yarası geçmez bilmem ne deyip küslüğü devam ettirip trip atmaya başladılar. Bütün erkeklerle bir oldular. Bütün arkadaşlarımızı elimizden aldılar. Bir iki hafta sonrada köpek olarak kullandıkları erkeklerden biriyle bana oyun oynadılar. O erkek ben sizin yanınızdayım bilmem ne dedi ertesi gün ise biz oyun oynadık dedi. Bugün küsen kişilerden birine mesaj attım neden böyle yapıyorsunuz diye onlarda arkamızdan konuşuyorsunuz bizi sevseydiniz konuşmazdınız vs dediler ve diğerine attım iki yüzlüsünüz gurursuzsunuz artık maskenizi çıkarın bilmem ne dediler bu sefer de numaramı köpek olarak kullandığı erkeklere vermişler onlar da bana kızları savunuyor durumum çok kötü okul hayatımda hersene aynı şeyleri yaşıyorum lütfen yardım edin bu mesajlaşmadan beri ben ne yaptım diye ağlıyorum onları takmamaya çalışıyorum ama biyere kadar lütfen bir çare bulun ayrıca bu uzun yazıyı üşenmeden okuduğunuz için teşekkür ederim
Dost acısı nasıl geçer?