13 yaşındaki kız kardeşime 17 yaşındaki kuzenim taciz etmiş ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sinirden delirmek üzereyim bunu öğreneli 4 saat geçti. Kuzenim dediğim şerefsizi aklımın ucundan bile geçirmezdim kendisini fen lisesine giden, sessiz, kendi halinde bir şey sandım onca zaman. kız kardeşimi onla bugün denize gönderdim güya yanında olsun kafasına göre bu denizde fazla açılmasın ya da saçma sapan tipler yanına gelmesin diye. Kendimi şu an berbat hissediyorum. Allah kahretsin gerizekalı gibi direk eline tutuşturdum kızı. Bir de nasıl tembihlediyse kız kardeşim hiçbir şey demedi odamıza girince yatağa yatıp sessiz sessiz ağlarken farkettim. Zorla söylettim kendisine. Kız kardeşime gitmiş istersen biraz tenha kısma yüzelim rahat hareket ederiz deyip orasını burasını açıp sürtmüş, ellemiş küçücük göğsünü mosmor etmiş hayvan herif. Birine söylersen herkes öğrenir şimdi teyzen de dahil demiş teyzem kanser hastası son evresinde biliyorsunuz kanser üzüntüye gelemeyen bir hastalık. Teyzem eğer oğlunun böye iğrenç bir tacizci olduğunu öğrenirse çok kötüleşebilir. O yüzden elim kolum bağlı oturuyorum ben de. Delirmek üzereyim. Bir de kız kardeşim yazlıkta kalmak zorunda ben İstanbul'a döndüğümde. Bakacak kimse yok çünkü. Bu şerefsiz hayvan herifle kalmasını istemiyorum.Çocuk korkudan titriyordu onu yıkadıktan sonra bana odanın kapısını kitletti şu an bana sarılmış uyuyor kendi yatağı 1 metre ötede olmasına rağmen. Kuzenim demek istemiyorum çünkü benle aynı kanı taşıması olanıksız gibi geliyor, annesinin durumunu kullanarak kız kardeşime taciz etti. Ben 4 gün sonra İstanbul a dönmek zorundayım. burada da teyzem, anneannem, bu şerefsiz bir de dedem var. Bunla kalmasını istemiyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Lütfen biri bir fikir versin delireceğim. Kız kardeşime doğru düzgün bir şey bile diyemedim. Teyzem olmasa gebertirdim ben bunu. Şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar görüşleriniz için teşeklürler ben dayanamayacağım anneanneme, dedeme sabah söyleyeceğim şerefsizin de ağzına sıçılacak. Biz normalde anneannemgille yaşıyoruz ama ben İstanbul u kazandığım için taşındım. Kira için çalışıyorum. Kız kardeşimi de alacağım yanıma o da evde kalacak muhtemelen ama iyice bunlar aklına gelecek. Ben anneannemgilden para isteyip otelde kalacağım ben yokken otelde takılır ben gelince de İstiklal de gezeriz kafasını meşgul ederim. Bide psikiyatrist bulacağım.
13 yaşındaki kız kardeşime 17 yaşındaki kuzenim taciz etmiş ne yapmalıyım?