Küçük kardeşim yaşından çok daha olgun davranıyor..

Önceden bu kadar ilginç gelmiyordu bu durum ama artık iyice kendini belli etmeye başladı.Henüz 15 yaşında, ama bilgi sahibi olmadığı konu yok diyebilirim.Daha 8 yaşındayken bir hikaye yarışması gibi bişeye katılmıştı ve ödül kazandı,ailenin durumu o zamanlar çok iyi değildi yarışma bütün masrafları karşılıyordu tören için istanbula falan gittik.Annemle babam kaç yaşında insanlardı ama ilk defa gördüler istanbulu.Aynı yarışmayı senelerce tekrar kazandı,ödüller aldı ünlülerle oturup konuşma fırsatı yakaladı daha o yaşında.Şöhreti tattı diyebilirim,çok erken yükseldi ama çok erken düştü.Kendimi düşünüyorum bazen ben o yaşta o yerlere gelip sonra hiçbişey olmamış gibi hayatıma devam etmeyi kaldıramazdım sanırım,o yaştaki çocuklar için aşırı ego yapıcı birşey ama kendisinde kibirden egodan eser yok.Her konuda bilgisi var,kendisi müslüman ama bazen dinlerle ilgili konuşmaya başladığımızda öyle şeyler soruyor ki ağzım açık kalıyor.çoğu ayeti vs. biliyor,diğer dinleri falan da öyle.mistik parapsikolojik şeyler hakkında falan da bilgisi var.hatta bu konuda baya şey yaşadı birkaç tanesine bende şahit oldum ama anlatmıyor.otursanız konuşsanız aykırı bir davranışını göremezsiniz çok esprili ve bir parça da utangaç biridir aslında..ama bu kadar olgun davranması ne kadar doğru bilmiyorum..yorumlarınızı bekliyorum
Küçük kardeşim yaşından çok daha olgun davranıyor..