HER HECE BİR KAHIR OLSUN
VARSIN OLSUN ZEHİR OLSUN
SÖZLERİNİ ÖZLEMİŞİM...
yok be, ne sapigi? belki sende baglilikkorkusu vardir. kendine guvencin yoktur. emin degilsin. okadar inceleme. bazen insan donem yasiyor, kimseyeyle arkadaslik falan istemiyor. bazen kafamiz dolu. yalniz kalmaya ihtiyac duyyoruz. vardir sende bir sebeb. psikiyatriste git, konus. sorular sor, o uzmandir. cogu zaman cevap verebiliyor. senin sorununcozulur bence. ben herzaman diyom, sadece olume cozum yok. baska hersey Allahin izniyle cozuluyor. beraberlik sart degil, o insana kalmis. kolay gelsin sana. Allah hepimize yardimci olsun.
Bir süre yeni erkek ve bayanlarla tanışmaktan vazgeç.Beynini dinlendir. Eğer çok p*rn* izlediysen bıkkınlığa yol açmış olabilir. Hiç cinsel ilişki yaşamayıpta ilkkez gerdekte yaşayacak olan erkeğin alacağı haz evlilik öncesi ilişki yaşamış erkeklere nazaran daha güzel ve mutluluk verici olur ve eşsizdir. Bunu ben söylemiyorum. Google'de araştırısan bulursun.
evlilik öncesi ilsikiye ben karsiyim.
Bayanlara ilgi duyuyorumama cinsel anlamda degil
ve hec o sözetdigin filmlerden izlemedim izlemem de
P*rno aslında insanı daha fazla tahrik eder. Sadece oradaki bayanlar daha çekici geldiğinde, bilinçaltına yerleşir. Ve diğer kadınlara ilgi duymamaya başlarsın...
Kızlar artık niye ilgini çekmiyo kardeş onu söylede ona göre ağzıma geleni sayayım:)
kızlarla yaşayacağını yaşadığındanmı yoksa itiraf edemediğin erkek beğenisinden dolayımı
iki yolda sapıklık
ama ikisininde tedavisi var paylaş bizle paylaşmadan olmaz 2. şıksa eğer arki ekle özeldende konuşuruz
kesinlikle escinsel degilim !
Hayir ben hic bayanlarla iliskiye girmedim , evlilik öncesi iliskiye karsiyim ben
benim bir sevgilim vardi onu baska bir erkekle yakaldim ondan sonra hayata ve kadinlara küsdüm galiba?
hmm bende zihniyet düzgün demiştimya gerialdım...
Bak kuran ne diyor.
zina haramdır demiyor. ZİNAYA YAKLASTIRAN HER YOL HARAMDIR DİYOR.
İslamın neresinde var sevgili filort zart zort bırt zırt ta millet sevgili derdinde ya
hem evlilik öncesi ilişkiye yani zinaya karşısın hemde zinaya yaklaştıran en tehlikeli yola koşuıysun
ya madem evlenince olacak kadından beklentin niye sevgili arar millet şimdi senden gelecek cevabı çok iyi biliyorum ve senden gelecek sorunun cevabını da oku
ZİNAYA YAKLASTIRAN HER YOL HARAMDIR DİYOR evet Haklisin nefsine sahip cikabilmek önemli benbu yasima kadar sahip ciktim hakim oldum sevgilim dedigim, begendigim ve sözlendigim kiz ve evlenme planlari yaptigim kiz bunun neresi zina kardesim..
Usta tam da böyleyim işte ya, lisedeki aşkımdan itibaren hiç daha bir kız ilgimi çekmiyor.
kizlara karsi hic ilgin kalmadiysa, escinselde degilim diyorsun, e bunda sapiklik nerde anlayamadim tam tersi hic bir sapiklik yok tam budist olcak sekle gelmissin iste :D
Cevap
4Cevap
senin de çok sevdiğin kız olacakk..dert etmee :D sapıklıklla alakası yok
hayata kusmussun sorun orda sapıklıkla ne alası var
sen bir an önce acilen bir psikoloğa git beni dinle zaten erkek az ülkemizde,üç kıza bir erkek düşüyormuş bir de şu dışardan gelen yabaancı çöçölöz kızlar acele git brader
Yapamadığın için duyguların ve isteklerin körelmiş.
Karşına ilgi çekici bir kız çıkmıyordur belki :)
sorunda çok çelişkiler görüyorum bir kıza karsı birşey hissetmeyen bir erkek nasıl sapık olabilir?
Dogal olan bir erkegin Bayanlara ilgi duymasi degilmidir? duymuyorsa bu da bir nevi sapkinlik degil midir?
sapkınlık olabilir ama sapıklık değillllll...:)
Aseksüelsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar