Evet cevapları göreyim başınıza mutlaka gelmiştir ;-) :-:-D :-D :-D
Cevabın nedir?
+1 yılÖpüşmek var / öpüşmek var..
Sevgi göstermesidir öpüşmek doğaçlama gelişen masum bir öpücüğün kimseye zararı yok / yiyişmekten bahsetmiyorum.
Öpüşen bir çift gördüğümde; ne mutlular derim.
Buna ayıplayanlar; hamile bir kadın gördüğünde; "sağlıklı olur umarım" demek yerine / "ooovv kadın sevişmiş" diyen zihniyette insanlar.
Eig çok doğru;
"Vahşet her yerde ulu orta sergilenirken, Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünya'da yaşıyoruz"32 Yorumla
Soran+1 yılBu cevapta çok güzel di
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiyle birbirlerini open ciftler yuzumu guldurur, sokakta gorsem; ama kimisi de opmuyor yiyor arkadas.. Teyzeler de napsin:))
49 Yorumla
Soran+1 yıl:-D :-D evet öyle biraz :-D :-D
- +1 yıl
Ama gel gor ki sokakta karisini doven adama laf etmeye korkarlar... Samimiyetlerine inandigim soylenemez; toplum huzuru felan laf salatasi yapmasinlar
Soran+1 yılEvet bende ona kızıyorum..
- +1 yıl
Kizmakta haklisin. Bana da bu yuzden samimi gelmiyorlar zaten...
- +1 yıl
Hani yeme meme ciftlerin kendi bilecegi is. Belindeki beylik tabancayi cikarip kimi hedef alacagini secen insanlar gormektense sevisen ciftler gorelim sokakta tabi; daha iyi yani...
Soran+1 yılÇok güzel söyledin
- +1 yıl
Merci :)
- +1 yıl
zaten öpmeye değil bu soru yemeyi anlatmış sevgilinle buluşunca zaten öpüşürsün ama burada parkta bir nevi sevişme var konu bunu içermiş eğ bizde buna karşıyız git müsait yerde yap bunu demi ama
+1 yılHiç unutmam 2010 yılı 15 yaşında falanım parktan geçiyorum ama büyük bir park parkta tenhalaşmış. böyle ağaçların çok olduğu kısımda herif kızı beceriyordu anasını. kıskandım dayı polis geliyor diye bağırdım. adam donunu çekip kaçtılar. benim olduğum yerden ben dışından kimse sevişemez usta.
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah kızı bırak diyeydin :-D :-D
Gizli Üye(36-45)+1 yılJohn Lennon Diyor ki ;
"Vahşet her yerde ulu orta sergilenirken, Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünya'da yaşıyoruz"914 Yorumla- +1 yıl
Ya Allah askina batilasmak istiyorsaniz batiya gidin orda naparsaniz yapin ama burasi türkiye, ben her ne kadar modern olsamda örf ve adetlerimi unutmadim unutmicamda. Sizin kendi kiz cocugunuz resit olmamis sokaklarda öpüsse hosunuzami gidecek? Evet belki geri kafalilik diyorsunuz buna ama ben kiz cocugum olursa böyle bir terbiyesizlige asla izin vermicem.
Cevap sahibi+1 yılBatılılaşmak ile ne alakası var? Hangi mantık ile bu soruyu cevaplıyorsun? laf olsun torba dolsun diye yorum atmayın lütfen. @Ecemgürsu
Cevap sahibi+1 yılTanrı varsa eğer. Sizin gibilerin geleceğini bildiği için Şeytanı bir paravan olarak kullandı. Tanrı eğer ki varsa eminim çok gülüyordur yukarıdan sizlere. Ben ne dedim bunlar ne anladı :))
Soran+1 yıl@gvklvfj haha cevaba bak :-D :-D
Soran+1 yılAynen :-D :-D
Soran+1 yıl@cekmert hahaha çok Tebrikler :-D :-D
- +1 yıl
@Ecemgürsu Sonuna kadar haklısınız...
- +1 yıl
bir geçek daha var sokakta öpümeye utanmayıp mesajları utanıp gizliden atan insanlarda var ilginç
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
Niye sokakta opusesin ki? Ne kadar ayip ve saygisizca. Hadi elele kolkola gezersin arada buseler kondurursun da banka oturup hayvan gibi niye yiyisiyosun? Utanmasalar sey yapicaklar oracikta. Kimin eli kimin seyinde belli degil. Bakmakla ve yadirgamakta haklilar.
90 Yorumlasen rahatı parkta ne arıyon kucuk cocuklar, ailelerin olduğu alanda. parka gidip bir iki öpüseyim diye bir düsünce olmaz. sen opüsümeye değil... yapmaya gidiyon resmen. otele git sen. park kamu malı sen ne malsın anlamadım...
817 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşüncelisin tatlım :-D :-D
Soran+1 yılYa benim dediğim öyle sevişmek çıplak olup vs gibi bişey değil ki :-D :-D masum bir öpüşme bunun neresi yanlış ki?
Soran+1 yılTamam :-D :-D
- +1 yıl
nasıl kız yazınca hemen gevşemişsin l*n
Soran+1 yılkız yorum yapınca hemen nasıl damlamissinz :-D :-D :-D ahahah :-D :-D bide parkta opusenlere laf edin:-D :-D
Soran+1 yılBoşver ya hiç takma kendilerine baksana kız yorum yapınca hemen nasıl gelmisler:-D :-D :-D daha konuşuyor lar :-D :-D
Soran+1 yıl:-D :-D :-D ya boşver sen değil onlar sinirlensin :-D :-D
- +1 yıl
Şikayet ettim seni.
Soran+1 yıl@-Angeliciouss- aferim Cici kız :-D :-D
Soran+1 yılHahaha opusen iki erkeğin resmi ni koymuş :-D :-D :-D bu ne perhiz bu ne lahana kız :-D :-D
Soran+1 yılBu kız hesabıyla kaydolmuş buraya :-D:-D:-D:-D
Napsınlar onların zamanında samanlıklar vardı şimdi ulu orta yerde gördüklerinde kıskanıyorlar bizim zamanımızda böle yoktu die sitem etmeye başlarlar:))
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah :-D :-D Allah seni :-D :-D
Senin edepsizlik hayasizlik iffetsizliktir cunku daha aciyim istersen senden kucuk çocuklara iyi bir ornek deilsin... Ne derler buyukler bir kizin en guzel ceyizi opulmemis dudaklaridir ceyizinize sahip cikin
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yani burdaki herkes namuslu? Bunu geçmiş de yapan tek miyim güldürmeyin beni
Soran+1 yılHmm güzel yorum teşekkürler
+1 yılSence bu Türk kültürüne uyuyor mu ayrıca sevişmek için saklanmıyoruz bu her ne kadar normal bir şey olsada yemek kadar banyo vs bunlar kadar normal ama o durum özeldir orada farklı duygular içindesin bunu herkesin görmesine gerek yok ayrıca tamam sokakta öpüş kanın kaynar öpersin falan ama seviş degil yani hayatında ilk defa kız görmüş gibi yapma vs vs vs
03 Yorumla
Soran+1 yılSevişmek den bahsetmiyorum zaten farkındaysan
- +1 yıl
Biri karışacak kadar ileri gidiyorsun öyleyse
Soran+1 yılDemekki onlar öpüşme yi sevişmek zannedyr
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 50 Yorumla
+1 yılBabana sor baba biz sokakta neden sevisemiyoruz diye batı emperyalizmi kolesi olmuşsunuz hepiniz azdıysan git evde yap insanların küçük çocuklarına kotu örnek olma
33 Yorumla
Soran+1 yılBabam annene sorsun ozaman olur mu ;-) :-D
- +1 yıl
Senin babanida senle üst üste koyar *
Soran+1 yılPeki tatlı çocuk :-D :-D :-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben gece 1 de öpüştüğümden pek sorun olmadı :D ama genel olarak öpüşmediğim yer kalmadı sanırım ya. insan tutamıyor kendini ama napiyim uzak mesafe ilişkisi bizimkisi. en son otogarda yarım saat öpüştük herkes bize bakıodu ilginçti baya ama kötü bir niyet yoktu ki..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılAyıptır ayıp. Öpüşmeye izin verirlerse bu sefer daha fazlasını istersiniz :)
İhtiyaçlar sınırsızdır. Zincirleme ve birbirini doğurur. - işletme dersi.67 Yorumla
Soran+1 yılEee ama sokakta bir erkek eşini döverken kimse karışmıyor ona da karsmalari lazım :-D :-D
- +1 yıl
Onlar karışmıyorsa sen karış. :) O olay da zincirleme. Bir kişi karışınca cesaretlenip diğer insanlar da karışıyor. Tabi arada kalıp dayak yemezsin inşallah :) Ya da bıçak darbesi almazsan.
Soran+1 yılOnlar karışmıyorsa sen karış diyorsun da madem biri opusurken niye karışıyor lar
- +1 yıl
çok aleni yerde öpüşmesinler. çok da şehvetli olmasın. amcaların da canı çekmiş olamaz mı :)
Soran+1 yıl:-D :-D :-D olabilir
- +1 yıl
Sen yine de büyüklerine karşı saygılı ol. Burası Türkiye. Bizim örf adetlerimize, ananelerimize, gelenek ve göreneklerimize, ahlakımıza, yaşam tarzımıza pek uymuyor. Hem onların uyarması bizler için iyi. Onlar görüyorsa, o esnada sizleri çok iyi tanıyan birileri de görebilir. Gözden ırak olmak iyidir.
Soran+1 yılTamam :)
günlük haftalık kiralık evler var oraları deneyebilirsiniz dışarıda size özel olan şeylerin alasını yaparsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar konuşuyor :-D :-D
+1 yılEvet geldi ama teyzelerden taraftim bende parkta opususenlere kizdik
50 Yorumlaçünkü burası türkiye müslüman bir ülke kaşarlığın lüzumu yok :)
47 Yorumla
Soran+1 yılBurası Türkiye Öpüşene karişılır dayak yiyene karışılmaz ;) :D
Soran+1 yıl:-D :-D öyle değil mi?
Soran+1 yılNeden yok? Müslüman ülkede dayak yiyen kadına karışilmazmi hani o burada öpüşmyin diyenler neden böyle durumlarda karışmıyor?
Soran+1 yılSokakta dayak yiyeb
Artık günün her saati normal yayınlarda görülen bir şey ama işte millet sığır
411 Yorumla
Soran+1 yılOoo kim eksiliyor :-/
Soran+1 yılHahaha bu iyiydi :-D
Soran+1 yılÖpüşene bir ton laf dayak yiyen biri oldumu cami kapat cami oluyor:-D :-D
Soran+1 yılBu da güzeldi bence.. çok güzel cevap
Soran+1 yıl:-D :-D :-D iyi geceler
e bir yaştan sonra bitiyo demek ki böyle şeyler onlar da izliyolar ne yapsınlar :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:-D :-D hahahh :-D :-D
+1 yılSokakta parkta niye öpüşeceksin ki zaten. Mutlaka karışan cıkar niyesi yok. 😏
11 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle
Ahlaksızlık almış başını gidiyor 😞 Allah sizi de bizi de ıslah etsin 😞
20 YorumlaBugüne kadar kimse karışmadı gerçi ama bir gün karışan olursa karıştığına pişman olacaktır.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben sokakta öyle bir şey yapmam. Ama yapana da karışmam. Kimsede karışamaz zaten. İstediğinizi yapın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi terbiyesizler, gidin ne yapacaksanız evinizde yapın.😂
13 Yorumla
Soran+1 yılEv nerden bulcaz :-D :-D bulsak sokakta öpüşmyz :-D :-D
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın ya, o zaman tam gaz devam!😀
Soran+1 yılTeşekkürler :-D :-D
Sokaklar yiyişme yeri mi! Çlluk var çocuk var az edep nolur ya
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Valla bana hiç denk gelmedi. Mersinde partidrn cikardigim kizi kapinin onunde herkesin icinde optum ve kendi elimle kiza mastürbasyon yaptim.
10 YorumlaKendileri öpüşemedikleri için, canları çekiyor..
43 Yorumla
Soran+1 yılmadem bakma öpüşene kardeşim zorla mi baktiriyorlar
+1 yılSevgilim olsa öpüşmem :D Yeri oralar değil çünkü haklılar :)
30 Yorumla
+1 yılSokakta hayvanlar çiftleşir insanlar değil !
78 Yorumla
Soran+1 yılSen çiftleşebilirsin ozman
- +1 yıl
Cümlemi ünlem işaretiyle bitirdim yani bu bir tepki eğer ben hayvan olsaydım bir tepki cümlesi değil destek cümlesi kurardım kapiş?
Soran+1 yılValla burdan öyle görünmüyor ki ben mi napayım
- +1 yıl
Zor değil görmek bak eşek kadar ünlem var orada
Soran+1 yılYok onu demedim neyse :-D :-D
- +1 yıl
Burada sen çiftleşebilirsin demişsin sen de çiftleşmeyi savunduğuna göre bu mantığa göre sen de onun dediğindensin ;)
- +1 yıl
Aynen öyle aydınlanmıştır şimdi sanırım teşekkürler @-Angeliciouss-
Soran+1 yılSen çiftleş bu kadar ilgi ni çektiğine göre :-D :-D :-D namuslu kız seni :-D :-D
+1 yılBöyle bir girişimim olmadığı için gelmedi başıma :)
30 Yorumla
+1 yıldüşünsene annen baban ufak kardeşin yanında vede pakta arsız arsız öpüşen 2 kişi sen rahatsız olmazmısın bu durumdan o çocuk o yaşta bunu denemek isteyecek sence bunu yapmak doğrumu =?
05 Yorumla
Soran+1 yılYav sizin şu namus bekciliginize bayıldım neymiş Parkta vs vs bakma kardeşim öküz gibi madem gözünü zu dikererek bakmayın
Soran+1 yılHani ben zaten birinin bakmasın dan rahatsız oluyorum ama burada yok şöyle böyle diyen herkes aynı şeyleri yapıp öyle böyle demeleri ilginç hani tek benmi yapmışım sokakta parkta okdr öpüşen var peki onlar kim :-D ben kendim için gördüğüm de öpüşen biri ni rahatsız olmuyorum rahatsız olsam bakmam zaten
- +1 yıl
park dediğin yerde ufak çocuklar var vede evler oteller ne güne duruyor neden toplum içinde birileri görünce dahamı tatlı oluyor
Soran+1 yılBilemem
- +1 yıl
nerede yaşıyorsun hangi il
ahlak cercevesi icinde davranın sizde onlarda neden bu nesl degisti demesinler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSizin iğrenç öpüşmenizi sevişmenizi görmek zorunda mıyız len? Eve gidin ne b*k yiyosanız yiyin.
50 Yorumla
+1 yılPisliksiniz
91 Yorumla
Soran+1 yılMuck :-D :-D
edepsiz misin? sokakta öpüşen çiftlerden tiksiniyorum bir kendinize gelin yaa bu nesil nereye gidiyor. Allah ıslah etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılValla tek ben değilim
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eskiden ahlak diye birşey vardı. O teyzeler amcalar ahlakın olduğu zamanlardan kalma.
10 Yorumla
+1 yılözel, kelimesi anlamını yitirip tarihte yok olmasın diye...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugun opusmeyle baslar yaein nereye gidecego belli. Ilerde aaa bak oglum sana bu parkta hamile kalmistim dememk icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokaklar parklar öpüşme yerleri değil tatlım...
Ayrıca o teyzeler amcalar emin ol senin iyiliğin için karışıyorlar...00 YorumlaEdep , namus denilen bir şey var. Bunlardan haberin var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılAaaa hakkaten mi ya
Birini orda burada öperken de aklına getir bu dediğini :-D :-D
İnsanca öpersen kimse karışmaz şehvet lesmeden
11 Yorumla
Soran+1 yılMasum bir öpüşme :-)
+1 yılBenim sevgilim beni sokakta öpmeye kalksın ayrılırım. Seven adam herkesin içinde öpmez.
10 Yorumla
+1 yılolan var olmayan var de geç.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynenn :)
Senin medeniyet anlayışınla onların ki uyuşmuyor ondan.. Onlara göre sen medeni değil utanmazsın bence haklılar da.
25 Yorumla
Soran+1 yılSokakta eşini bir erkek döverrken de evlerinize kaçmak yerine bu medeni davranışızi bekliyoruz ;-)
Soran+1 yılBumudur cevabın verecek cevabı n yok tabi
Soran+1 yıl:-D :-D :-D :-D hadi Sevin bakalım :-D :-D
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çoookk ayıp gizli 😕😕😕
11 Yorumla
Soran+1 yıl:-/ :-/
Bir zahmet evinizde halledin o tarz işleri. :D
21 Yorumla
Soran+1 yılEv yok kardes :-D :-D
- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl10 gramlık beyninle sence de fazla iddialı cümleler kurmuyor musun :D :D
312 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız mi oldun :-D :-D
- +1 yıl
Sen kimsinki beni rahatsız edecen la tırrık :D
Soran+1 yılBirini rahatsız edecek olsam o sen olmazsın zaten kendini fazla şey yapma :-D :-D
- +1 yıl
Ahahaha ocak yakmayı bilmeyen kızlar burada liman yakar olmuş mk :D
Soran+1 yılAy yoruma gel tövbe tövbe :-D :-D :-D :-D lütfen düzgün çocukça olmayan yorumlar yap :-D :-D
- +1 yıl
Hahahahaha ya bir git odadan çıkmayı başar sen metebolizmasına kodum :D
Soran+1 yılTamam sus :-D :-D çok konuşma boş konusyosun :-D
- +1 yıl
Gerçekler insanı yaralar kuzum hadi kapağı kapat sızmasın haha.
Soran+1 yılGit ozaman hadi canım :-D :-D
- +1 yıl
Sanki ben küfür edeyim diye doğmuşsun la zındık :D
Soran+1 yılHadi canım bak sen şu ise :-D :-D :-D
- +1 yıl
hahaha
+1 yılÖpüşecek olduktan sonra her yerde öpüşürüm
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha:-D :-D
+1 yılÇünkü öpüşme sevişme vs. Mahremdir, özeldir.
217 Yorumla
Soran+1 yılSevişme değil sadece Öpüşmek
- +1 yıl
Öpüşmek de özel
Soran+1 yılDışarda olunca özel olmasi kayboluyrmu..
- +1 yıl
Peki sen evde öpüşürken birisi seni karşı apartmandan izlese ne tepki verirsin
Soran+1 yılMüstakil bizim evimiz :-D
- +1 yıl
O zaman bahçe duvarından dikizlese 😉
Soran+1 yıl:-D :-D sen öyle yapıosun heralde 》 《:-D
- +1 yıl
burada soru soranların hepsi, o sorduğu şeyleri yapıyor mu? 😉
Soran+1 yılBilmem sana sormak lazım
- +1 yıl
Benim röntgencilik yapmak gibi huyum yok
Soran+1 yılAklına öyle şeyler gelmesin ozaman
- +1 yıl
Evet o zaman senin cevabını alayım
Soran+1 yılSoruyu ben sordum zaten :-/
- +1 yıl
Sorunun cevabını ilk görüşte verdim. Ama benim soruma kaçamak cevap verdin.
Soran+1 yılNe sordun :-D :-D
- +1 yıl
Hastanelerde kırık çıkık vs detaylı anlamak için yapılan işlem vardı neyse boşver 😀
Soran+1 yıl:-D :-D :-D :-D ahahah :-D :-D
- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHic gelmedi basima 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılHmmm :-D :-D
- +1 yıl
Hepinizin basina gelmistir tarzi kendimi dislanmis hissrtmemi saglayan cumlen yuzunden soruyada cevap vermedim 😒😀
- Aile & Toplum konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılMemleket geri napalim
211 Yorumla
Soran+1 yılEksilemisler seni :-D :-D
- +1 yıl
Salla yahu onlarda evde olsa deli gibi sewisirler
- +1 yıl
Medeniyet karismamaktir beybi
Soran+1 yılAynen öyle :-D :-D
- +1 yıl
Sagol haci
- +1 yıl
Adapsizsin
Soran+1 yıl@gvklvfj cevaba gel oldu senin annenede selamlar. Daha konuşmayı bilmior ulan milletin anasını bacisini katma.
- +1 yıl
Bos wer ya kiz bulsa neler beler yapmaya kalkar abaza
Soran+1 yılAynen aynen ya komik olan da o burada olmaz diyenler kız bulsa neler yapar Allah bilir
- +1 yıl
Uzak durun haci onlardan
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılmanevi degerlerimizden dolayi karisiyorlar
10 Yorumla Mahallenin namus bekçileri onlar. s**tiret.
20 Yorumla
+1 yıledepten olabilirmi, sizin bilmediğiniz bir kavram olduğu için yabancısı olmanız normal dimi...
611 Yorumla
Soran+1 yılPeki.. sokakta esine döven adama niye karışmıyosunuz ;-) aile arasına girilmezmi yoksa :-)
- +1 yıl
boş boş konuşman bitmez senin, çoğul konuşma, kim olursa olsun, nerde olursa olsun kadına şiddet uygulayan adamı s..., çevrendeki zibidiler adına konuş...
Soran+1 yılGeç bunları :-D :-D
- +1 yıl
geç bunları ! anlamsız olmuş ama sonuçta adı cevap
Soran+1 yılŞöyle düşün sevgilin var buluştunuz dışarda biyerde birkeere öptün sana göre bu yanlış mı?
- +1 yıl
Birini ulu orta öpüyor, orasını burasını elliyorsam sevgilim değil ancak metresimdir.
Soran+1 yılValla benim gördüklerim 18 19 yaşında oluyor metreslikle alakali olduğunu düşünmüyorum ama sen öyle yaparsan bilemem tabi
- +1 yıl
Metres kavramını bilmeyen birine tutupta sokakta neden sevişilmez anlatamam, ama illa çok istiyorsan sen seviş hatta sekste yap insanlara aldırma tamam hadi
Soran+1 yılSenin edep baya yüksellerde kardes metres filan :-D :-D
- +1 yıl
Kardeş? yerim kardeşini ln, bide laf sokmaya çalışmış haspam, kızım ben yaşadığım ilişkilerde mahremime saygı duyarım benle partnerim arasındadır, senin gibi kevaşelik yapmıyorum
Soran+1 yılPeki tatlım :-D :-D :-D sakin ol sinirlenme :-D :-D
+1 yılhaklısın karışmaya hakları yok
20 Yorumla
+1 yılÖpüşemeyenler öptürmüyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDert yanıyolar biz neden yapamadık
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba :-D :-D
Ulan her yeri kerhane mi zannettin sen
59 Yorumla
Soran+1 yıl:-D hı hı istermisin?
Soran+1 yılSen anlamadın heralde sadece Öpüşmek den bahsedyrz
Soran+1 yılIlerisi yok sadece öpüşmek
- +1 yıl
Ne kadar saf kizimiz 😂
Soran+1 yıl@Kizlirsiriyir NE Kadar namuslu kızımız :-D :-D
Soran+1 yılHa sen görsen öyle dersin yani böyle bişey aklına geliyorsa
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar hep dişçiye para vermemek için 😪
10 Yorumla
+1 yıltamam saat 12 yi gecti atesi çıkanları öne alalim
10 Yorumla
+1 yıldüşüncesiz davrandığınız için.
30 Yorumlaben rahatım kımse umrumda olmaz :D
10 YorumlaAhlak kanunu bukadar basit
02 Yorumla
Soran+1 yılHı hı tamam :-D
+1 yılbasima hic gelmedi cunku edep denen bisey var😏
02 Yorumla
Soran+1 yılEdepli kız seni :-D :-D
- +1 yıl
ahh ben😄
Ahlaksızlık olduğu için olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler doğru cevap :-D :-D
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Neden sokaklarda parklarda rahat rahat öpüşemiyoruz teyzeler amcalar niye hep karışıyor anlamadım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler