Kardeşimin yaşından çok daha olgun davranması..

15 yaşında bir kız kardeşim var.Ben üniversiteye gidiyorum ama onun yaşındaki halimi düşünüyorum da daha oyun oynama derdindeydik.Ama onun hayatına bakıyorum,tabiki sadece bana anlattığı kadarki kısmına, gerçekten o yaşa göre biraz fazla şey yaşamış gibi geliyor bana.Ben daha arkadaşlarımla oyun oynarken o yaşlarda,kardeşim hayatı sorgulamaya başlamıştı.Bunları bana anlatmasa da öğrendim bir şekilde.Çok iniş çıkış yaşadı,farkındayım bunların.Sistemi sorguladı,hayatı sorguladı,sistemin eğittiği koyunlardan biri olmamaya karar verdi sonunda da.Geçen yıl arkadaşları vardı birkaç tane onlar da onun gibiydiler az çok,çıkıp geziyordu hep farklı şeylerle harcıyordu vaktini.Ama bu yıl okulu değişti,çok sevdiği bi arkadaşı vardı onun psikolojisi bozuldu,kardeşiminkini de bozdu.Sonuç olarak, kardeşim yaşından çok daha olgun davranıyor.Kendi arkadaşlarıma bakınca bile onun kadar bilgi dolu olduğunu göremiyorum.Sülalemizdeki en küçük kişi de o, hep yaşından büyüklerle oldu bu zamana kadar onun da etkisi vardır belki.Bu yıl da okulu değişince,birde üstüne çok kötü bir sınıfa düşünce psikolojik destek alacak duruma geldi.Bu halini gördükçe üzülüyorum.Ne yapmalıyım bilmiyorum,neden böyle oluyor sizce
Kardeşimin yaşından çok daha olgun davranması..