Kendimize is kurmak istiyoruz fikirlerinize ihtiyacim var. Sizce bayanlarin yapabilecegi ne tur isler var. Ufak bir dukkanimiz var. Bana fikir verin arkadaslar.
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de bayan arkadaşlarla birlikte yapmayı düşündüğüm çok güzel bir iş var. Yaşadığınız şehir neresi bilmiyorum ama, bayanların hayır diyemediği bir ürün satışı için sizin dükkan biçilmiş kaftan olabilir. Yeri ve konumu nasıl bilmem ama fikrimi söyleyebilirim isterseniz. :) % 15 Kar payı isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymis o. Ufak sehirdeym
- +1 yıl
Çevre varsa, genç bayanın çok olduğu bir yer ise, gelir durumu da biraz idare ediyorsa peynir ekmek gibi gidecek temiz bir iş. Kar payında anlaştık mı :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBörek üstüne olsun. Kuru pasta. :):
00 Yorumla
+1 yılBence bijuteri aç kesinlikle çok fazla para kazandırıyor marjinal şeyler satın ve takılar 3 5 tl olunca insanlara az geliyor hemen alıyorlar
10 Yorumla
+1 yılMinicik dükkanların içine neler sıgdırıyorlar burada. Nikah şekeri vb. yapanlar var.
03 Yorumla
SoranDusunduk aslinda ama tutar mi
- +1 yıl
Millet boşyere ne paralar harcıyor. Tutar. Süse ve gösterişe çok meraklı bir millet olduk. Nikah sekeri değil sadece, onun yanında gelin buketleri vb. bir çok şey var. Tutuyor burada. evde oturan hanımlar bile yapıyor. Orası neresi?
- +1 yıl
Teşekkür ederim, ne karara vardınız?
Merak ettim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
+1 yılBence önemli olan dükkanın büyüklüğü değil. Nerde olduğu ve dekoresi önemli. Ayrıca sizin de kendinize göre çok iyi bildiğiniz birşeyi yapmanız, hem keyif almanızı, hemde para kazanmanızı sağlayacaktır.
10 YorumlaEfesin market seçenegi var. Ekomini adı altında tüm dükkanı düzenliyor belli bir mal koyuyorlar. Anadolu gurubuna ait. iyi bir seçenek düşünün derim.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha az önce bir arkadaşla Taksim'de 4 bayanın çalıştırdığı ev yemekleri yapan bir mekandan bahsediyorduk.
Dükkan işlek yerdeyse, siz de böyle birşey yapabilirsiniz.
Gıda sektörü asla batmaz.00 Yorumla
+1 yılÇiğköftecilik tabii ki. Tatlı da satarsınız turşu suyu da. Geliri de güzel sağlam yer bulursanız okul yakını falan gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk iki ay hiç para kazanmadan işletin
ve her zaman kaliteli malzeme kullanın
müşteriye her zaman güler yüzlü davranın
ben olsam sucuklu yumurtayla işe başlardım:)00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılBujiteri işine girin bir arkadaşım yapıyordu aylık net 5-6 bin bırakıyor kadınların süsü takı merakı bitmez
00 Yorumla Giyim işi olabilir tuhafiye filanda olur çocuk giyim gibi farklı şeyler. Bende esnafım giyim ya da tuhafiye ile uğraşmanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldükanı güzelce dekore edin ve genclerın fallarına bakın
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,9b cevap paylaştı. sadece çay yapıp satın , köşe olacaksınız ınanın ki
10 Yorumla
+1 yıl2masa 2 pc alın ve internet üstünden satış yapabilirsiniz herrhangi bir ürün konu altında
20 Yorumlafastfood.. biriniz servise bakar diyeriniz döner keser.. parayıda çuvalla götürürsünz
00 Yorumlaoldugunuz sehre göre degısır ve hedıyelık dukkanı olabılır ucuz takı dukkanı olabılır
00 Yorumlayer mekan caddeye yakınlıgı vs nedır
02 Yorumla
Soran+1 yılCarsi degil ama yakin
çamaşır işi en güzeli
01 Yorumla
SoranOnu denedik kazanc yok o yuzden is degistiriyoruz
mevkiye bağlı canım be
00 YorumlaUfak bir cafe sonra yansin cay cigaralar
00 Yorumla
+1 yılFast food ya da ev yemekleri becerebilirseniz ;)
00 YorumlaSeyahat acentesi açabilir siniz
00 Yorumla
+1 yılSandviç fast food tarzı bisey olabilir
00 YorumlaYer neresi bilmk gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakı kolye ıvır zıvır.
00 YorumlaBana yaz güzel fikirler için
00 YorumlaBijüteri açın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbijuteri olur
00 Yorumla
+1 yılçiğ köfte satsanız?
00 Yorumla
+1 yılAktar dukkanı
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. kesinlikle bujiteri.
00 YorumlaPasta borek
00 Yorumlabijuteri olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 30 m kare dukkanda ne is yapabiliriz? 2 bayaniz fazla durumumuz yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat