Erkek kardeşim 11 yaşında ve bu aralar kendisinden 2 yaş büyük olan 13 yaşındaki kız tarafından kaç oldu dayak yiyiyor savunsana kendini dediğimde abla elimden geleni yapıyorum dedi sanırım gücü yetmiyor çocuğun... kız bunu okul çıkışında ve bir kezde sınıfta tek başına yakalayıp sıkıştırmış dövmüş. o yaşlarda kız ve erkek arasında 2 yaş böyle farkediyor mu yoksa kardeşim mi kendini savunamıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum açık 10 ya da 11 yaşında bir erkek çocuğunun 13 yaşındaki kıza gücü yetmemesi sizce normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Erkek kardeşim zorbalığa uğruyor sizce bu yaş farkı etkili mi kendini savunamamasınd?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kendi sinifinda mi kiz? annesinesoyleyin kizin.. veya okul yonetimine
Hayır kız üst sınıftan erkek kardeşim 11 yaşında kız 13 yaşında. 2 yaş fark eder mi o yaşlarda sence? gücü yetmiyor çocuğun?
fark edebilir de kiz nasil ve neden gelop dovuyor.. . hemen ail3sine bildi4in veya yonetime
benim kardeş kızın saçını çekmiş kaçmış ondan sonra kız takmış buna
kardesin kizdan hoslaniyor olabilir mi? o yaslarda hep oyleydi sacini ceken erkek cocuklar genelde hoslandiklari kiza duugularini bu sekilde gosteriyorlar.. dayak derken baya kafa goz yarilmiyordur tahminim..
Yok kolunu bükmüş birde yere yatırıp üstüne çıkııp tokatlamış
Yaşla ne alakası var demekki kız kardeşine göre güçlü öğretmenine durumu anlatın
Kardeşim 10 yaşında kız 13 yaşında fiziksel olarak fark olmaz mı o yaşlarda?
Fiziksel olarak fark olur ama birisini dövmek güç ile alakalı
Kardeşin savunamiyo ve ürkek biz orta 1 de iken orta son sınıfları dövüyorduk
Yapı ile alakalı bir şey yaş ile değil. Demek ki kardeşinizden daha güçlü bir yapısı var kızın.
Yaşla alakası yok ama sen bilirsin ona bulaşanları uyarabilirsin
Belki kız iridir 😀
aradA 2 ya da 3 yaş var doğal olarak daha iri tabi
Abla değil misin kardeşinin okuluna git korkut kızı sende
Kız elimde kalcak ondan korkuyorum
Olsun kardeşini ezdirme
Fark eder
Ne açıdan?
Guc acisindan