Benim sahsi fikrim meslegin sana asgari ucretin ustunde para getircekse ve tek durmicaksan gel buraya. trafik demis arkadaslar kesinlikle var ama trafik icin gelmemekte sacmalik olur. havasiyla suyuyla tarihiyle herseyiyle asigim bu sehre. hem para kazandirtan sehir bir o kadarda harcatan bir sehir pahali mi evet pahali ama neye gore pahali kiyafet mi yemek mi ulasim mi hepsinin ucuz oldugu kadarda kaliteli yerleri var. İlla hergun luks yere gidicem dersen para dayanmaz tabi. kisacasi asik oldugum sehre gelmelisin bir uskudarli olarak siddetle tavsiye ediyorum :)
20 Yorumla
+1 yılHayatının şartlarina bagli. Eğer bir yaşam kurabilecegin sana yardımcı olabilecek kimsen varsa ve sen bu konuda ciddiysen maddi manevi destek alabileceksen git tabiki. Ama dediğim gibi İstanbul'da hayat şartları çok zor ev gecindiremezssin sorumluluk alabiliyorsan yine kendin bilirsin yardımcı olabildiysem ne mutlu..
00 Yorumla
İş olanağının çok olması senin İstanbul'da çalışmanı gerektirmez. İstanbul'da maaşlar 600 800 liradan başlar. Genel bir becerin bir mezuniyetin yoksa gelme derim. Ezilirsin. Ama yükselebileceğin bir hedefin mesleğin varsa İstanbul seni bekler.
01 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılsanıldığının aksine iş imkanı çok yok evet iş var ama onun iki katı işçi aranıyor tercıh sızın burada yapacağınız işinde önemi var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gelme cok zor burasi pisman olursun paran yoksa ezilirsin para kazanmakta cok zor ve alacagin parada asgeri ucret kopege versen begenmez ve hersey ates pahalisi burada kazik kazik
10 Yorumla
+1 yılİstanbul da iş hayatı öyle zannettiğiniz kadar kolay değil yol , trafik birsürü vaktinizi alacak Ama Bursa'yı düşünebilirsiniz.
10 Yorumlageell... sen de gel :D burdakiler işsizlikten ağlıyor sende bizimle ağla :D :D :D
20 Yorumla
+1 yılİstanbul'da Çağrı Merkezleri Dahi 1200 + SGK + Yemek + Yol Verirken.. 600-800 TL İle Nerede Kim Çalışır !
Kalacak Yerin Yoksa ve Mesleğin Yoksa Sakın Gelme Mahfolursun.00 YorumlaTanidigin olmali , kalacagin yer olmali garanti.
Is bulurum gidince diye degil, Isini bulup oyle gelmelisin gelirken cebinde mutlaka para olmali bu onmeli11 Yorumlaİstanbul'da iş var evet. para kazanmak da kolay. ama emin ol, harcamak daha kolay :)
bu şehirde kazanırsın para. önemli olan harcamamak.00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 353 cevap paylaştı. belki İstanbul'da çok kazanırsın ama çokta harcarsın yaşam şartları kolay değil İstanbul'da üstüne her gün çekeceğin en az 2 saatlik trafikte cabası olacak
00 Yorumlaistanbula giden o* oluyor diyorlar ama sen bilirsin :D
10 YorumlaBursa ya da bak İstanbul yasam sartlari icin pahali
10 Yorumla
+1 yılHarbiden biz kaçmaya çalışıyoruz sen gelmeye enteresan Ankara'ya git memur ol memur koca bul Gül gibi yaşa
10 Yorumla
+1 yılİstanbul'da iş bulmak zor , zaten orda dert tasa millet ne gerek var. başka yerlere git. istanbula gitme, herşeyi sıkıntı.
10 Yorumlaistanbula sadece çalısmak için gidersin. keyif yapmak para yemek eğlenmek için gidilmez oraya çünkü alacağın para anca karnını doyurmaya yetecek.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul metrobüsleri sever misin? :D
50 kişinin bir arada binmeye çalışıp 40 tanesinin geri püskürdüğü mahşer aracı gibi :S :D00 YorumlaTek başına başarabilir misin bilemiyorum kız halinle orada. Başarılı oldugun bir iş varsa ona yönelebilirsin.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılİş olanağı çok ama yasam sartlari pahalı çok para kazanırsın belki ama çok cok fazla calisman lazım geçimini sağlamak için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim kendi evim var orda mali müşavirim düşünmüyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanım ne iş yapıyosunki
Cevap sahibi+1 yılorda em kötü 1000 tl kiranda var
+1 yılBence Kariyer. net'ten birazcık araştırma ve başvuru yap. Gidip orda boş gezmekten iyidir.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 998 cevap paylaştı. ıyı hosda teknık eleman ısen kolay ıs bulursun aksı takdırde asgarı ucrete talım edersın
00 Yorumla
+1 yılHayır gitme çok kalabalık gitmişim oraya kuzenimin düğün vardı.
00 Yorumlabir sen eksiktin gelmeee. Ortam bozuk gelme kızım. d
10 Yorumlaİstanbul da yaşamak zordur çok yüksek maaş vermiyosa gelme
10 Yorumlayaşam şartları zorlandı kardeşim geçinecek kadar çalışman yeterli
Allah utandırmasın01 Yorumla- +1 yıl
elalem ne der sonra ) istanbula gitmişte falan filan :))
olabilir. denemelisin.
Rızkın nerde yazılmışsa orda alırsın.00 Yorumla
+1 yılben yarin İstanbul'a gidicegim isimi ayarladim yenilecegimi bile bile belki ama yapmazsam hep bataklikta olurdum
00 Yorumla
+1 yılsen istanbula yasmıyorsun musun neden o zaman ona başka yaş ol :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 320 cevap paylaştı. Valla ben İstanbul'u bırakıp geldim. Bence gitme.
10 Yorumlaİstanbul zor bir il yinede sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılBiz kaçmaya çalışıyoruz, sen gelmeye.
10 YorumlaHangi şehirden geleceğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılYok bence bekle İstanbul ayaına gelsin :D
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayatta pahalı ona göre
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır
12 Yorumla- +1 yıl
ne iş yapacaksın? yani mesleğin ne? orada aldığın maaşla yaşama standardın şu an olduğun yerdekinden iyi olacak mı? ev kirası ulaşım şartları vs düşün.
bir sen eksiktin gel
00 Yorumlaönce gitmeden iş bulmaya bak bence
10 Yorumla
+1 yılyok bosver gitme cok kalabalik
10 Yorumla
4 ayBence hayır ya aşırı pahalı
00 Yorumlaew var demişin annenlerde mi kalıcan?
00 YorumlaMeslek nedir kanki😊
00 Yorumlamesleğin?
00 Yorumlatrizme git.
00 Yorumlagitmemelisin bence
10 YorumlaYok gelme
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani mantıklı.
00 Yorumla Mesleğin ne?
00 YorumlaGel gel :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar maas alacan
00 Yorumla
+1 yılmeslek neydi?
00 Yorumlagitme
00 Yorumla
+1 yılnerdesın kı su an
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 11,5b cevap paylaştı. Gitme
10 Yorumlaizmirde çalış
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,9b cevap paylaştı. gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılhangi ildesinde
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyolun acık olsun
00 Yorumla
+1 yılMesleğin var mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne