Gizli Üye(18-24)+1 yılNamusu temizlemeleri gerek öperse ahlaksız namussuz olur dovebilirsin ama öpemezsin. Zira namussuzluk ahlaksızlıktır. Buna özellikle başa kumaş dolayan ve kadınlığın her hattını kapamaya çalışan kadınlık utançmış gibi siyahlara burunen özgüvensiz erkek pick me si kesim karşı çıkar. Yeter ki erkeklerine yemek yapıp hizmet edip evden çıkmasınlar. Nede olsa onlar cennetge sonsuz nimet alacak. Bu arada cennette kadınlara yine seķs yasak öpüşmek yasak. Yani duyuları olmuycak ama erkeklere bembeyaz huriler verilecek orada öpecekler burada 4 karı az geldiği için devam filmi diyor ütopya isimli kitapta italyan bir yazar..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca örf adet görüntü kirliliği diyen kesimide sacma buluyorum bence hasetlerinden görmek istemiyorlar. Şahsen ben mutlu öpüşen el ele gezen çift görünce mutlu oluyorum. Kendileri hiç uremiyormuş ilk kez görmüş gibi davrananlar baya komik
- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum Celâl hoca haklı gibi
Cevap sahibi+1 yıl@OsmanlıMüdavimi ben 6 dilde kuranı hatim etmiş biriyim osmanlıcı geçinip kitapı bilmeyenlerden değil:)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bir şey var ki kimsenin dışarda ne yaptığı bizi ilgilendirmez ama herşeyin de bir yeri ve adabı vardır burası Türkiye Cumhuriyeti biz örf ve adetlerimize bağlı yaşayan bir toplumuz parkta öpüşmek sevişmek hoş olnaz çünkü oraya aileler , çoluk çocuklar geliyor çocukların böyle birşeyi görmesi de her açıdan yanlış ve uygunsuz olur kötü örnek teşkil eder böyle bir amacınız var ise daha sessiz sakin insanlardan uzak yerleri seçmek ya da evinizde yaşamak daha uygun olur bizim toplumumuz bu tür seylere daha hazır değil.
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın abla
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılYani şöyle ki her işin bir adabı vardır. Beni ilgilendirmez ne yaptıkları gidip asla karışmam. Fakat ailecek oturduğun yerde biraz garip oluyor. Hani minik sevgi belirtisi olarak öpüşmek okey fakat parkta yiyişmek garip oluyor biraz 😅😅😅
13 Yorumla- +1 yıl
Ya fazlası kötü bence de ben minik olarak diyorum sevişircesine değil.
- +1 yıl
Minik olarak sorun değil tabiki
- +1 yıl
Ona bile karışan var 😅
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim umurumda değil ama ben yalnız olduğum için parka oturup huzur arıyorken karşıma geçip yiyişenleri görmek zorunda değilim. ev denen bir şey var orada ne yaparlarsa yapsınlar. aynı şekilde bende diplerine gidip sigara içebilirim rahatsız olurlarsa da gidebilirler sonuçta açık alanda sigara suç değil
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılKıyı Ege , Trakya ve Antalya hariç TC deki çoğu şehir gerici zaten İstanbul Suriyeli Afgan dolu ben istatnbulda oturuyorum İstanbul da 10 kişiden biri en Suriyeli bazı semtlerde 4 kişiden biri hatta
22 Yorumla- +1 yıl
Maalesef İslam ve osmanlıdan kalma osmanlıda evlenmek için resitlik yası kızlarda 9 erkeklerde 12 imiş maalesef gecmişimiz bu iken ne beklersin ki
- +1 yıl
Hala devam ediyor bu ülkenin mesafe kat etmesi için çok yolu var.
+1 yılHer şeyin bir yeri var, yakında sokak ortasında seks de olsun dersiniz, çoluk çocuğun insanların içinde yeri yok
533 Yorumla- +1 yıl
Seks olsun demiyoruz öpüşme olsun diyoruz.
- +1 yıl
Cinsel bi eylem, aksini iddia ediyorsan soruyorum bi kadın eşini biriyle yanaktan öpüştü diye aldattı şeklinde mahkemeye başvuramaz ama dudaktan görünce direkt aldattı diyebiliyor
- +1 yıl
Cinsel bir eylem evet ancak seks kadar büyük bir olay değil. Avrupa kanunlarına göre de serbesttir.
- +1 yıl
Avrupa neyin kıstası, her şeyi onlara göre yapmak zorunda mıyız
Nasıl ki yalanın siyahı beyazı olmaz cinselliğin de azı çoğu olmaz hatırlatırım 2022 içerisinde gerçekleşen İstanbul Bebek olayını. Zaten şuanki durumlar öpüşmenin çok ilerisine gitmeye başladı. İlk tavizi vermeyeceksin. - +1 yıl
21. yüzyıl ve modern ilkelerden bahsediyorum. Ayrıca kimse sizden izin almıyor farkındaysanız.
- +1 yıl
O zaman şikayet etme soruda. İzin vermiyorum farkındaysan görüşümü paylaşıyorum. Modernlik anlayışı da tartışmaya açık bi konu ayrıca.
- +1 yıl
Şikayet ediyorum zira kimsenin laf söylemeye de hakkı yok. Modernlik tartışmaya açık değildir.
- +1 yıl
Sen öyle bil. Hakkı varmış ki söylüyorlar. İnsanlarla tartışmak güzel bi şey mi kolay bi şey mi sanıyorsun. Rahatsız olunmasa dile gelmez.
- +1 yıl
Sen rahatsız oluyorsan rahatsız olduğunu kendine saklayacaksın. Öyle bildiğim de yok Arap kültürünü başımıza kakmayın.
- +1 yıl
İşinize gelmeyince arap kültürü yaftası. Avrupanın her şeyi mükemmel değil. Neden kendime saklayayım, kendime saygısızlık. Herkes haddini bilmeli. Öpüşme diyen yok, ulu orta marifet gibi yapılmasın yeterli!
- +1 yıl
Haddimizi belirleyecek olan siz değilsiniz. Yafta değil bu arada gerçekler.
- +1 yıl
Sizin gerçekleriniz..
- +1 yıl
Asıl sen yürü Avrupaya, ben araplıktan dem vurmuyorum Avrupayı yere göğe sığdıramayan sensin.
- +1 yıl
Ben ülkemi çağa ayak uydurtuyorum. Avrupa demokrasi ve insan hakları konusunda şu an en gelişmiş yer konumunda evet. Ayrıca yorumlarında gördüm zinanın bile serbest olmasından rahatsızsın :D
- +1 yıl
Son cümlendeki 'bile'her şeyi açıklıyor. Bu halk sizin çağdaşlığınıza (!) ayak uydurmak istemediği sürece boş konuşmadan öteye geçmez.
- +1 yıl
Halk istediğini yapsın umurumda değil bana karışma cüretini kimse gösteremez.
- +1 yıl
Sen özgür olacağım diye çevreni rahatsız edemzsin. İki saattir açıklıyorum anlamak istemiyorsan senin problemin.
- +1 yıl
Rahatsız ederim.
- +1 yıl
Bunu başta söyleseydin hiç yormazdım kendimi. İyi günler..
- +1 yıl
İyi günler :)
- +1 yıl
Avrupanın ASyanın afrikanın kültürleri aynı olmaz herkesin kendine ait tarzı var sen kalkıpda avrupa böyle diye örnek veremezsin. avrupada kıza öpebilirmiyim dersin ya güler ya öptürürsün burada dersen taciz olur. modernliği örnek alcaksanız disiplini çalışmayı üç kagıtcı olmamayı örnek alın parkta öpüşmekle modern olmuyoruz
- +1 yıl
@scorpion026 Söz konusu kendi özgürlüğümse her şeyi yaparım kimse de karışamaz mantığında biri var karşında ben muhatap olmayı bıraktım sana da öneririm.
- +1 yıl
çok haklısın. daha ağır örnek veririmde ağır gelir hakaretler başlar sonra :)
- +1 yıl
Tamam gençler uzatmayın
- +1 yıl
@scorpion026 Hakaret etmelik bir durum yok ortada fikir tartışıyoruz.
- +1 yıl
gerici güruh diye başlamışsın. desemki birgün senin ailenden biride böyle şeyler yapsa millet izlese sende oturur izlersin demekki modernsiniz. diceksin hemen aileyi karıştırma. bunu normal karşılamk için önce kendi hayatından başlamalısın.
- +1 yıl
@scorpion026 Evet bir şey demem ben. Gerici demek hakaret değil bana göre daha geri düşünüyorlar. Kimseyi aşağıladığım yok.
- +1 yıl
iyi o zaman. gerici güruh ne demek istediğini herkes anladı sonucta kaba küfür olmasına gerek yok. hayvanlar bizden daha ileri oluyor
- +1 yıl
@scorpion026 Demek istediğim belli evet. Bu yüzyılın gerçeklerine göre düşünemeyen insan demek istiyorum geri z*kalı falan dediğim yok onla alakası da yok zaten kültür meselesi bu.
- +1 yıl
işte kültür meselesi senin kültürün ile diper kıtaların ülkelerin vs kültürü bir değil avruopa kültürüne uyulmadı diye gericilik olmuyor. biraz avrupa insanının başka şeylerini örnek alsanız
- +1 yıl
@scorpion026 Tamam senin fikrin bu olabilir bir şey demiyorum sen de bana ahlaksız falan diyebilirsin gocunmam senin fikrin.
- +1 yıl
ben hakaret yolunu tercih etmiyorum.
- +1 yıl
@scorpion026 Ben de
+1 yılbirbirine kamusal alanda bademcik ameliyatı falan yapana, kucak kucağa oturana karışmak değil ama bi adap terbiye öğretmek gerekir.
Bu gericilik değildir. Sosyal adap kuralları ile yobazlık arasında fark var13 Yorumla- +1 yıl
Edep ve adap görecelidir
- +1 yıl
Hayır değildir.
- +1 yıl
Öyledir
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen bastırılmış duyguların hırçınlığı bu. Kendileri zamanında yaşamak istedikleri halde ailelerinden dolayı yaşayamadıkları için istiyorlarki başkaları da yaşamasın, öpmesin, sevişmesin, içki içmesin gezmesin vs vs. İki reşit insanın yaşadıkları sadece onları ilgilendirir. Minik bir öpücükten be Aşktan korkmalarına gerek yok
10 Yorumla
+1 yılYobaz ve işsiz, cahil kişiler genelde karışır. Toplumu ciddi bir şekilde etkileyen kötü gerçek ahlak dışı şeylere mesela Pedofili birini çevrelerinde görseler çok güzel bir şekilde göz yumarlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
bizde birey algısı ve saygı yok. yani hâlâ daha millet sevişsin normal mi diyorlar. öpüşmek nerede sevişmek nerede zihniyetini mumyaladığım.
tüm bunlar çok normal şeyler. buma karşı olanlar zaten şu müselman yobazlar hep. ne görseler ahlakları bozuluyor. sanki çok düzgün ya!10 Yorumla
+1 yılBen çocuğumun parkta yiyişen liseli görmesini istemiyorum. Bu gericilikse, okay. Ben gericiyim.
43 Yorumla- +1 yıl
Yiyişmeden ziyade basit öpüşmeyi kast ediyorum.
- +1 yıl
Ghosty helal olsun be sana
- +1 yıl
Sağol ahmet hocam
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBizim burada bir park var ciddiyim neredeyse her gün sevgililer gelip orada öpüşüyorlar sjsjkh en sonunda parkın ismini çifti kumrular diye değiştirecekler 😄
11 Yorumla- +1 yıl
:D
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSebep? özel hayat dediğimiz şey iki kişi arasında yaşanır herkese açık ortamda olmasına gerek yok kimsenin göremeyeceği yerde yaşasınlar.
25 Yorumla- +1 yıl
Sevişmeyi değil basit bir dudak dudağa öpüşmeyi kast ediyorum. Milletin ortasında seks yapın diyen yok.
- +1 yıl
Parkı geç senin deyimine göre öyleyse annenle baban senin ölümünde dudak dudağa yapışabilir:d
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Okay. İğrençleşmeye devamke.
- +1 yıl
Durmak yok yola devam
- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılIlericilik parkta sevişmek midir? Tek basına olan birisi de parkta mastürbasyon yapsa saygı mı duymalıyız?
15 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmekle bu dediklerin bir değil.
- +1 yıl
Bence gayet bir. Mastürbasyon yapana da saygı duyulmalı.
- +1 yıl
Önemli olan sana göre olan değil moderniteye göre olandır
- +1 yıl
Moderniteden banane? Moderniteye uymak zorunda mıyım? Gökten inme bir din mi?
- +1 yıl
Uymak zorundasın demiyorum ancak bana karisamazsın evet
+1 yılÇünkü kimse kimsenin sokakta öpüşmesini sevişmesini izlemek zorunda değil. Böylelerine karışmadıkları için karşı taraf bunu özgürlük olarak algılıyor ve milletin içinde bile ilişkiye giriyorlar. Al sana özgürlük, modernlik.
423 Yorumla- +1 yıl
İzlemek istemiyorsa bakmayabilir.
- +1 yıl
O bakmasa çocuklar bakar?
- +1 yıl
Çok doğru söyledin
- +1 yıl
Öpüşmenin bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.
- +1 yıl
Dışarıdaki ailelerin gözleri önünde öpüşmeyi normal buluyorlarsa o zaman kendi ailelerinin yanında da öpüşsünler 🙂
- +1 yıl
Öpüşüyorlar zaten dert etme
- +1 yıl
Bir çoğu ailesine gözükmemek için sevgilisi olduğunu bile saklıyor 😃 ne öpüşmesi.
- +1 yıl
Aileleri de gerici olduğundandır.
- +1 yıl
Off bu gericilik olabilir belki ama sokak ortasında yiyişmek asla özgürlük falan değil
- +1 yıl
Sokak ortasında öpüşmek medeniyet değil cahillik tir edepsizlik tir
- +1 yıl
İsteyen istediği yerde öpüşür kimse de karışamaz. Herkes haddini bilmelidir.
- +1 yıl
İşte herkes haddini bilmediği için ülke bu halde. Ülke özgürlüğü, modernliği basitlik sandığı için insanlar bu halde. Kendini satan satana 😃 Baksana her yer basit insan dolu. Ayy her neyse.
- +1 yıl
Özgürlük istediğini yapabilmektir. Avrupa'yı örnek alın.
- +1 yıl
Herkesin herşeyi yaptığı yerde kimse hiç bir şey yapamaz aristo nun sözü
- +1 yıl
Aristo ve fikirleri milattan önce kaldı.
- +1 yıl
Ya zaten senin gibilerin dilinden Avrupa düşmüyor 😃 Burası Türkiye. Avrupa'ya giden kişiler bile oradaki insanların bu ülkedekiler kadar basit olmadıklarını söylüyorlar. Ben kaç defa sosyal medyada böyle paylaşımlara denk geldim. Mesela herkes yani senin gibi sözde modernlik düşkünü olan kişiler hep Avrupa'yı örnek gösteriyorlar ama oraya gidip gören kişiler ise hep " orada bile ülkemizdeki kadar her sokak başında abartılı giyinen, saçma sapan konuşan, sokak ortasında ilişkiye giren veya yiyişen kişiler yok." diyorlar. Ayrıca özgürlük başka insanları rahatsız etmeden, haddini aşmadan yaptığın şeylerdir. Özgürlük ile göz göre göre yapılan saçmalıkları bir tutmayın.
- +1 yıl
Ben ilişkiye girilsin demiyorum öpüşülsün diyorum. Burası Türkiye evet ama Türkiye modernleşmeyi hak ediyor. Avrupa'da da Türkiye'de de yasal olan bir şeye laf söylemek herkesin boyunu aşar.
- +1 yıl
Ya tamam normal bir şekilde öpüşseler emin ol kimse bir şey söylemez ama bunlar abartıyor. Daha geçen gün bi ortaokulun bahçesinde iki öğrencinin bahçede birbirlerini elleyip şey yaptıklarını gördük. Bak mesela bu modernlik falan değil. Zaten aklı başında olgun olan birisi başka insanların yanında neler yapıp yapmayacağını bilir.
- +1 yıl
Ben zaten normal öpüşmeyi kast ettim sevişmeye elleşmeye ben de karşıyım.
- +1 yıl
Tamam da kardeşim bu ülkede sokakta normal öpüşenler mi var? 😃 Herkes abartının peşinde. Acaba kim onlara tepki gösterecek de, kime "geri kafalı, yobaz" diyeceğiz derdindeler.
- +1 yıl
Ben normal öpüşenlere karışanı da gördüm. Normal öpüşenler de var elbet. Fazlasına zaten halktan önce Polis müdahale ediyor.
- +1 yıl
Onlar artık her defasında böyle şeylere denk geldikleri için karışmışlardır.
- +1 yıl
Hmm olabilir ama yıldıracaksın polise şikayet ede ede.
+1 yılSorunun kobra etkisi yaratacağını bilmiyordun değil mi 😆
23 Yorumla- +1 yıl
O ne ya 😅
- +1 yıl
Yani insanların sana hak vereceğini düşündün. Onları provoke etmek için sordun bence ama ters tepti. Herkes karşı çıkmış🤭
- +1 yıl
Hayır karşı çıkılacağını tahmin ettim ki provoke etmelik bir amacım yok gidin dövün mü dedim 😂
+1 yılKarışmıyorum ama görüntü kirliliği yapıyorlar çok hoş bir şey değil.
210 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmek normal bence elleşme olmadan basit şekilde.
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi İnsan haddini bilmelidir :)
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi Buna siz değil yüce Türk yasaları karar verir.
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi Yasalarımızda kamusal alanda öpüşmek suç değildir 2004'te suç olmaktan çıkarıldı :D
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi Başkasına karışmaya yasal hakkınız yok eğer müdahale ederseniz mağdur taraf hakkınızda dava açma hakkına sahiptir hatırlatayım. Bu ülke Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik cumhuriyettir.
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi Valla benim babam polis zaten sorun değil. Ayrıca maske olarak kullanmıyoruz ancak adını anıyorum zira Atamın adı bile sizi çıldırtıyor :D
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi Sana yasadan bihaber olanlar denk gelmiştir aklı başında birine denk gelirsen soluğu mahkemede alır adam :D
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi Ağzın bozuk çünkü argümanların geçersiz haksız çıkan insan sinirlerin ve karşısındakine hakaretler yağdırır :D
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi Umarım hakaretin de suç olduğunu bilecek kadar hukuk bilgin vardır :D
- +1 yıl
@OsmanlıMüdavimi Siz azınlıksınız ya gençlerde çoğunluk olan biz atatürkçüleriz :D
+1 yılgorunce ahlakimiz bozuluyor , dinden cikiyoruz 🤬😠
22 Yorumla- +1 yıl
Desene ahlakımız bozulmaya meyilli :D
- +1 yıl
bi sabah muge anli izlesek goruruz bence onlarin ahlakini fkfkdh
Öpüşme halka açık yerlerde bana doğru gelmiyor. Parka çocuklar geliyor neyi doğru ya da yanlış olduğunu bilmeyen bu çocuklar o gençlere özenip aynısını yapabilirler. Görünce kafamı çevirir bakmam tepkim bu olur. Onlara hakarette etmem karışmam da.
10 Yorumla
+1 yılAklını sadece namus bekciliği ve başkalarının yaşantısıyla bozmuş insanlar, aslında ahlaktan en yoksun geri kafalılar bana göre. Yıl 2023 ve hala kapalı açık, öpüştü öpüşmedi, haram caiz tartışıyoruz. Üzücü
10 Yorumla
+1 yılya cidden ben bunu anlamıyorum yani evet evde böylr bir sey yapmaları daha normal ama ülke artık o kadar garip oldu ki dısarda sarılan bi cift görseler buna bile bir sürü sey diyolar ama konu siddet tcavüz olunca umursamıyolar bakıp gidiyolar saka gibiler cidden insanların birbirlerini sevmesi batıyo sanırım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sarılanı bilmem de öpüşmek çevredeki küçük çocuklarin görmesi için de psikolojik olarak sağlıklı olmadığı için karşılmasi normal.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSarılan bir kadın görmek, dayak yiyen bir kadını görmekten daha çok öfkelendiriyor bu toplumu.
10 Yorumla
+1 yılÖpüşenler olmaz
Hem çoluk çocuk var hemde insanlar görmek zorunda değil
Modernleşmek, geleneksel düşünceyi tamamen kaldırıp atmak anlamına gelmiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmek derken şey sevişme anlamında değil. Ufak tefek. Ayrıca geleneği kaldırırsak ayvayı yeriz zaten orası derin mevzu.
+1 yılBeyinleri olmadıkları için onları ilgilendirmeyen şeylere bakıyorlar ama ilgilendiren konulara da bakmazlar.
10 Yorumla
+1 yılYa onlar korkak saldırgan biraz yüz bulunca öleler yakın tarihe bakınca hep öleler ama kendileri aşiri ahlaksız hatta sapik
10 YorumlaAma benim psikolojim bozuluyor çocuk parkında olmaşınnn
10 Yorumla
+1 yılBunun gericilikle ilgisi yok. Parkta ben de yataktaymış gibi abartarak öpüşen insanları tasvip etmiyorum. Çocuk var sonuçta.
05 Yorumla- +1 yıl
Normal şekilde öpüşülebilir.
- +1 yıl
Normal bir şekilde olabilir ama kucağa çıkıp mahremiyet tanımadan ortalıkta bunun yapılması doğru değil. Pek çok kez de böyle insanlarla karşılaştım. Yapacaklarsa da parktan uzak dursunlar.
- +1 yıl
Sevişme demedim zaten öpüşme dedim.
- +1 yıl
Çoğu kişi bunu “öpüşme” olarak saydığı için fikrimi belirttim zaten.
- +1 yıl
Peki
- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılGörmek zorunda mıyız kardeşim? git evinde ne yapıyosan yap
14 Yorumla- +1 yıl
Bakmayabilirsin
- +1 yıl
Görmek zorunda değilim? yapmayabilirsin
- +1 yıl
Kanun suç değil diyor.
- +1 yıl
tm
+1 yılEdebe , ahlaga aykırı İslam'a aykırı seni gören insanların nasıl kötü etkilenecegini düşün Hiç mi haya yok sende
00 Yorumla
+1 yılKamuya açık alan olduğu için olabilir mi
27 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmek yasal olarak suç unsuru değil kamusal alanda.
- +1 yıl
Birinin rahatsız etmek suç senin özgürlüğün başkasını rahatsız ediyorsa biter
- +1 yıl
Kanun öyle demiyor. Ayrıca rahatsız olması beni ilgilendirmez bakmayabilir. Avrupa'da da yasal olarak suç değildir.
- +1 yıl
Birini rahatsız etmek suçtur Avrupa da yaşa uzatmıyacağım
- +1 yıl
Kanunen konuşun kendi aklınıza göre değil.
- +1 yıl
Aynısı değil zaten kıvırdığım. Yok suçsa gelin şikayet edin bakalım ne olacak :)
- +1 yıl
Toplumu rahatsız etmenin cezası var merak etme işine gelmemesi normal :d burada yapmaya gøtü yesinler de şikayet ederiz :d
- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence sen gericisin parkta rahatca seks yapılmalı. ailen colugun cocugun vs geçerken izlemeli burası modern ve özgür bi ülke.
15 Yorumla- +1 yıl
Seks ile öpüşmek bir değil.
- +1 yıl
biliyorum işte bende daha özgür olmalıyız diyorum. sonucta öpüşmek seksin başlangıcıdır.
- +1 yıl
Komik mi?
- +1 yıl
seninki kadar değildir.
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcık alanda öpüşmek ilericilik 🤣🤣🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılSana göre öyle🤣🤣😡hiç alakası yok.
İleri olan ülkeler medeniyetler böyle yaparak olmadı- +1 yıl
Avrupa'ya bak kanka
Cevap sahibi+1 yılNerden kankan oluyorum.
🤣🤣Avrupa sokakta öpüşüyor ileri mi oldu, öpüşmek elleşme k marifet değl
Saygı, kural denen bişey var. Özeldir onlar- +1 yıl
Evet ileri oluyor başka sorun var mı?
+1 yılSevilmedikleri icin
20 Yorumla
+1 yılKendilerini ahlak bekcileri saniyorlar bro
10 Yorumla
+1 yılİlericilik parkta yiyismek mi la ibiş
215 Yorumla- +1 yıl
Evet problem?
- +1 yıl
Park çoluk çocuk içindir yiyisme yeri değildir senin kızın olduğunda ya da bacın varsa ona söyle o yiyissin sahilde parkta
- +1 yıl
İsteyen istediği yerde yiyişir kardeşim iyi günler.
- +1 yıl
Öyle bir dünya yok ben çocuğumu yeğenimi parka götürcem orada senin bacın yiyisecek sessiz kalacam yok öyle bir şey otobana çıksın bacın
- +1 yıl
Ateş olsan cürmü kadar yer yakarsın konuşma.
- +1 yıl
Bacının parkta yiyismesi topluma aykırı bir durum
- +1 yıl
Toplum beni ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
Bu kafayla hep sorun yaşarsın herşeyin yeri var
- +1 yıl
Toplum değişiyor merak etme. Modernleşiyoruz.
- +1 yıl
Modernlik parkta yiyismek değil bunu savunan sapkın dır
- +1 yıl
Yallah Arabistana kardeşim.
- +1 yıl
Zihniyetin pek öyle değil gibi.
- +1 yıl
Dayı sen git çocuk sev bu işlere karışma sana naçizane tavsiyem.
- +1 yıl
Yürü lan teneke
- +1 yıl
Tamam abi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanların önünde öpüşenler görgüsüzdür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü kendileri yapamadılar bunları o yüzden
10 Yorumla
+1 yılNasıl karışıyor kimse karışmıyor
20 YorumlaKaba bir haraket
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem