Keşke ölsem de kurtulsam :'( ?

Arkadaşlar adım Ebru 19 yaşındayım liseden mezun olalı 2 yıl oldu ilk sene kazanamadım çok boşlamıştım çnku. 2. sene babam dershaneye gönderdi ve özel ders aldırdı yine kazanamadım her seferinde yuzume çarpıyorlar. Sende haysiyet şeref yok mu arkadaşların tutturuyor da sen nasıl tutturamıyorsun diyorlar arkadaşlarımın hepsi 2 yıllık kazandı. Senden bir b*k olmaz diyorlar.. Bazen evde çok uzerime geliyorlar ben haksızlığa asla gelemem haklı olunca da kimse susturamaz beni. Babama bile beş beş laf veriyorum haklıyım çnku. Annem araya girmese tokat atıp ağzımı burnumu kıracak :'( kadınlara gucu yetiyo çnku haksız oldu mu ille dayakla susturacak insanları :'( canım çok yanıyo bazen aynı evde olduğuma bile lanet ediyorum keşke üniversiteyi kazansaymışım da gitseymişim şunlardan kurtulsaymışım diyorum kendi kendime... Başta dediğim gibi ben 19 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç çalışmadım :'( şimdi babam zorla çalıştıracak :'( eve para getirmemi istiyo okuyacağın yok senin diyo.. En buyuk hayalimden biriydi üniversiteyi kazanmak ama olmuyo yapamıyorum 2 senedir olmuyo :'( bu sene yine babamdan habersiz denemek istiyorum ama yine olmayacağını biliyorum daha doğrusu yapamayacağımı biliyorum.. Ben bu yaşıma kadar staj dışında hiç bir yerde çalışmadım stajda bile yanımda en yakın arkadaşım vardı herşeyimi ona anlatır onla paylaşırdım şimdi oda gidiyo üniversiteye.. napıcam ben tek başıma hiç çalışmadım ve çok ama çok duygusalım iş yerinde bile biri bana laf söylese hemen ağlarım orda bir daha da gidemem ne yapıcam ben tek başıma nasıl ayakta durucam :'( yıkılmaktan yere düşmekten korkuyorum çnku beni tutabilecek kimsem yok..
Keşke ölsem de kurtulsam :'( ?