+1 yıl"Sana vurduğum için özür dilerim, bana vurunca kendimi kaybettim. Son günlerde sana biraz fazla iş çıkardım sanırım. Yoksa seni hizmetçi olarak görmüyorum. Sen benim canımsın. Üzgünüm." deyin ve ona sıkıca sarılın. Ondan sonra patır patır dökülecek, muhtemelen ağlayacak ve hatasını anlayacaktır. "Hepimizin dertleri var, seni ihmal etmiş olabiliriz. Eğer anlatmak istersen dinleyebilirim. Canını sıkan bir şey mi var?" deyin sonra. Herkes hata yapar, ama herkes düzgünce telafi edemez hatasını. Çiçeğe falan gerek yok, yapıcı bu tavrınız onu ne kadar önemsediğinizi gösterecek ve size eskisinden çok daha fazla saygı duymaya başlayacak ve bağlanacaktır.
Yalnız "Benim gibi abi bulamazsın.", "Sana yemek ısmarlamıştım ya onun hakkını ver." tarzı fevri çıkışlar yapmayın lütfen. Abi kardeş arasındaki ilişki bir karşılığa dayandırılmamalı. Gelecekte samimiyet falan kalmaz her şeye karşılıklı bakarsanız böyle.03 Yorumla
Soran+1 yılHsklisin kardesim. Sabah ola hayrola. Yarin konusucam kardeşimle.
- +1 yıl
Güncellemeyi yeni okudum. Sevindim adınıza. :) Ben olsam sabahı bekleyemez, odasının kapısını tıklar, izin aldıktan sonra içeri girip daha fazla soğumadan olayı tatlıya bağlamak isterdim hemen. Yaptığından utanması, kendini affettirmeye çalışacak olması ve özür dilemeyi düşünmesi çok güzel bir gelişme. O harekete geçmeden önce bir büyük olarak ilk siz davranırsanız çok daha güzel olur ama. Sabah sizden önce o özür dilerse ve olay tatlıya bağlanırsa "ben özür dilemeseydim hiç oralı olmayacaktı galiba" gibi bir fikir edinebilir. Ama ilk siz konuşursanız onunla ne kadar önemsendiğini hissedecektir. Naçizane görüşüm.
Soran+1 yılSabah kahvalti hazirlayacakmis. Onu bekliyorum aslinda. Geç oldu zaten.
En İyi Cevaplar
Öncelikle üzgünüm.
Ama onun sana karşı aldığı tavrın yanlış olduğunu düşünüyorum. Az yede kendine hizmeçi tut diyebilir, kalkıp gidebilir. Sen ona rağmen iyi niyet göstergesi olarak sevgini belli etmişsin. Buna rağmen tokat yiyorsan kardeşinden yaptığı kötü bir davranış. Bazen, bazı durumlarda insanlar kendini tutamayabiliyor.
Kardeşini sen tanıyorsun. Daha önceden de bu şekilde birimiydi, yoksa daha sakin miydi? Eğer daha sakin biriyse, belli ki bazı problemleri var. Onunla konuşmayı, problemlerini dinlemeyi denemelisin. Sen yinede onun abisisin. Eğer hep bu şekilde bir insansa, biraz zamana ihtiyacınız var. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Eyvallah.
www.google.com.tr/imgres04 Yorumla
Soran+1 yılGeçmesine izin vermedim. Orda film koptu zaten. Bir turlu gecemeyince gergindi zaten iyice gerildi.
- +1 yıl
Ama en azından bir öpücük vermeden geçme demişsin. Yani iyi niyet göstergesi var burada, sevgi var. Ne olursa olsun tokat atmasıda haklı olduğunu göstermiyor. En güzeli belkide zamana bırakmak, onunla oturup güzelce konuşmaktır...
Onu ne kadar çok sevdiğinden bahsedersen, birşeye ihtiyacı olup olmadığını sorarsan, birdaha bunu yapmaması konusunda uyarırsan uzlaşma sağlanacağına inanıyorum.
Soran+1 yılIyi dileklerin için teşekkür ederim.
+1 yılÖncelikle sen gayet normal birisin her ne kadar sonunda kendine hakim olamasanda! Fakat kardeşiniz fevri ve sizi o tahrik etmiş aslında mantık olarak kardeşiniz de sizi dövmüş sizde savunmuşsunuz, objektif olalım! Siz gayet iyi birisiniz belli ki kendinizi suçlamayın bekleyin fakat onun yaptığı şeyin de sizinkinden farklı olmadığını ve yanlışa bir yanlış ile devam ederek kendinize hakim olamadığınızı sakince anlatın... belliki kardeşiniz biraz duygusal bir dönemde fakat çok üzerine giderek şımartmayınız derim yoksa öyle gider sonuçta 2 tane yapılmış hata sizin anladığınız kadar o da anlamalı!!!
04 Yorumla
Soran+1 yılYarin konusucaz insallah. Geldi kardeşim.
- +1 yıl
Sevindim :) o da anlamış bak yarın bir yerlere gidin gezin :))
Soran+1 yılNereye isterse goturucem kardeşimi :)
- +1 yıl
:)))
Ulan abiye bak duygulandım.
Sen benim abim olsaydın keşke :(396 Yorumla
Soran+1 yılOfff yaaa. Bende duygulandim. Benim kardeşim beni sevmiyor mu acaba?
Soran+1 yılYok hiç kötü davranmadim ama son zamanlarda bütün arkami o topluyordu. Ütü, yemek, odami toplardi. Demekki farkinda olmadan çok sıktım onu. Bıktı belkide benden.
Soran+1 yılYok. Hiç gitmeyecegim uzerine. Eve gelsin, bisey soylemezse bende hiç konusmayacagim.
- +1 yıl
eve gelsin ağzını burnunu kır odasına kilitle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Kardeşinin bir sıkıntısı olabilir eve geldiğinde bir ağzını yokla bakalım sıkıntısı neymiş yoksa ufak bişiden olayın bu kadar büyümesi normal değil.. Vurman iyi olmamış ama bida onunda sana vurmasına izin verme senin onun abisi olduğunu bilmeli... Bu arada hiç telefondan aramayı denedin mi ya da mesaj atmayı? Ve eeğer hâlâ gelmediyse eğer numarası varsa en yakın arkadaşını veya sevgilisini bir ara istersen...
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz dsha bekleyip aramayi düşünüyorum. Ama ben aramiyacagim. Annem aricak.
+1 yılÇok rahat bir abisin affetmemesi gereken taraf sensin aslında sana tokat atmış ben abime eve geldğinde hep hizmet ederim. Oda rahattır ama bu tür durumlarda gelip ağzımı burnumu kırmayı iyi bilir. Erkek arkadaşıyla bir sorun yaşayıp sana patlıyorsa bir daha döv bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil. Kardesim bir dediğimi iki etmez normalde. Sabak ben cok uzerine gittim belkide. Anlayamadım. .
+1 yılTokat atmak yanlış bir davranış ama kardeşinin tavrınada tamamen doğru denilemez, üzerinden birkaç saat geçmiş ve düşünmeye vakit bulmuşsunuzdur ikinizde fakat gururuna dokunmuş olmalı söylediklerin. Hediye al ve geldiğinde aslında öyle demek istemediğini anlatıp telafi et :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe isterse alirim ona. Yeterki affetsin beni.
- +1 yıl
Kardeşler arasında zaman zaman olur böyle şeyler illaki affedecektir sakin olmalısın.
Soran+1 yılSakinim şu an. bir gelse keşke
- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizinki de yanlış vurduğun için (güncellmeyi okuyana kadar yani) iyi saydırdım kusura bakma :) sonu güzel bitince sevindim. Ama Sen ona babası kadar kıymetlisin bir daha ne olursa olsun asla vurma. Gönlünü al bir şekilde kesinlikle o suçlu diyerek özür dilememezlik etme. Sende özür dile.
Kız kardeşim var seni gayet iyi anlıyorum ama asla ve asla vurma. Ayrıca erkek arkadaşının yanında olduğun için helal olsun diyorum04 Yorumla
Soran+1 yılÖnerilerini dikkate alacağım kardeşim. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :) Kız kardeşinin arkasında oluyor olman çok mutlu etti gerçekten
Soran+1 yılHayatta olduğum sürece yanindayim kardeşimin...
- +1 yıl
Aynen aynen Adamın dibisin hasısın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa Bende Kız Abisiyim Ama Kardeşim Daha 16 Yaşında, O Yaşa geldiğinde sakin mi karşılarım yoksa kızar mıyım bilmiyorum, Amma velakin senin gibi bir abiye fincan fırlatması tokat atması gibi birşey yüzünden tokat atmışsın sen eve gelecektir illaki, ama birazda abiliğini hissettir derim ben Misal Veriyorum Bir Erkek Görünce yanında " Kim l*n Bu" Diye Hafif Sert Çık. Çıkki Çocukta biraz tırssın hani sahipsiz sanmasın. Özellikle Erkek Arkadaşlarının Olduğu Ortamda Sesli Sor "Canını Sıkan Var mı?" Gibisinden. Bence Sen Ayarlarsın gerisini Sonuçta 23 Yıllık Kız Kardeşin ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun için Dunyayi yakarim biliyor bunu. Erkek arkadasi ben istesemde istemesemde olacak. bir gelsede hayirlisiyla konusucam.
Cevap sahibi+1 yılYa onu biliyorum illaki olacaktir erkek arkadasi.. ben diyorumki erkek arkadasinin yaninda sahip cik kiz kardesine cocuk sahipsiz sanmasin hani ben sana kiz bagir cagir demiyorum ama manali konus mesela... Insallah barisirsiniz
Soran+1 yılİnşallah kardeşim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi acimdan bakmak istiyorum benden iki yas kucuk kardesim var ve şu an acaip sinav stresi var kendime falan kiziyorum annem babam kardesim benden bisey istesin cok kotu tepki veriyorum sonrada uzuluyorum kardesininde belki cani biseye daraldi o anda masadan kalkmak istemeyebilir bazen insan hizmet vermek istemez hirsini senden almis olabilir benimde kardesim dovuyodu beni kusuyodum sonra gelip gonlumu aliyodu dayanamayip barisiyodum oda barisir kalbini alirsin İnsallah doner :/
06 Yorumla
Soran+1 yılEve mutlaka dönecek bundan eminim zaten. Beni affetmemesinden korkuyorum sadece...
Cevap sahibi+1 yılAffeder merak etme cok nazlanirsa onun sevdigi seyleri yap onu sevdigini anlar heleki yumusak kalpliyse aninda barisabilir
Soran+1 yılBeni çok sevdiğini düşünüyorum. 34 yasinda adamim. Fazla şebeklik yapamam ama gelir gelmez sıkıca sarilicam izin verirse...
Cevap sahibi+1 yılBarisir merak etme sebeklik yapmana gerek yok dedigim gibi sevdigi bisey alabilirsin ya da dedigin gibi cok icten sarilir duygusal anlar yasatirsin eminimki barisir uzulme bizim kardesimle ne kavgalarimiz olduda sonrasinda unuttuk simdide surekli sevip sevip duruyo ablamda ablam diyo cok sukur iyiyiz :)
Soran+1 yılAllah bizmasin ne diyeyim. Bende insallah kardesimle eskisi gibi olurum.
Cevap sahibi+1 yılAmin tesekkur ederim İnsallah oyle olur
+1 yılulan sevdigim kızın abisi olacak ve böyle anlayışlı davrancak yeminle abisinin sözünden cıkmazdım :D bu iyiligin karşılıgında :D ama nerde herkez senin gibi temiz sag degil sen kendini öyle gördügün için başkalarını tanımadan kendin gibi görmende yanlış ama tanımaya calışmanda iyi birşey :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTanisamda tanimasamda gizli olacagina bileyim kardesimin ne yaptigini. Bana daha iyi gibi geliyor.
- +1 yıl
o konuda haklısın ama yine kız kardeşin yani sonucda bu kadar anlayışlı olabiliyorsan güzel birşey cogu neler yapmıyor :(
kardes cok kotu bı durum ama aranız ıyıyse sakınlesıp konusucan sarılırsan ona yanında olursan barısırsınız, hemen umudunu kaybetme. Benımde ablam var az cok oyle seylerı bılıyorum eger bı depresyon tarzı bısey yoksa kız kardesler oyle garıp seyler yapabılıyo sen yınede kostur ara, buluncada az sefkat goster ya da bıraz yeltenıp sonra zamana bırak sorununuz cozulur evellallah, hadı eyv :)
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah kardeşim. Teşekkürler.
Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Benimde bir abim var -,- keşke senin gibi oda bana karşı anlayışlı olabilse... Neyse konuya döneyim. Şimdi öncelikle bu diyaloğun kalp kırılacak bir söz ve kötü bir kelime görmedim. Belkide o an birşeye sinirlenmiş olabilir. Herneyse o senin değerini biliyor ve seviyor merak etme :) gelecektir ve hatasını anlayıp senden özür dilecektir. Senden tek ricam geldiği zaman özür dileme. Geldikten bir süre sonra git yanına konuş onunla.
:)01 Yorumla
Soran+1 yılGelsin yeterki baska bişey istemiyorum su an..
Kardeş abisini affedecektir, sende fazla üstüne varmadan özür dilersin orta yol bulursunuz. Olur böyle arada. Benim de 3 kız kardeşim var. Senden farklı davranmıyorum ama arada sorun çıkıyor yine. Belki bişeylere sıkkındı sana patladı. Sakince gönlünü almaya çalış bence. Biraz geç gelir eve ama gelecektir...
02 Yorumla
Soran+1 yılGeleceginden eminim zaten ama bu bekleyiş beni kahrediyor...
Anladigim kadariyla cok iyi bir abisin. Kardesin biraz hissi davranmis gelmesini bekle ve karsina al konus ozur dileme her seyi iyice anlatdikdan sonra o senden ozur diler zaten sende op onu ozur dile sonra.. erkek arkadas kiz arkadas bunlar gelir gider ama abi kardes hep can kan beraberdirler♥
01 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum. Bir gelse.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçasi gönlünü almak için yaptiğin davranişi beğendim çünkü ben de abimle kavga ediyorum fakat onda öyle bir çaba yok. Muhtemelen daha olgunlaşmadiğindandir. Onunla tek yapman gereken konusmak. Öfkeliydim ve kendimi kontrol edemedim demen. Başka bir çaresi yok. Kardeşin de sana kötü davranmiş onunda sana özür dilemesi gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden Özür diler diye umut ediyorum.
Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. ne guzel bı abısın be seeen <3 benım abım niden böyle değil. benım abım bana tokat attıgında 1 ay konusmadım onunla.:D şimdılık bırsey yapma aranızdakı sinir bıraz sogusun sonra çiçek alabılırsın kardeşine özür amaçlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlirim tabi kardeşime cicek. Hic almadim bu gune kadar. Simdi alsam iyi olur belki.
- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü...
Kız kardeşiniz ergen belli ki ama sizin hareketiniz de yanlış... Keşke vurmasaydınız keşke at gözlüklü olmasaymiş kız kardeşiniz...33 Yorumla
Soran+1 yılHatasini anlar diye umuyorum. Ben anladim çünkü kendi hatami. Cok pişmanım.
- +1 yıl
Bence üste çıkacak ve anlamayacak...
Soran+1 yılInsallah öyle olmaz.
+1 yılBenim abim olur musun lutfen :S ya kotu bir anina denk gelmistir. Belki sevgilisiyle kavgalidir falan o yuzden asiri tepki gostermistir. Hatasini anlar ki zaten konusularak cozulebilir. Zamana birakin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılZamana birakamam. Gelince barisamazsam kahrolutum.
- +1 yıl
Umarim o da hatasini anlamis olarak geri doner
Soran+1 yılUmarim.
Ya benim abim olsa onu genel ağırlıkta ben döverdim herhalde neyse :D Kardeşin kaşınmış senin söylediklerin ağır birşey değil canı dayak yemek istemiş herhalde s. et akıllanır belki ama sen yinede özürünü dile öküzlük yapmışın
05 Yorumla- +1 yıl
No şiddet :D Beni de küçükken ablamlar döverdi :))
Soran+1 yılOkuzluk yaptim evet.
Soran+1 yılSu an zaman geçmiyor. Burada vakit geciriyorum. Derdimi paylasiyorum. Senin gibilerde cikiyor arada ama cok onemli değil.
+1 yılkız kardeşinin başka bir sorunu var bence. yani tamam durumunuz kötü ama oda tahrik etmiş yani. abi kardes arasında olur. gönlünü alırsın bir şekilde
01 Yorumla
Soran+1 yılbir gelse eve alicam gonlunude işte.
Size saygısızlık yapmış fincan fırlatmakta nedir.
Kardeşiniz şımarık biri sanırım.
Ama genç bir kıza tokat atmakta hata...
Umarım sakinleşince döner.17 Yorumla- +1 yıl
ben olsam birinci olarak dedıgımı yapmadı dıye doverım bır guzel ikinci olarakda tokat attı diye üçüncü olarakda fincanı neden fırlatıyon l*n diye. Neyseki kardeşim böyle değil.
- +1 yıl
"Oda cok sert bir tokat atti bana." o tokat atabilir ama abisi atamaz değil mi? saçmalamışsın.
Soran+1 yılDoneceginden eminim. Hiç şımarık birisi degil aslinda. Anlam veremedim hala olanlara.
- +1 yıl
@HonoredGeriDöndü
Ben kardeşinin yaptığı iyi sizin yaptığınız kötü demedim!
Böyle birşey nasıl çıkardın yazdıklarımdan anladım.
Tokat atmak kolay, karşılıklı da yapılabilir.
Kardeşinin yaptığı agresifliğe karşılık tokat atmak hata.
Ben zaten kardeşinin yaptığının iyi birşey olduğunu savunmadım.
Soran+1 yıl@Quechuana Umarim
+1 yılsana yanlış yapmış bence eve gelince biraz sert dur senden özür dilemesini bekle hatasını anlayınca özür diler ama kötüde davranma kıyamam yaa keşke her abi kardeş sizin gibi olsaa umarım eve döner bir an önce ve barışırsınız :(
03 Yorumla
Soran+1 yılEve dönecek bundan eminim ama affetmez diye korkuyorum. Direk odasina gidip kapiyi kapatırsa ne yapicam bilmiyorum.
- +1 yıl
Birşey yapma sen ağırlığını koy sonuçta abisin o sana gelmedikçe sen birşey deme hatasını anlasın
Soran+1 yılInsallah anlar hatasıni.
+1 yılBenım kardesım bana boyle bır saygısızlık yapcak tokat ne kelime bir döverim bir döverim evden çıkamaz.
52 Yorumla
Soran+1 yılBeni hem abi hem baba gibi sever. O yüzden bu pismanligim.
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kızması gereken ne var burada anlamadım ama senin bu yumuşaklık nereden geliyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var kardeşim yumuşaklıkla. Kiz kardeş sahibi olmak kolay mi bu zamanda.
Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kardeşinin tavrı yanlış seninki de yanlış... Gönlünü almaya çalış. Kaç yaşında olursa olsun ağabey olan sensin ve olgun olman gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGönlünü alicam tabiki. Gelsin yeter...
Böyle abilerde varmış demekki benimki genelde içeri gider girmez kapıyı açan kişiye benim hobit evdemi diyo sonra bir çay koyda içelimler kumandayı getir lerr ohhooo :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyleyim aslında :)
+1 yılkeşke'lerle gitmiyor işler. Vurdun oldu bitti. Kendine ve ona zaman ver. Yatisacaksiniz illaki. O zaman ya o sana ya sen ona yaklasirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onun yaklaşmasını bekleyemem. Ben konusurum onunla ama ya o benimle konusmazsa diye korkuyorum.
- +1 yıl
Beklemelisin senin ve onun kendinize ait bir fanusu olmali arada bir dinlenebilecegin biraz biraksana akisina bir dene icin icini yesin ama bekle. O gelsin sen gitme mutlaka gelecektir
Soran+1 yılInsallah gelir. Ben onun butun dertlerini dinlerim. Annem kadar olmasada cogu şeyi paylasir benimle.
- +1 yıl
Gelir merak etme yalnizca bekle. . Bu gibi durumlar olasi durumlar geçecektir sikmayiniz caninizi
+1 yılİlişkisinde sıkıntılar herhalde ki sana patlamış. Hoş olmamış yakın arkadaşlarına falan baksaydın? Belki oralardadır. Umarım biran önce barışırsınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum sadece aramiyorum aslinda su an.
- +1 yıl
bence aramalısın belki de erkek arkadaşına gitmiştir. biran önce bulup hem kızın gönlünü almalı hemde sorununu öğrenmelisin
Soran+1 yılBiraz daha bekleyip arayacağım.
- +1 yıl
bence bir dakika bile durman hata
Ufak birşey nasıl niye böyle büyümüş anlamadım ama gerçekten senin gibi abi zor bulunur benim erkek kardeşim bile babamdan beter...
07 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim sevmiyor mu beni acaba?
- +1 yıl
Ne alaka şimdi? Belki bir sorunu vardır halledemediği kendi içinde çözümleyemediği bir durumu sana patlamıştır. Sen kendi kendine kurma üzme kendinide sonuçta bu hata tek taraflı değil ve senin bunu dert etmende iyi niyetini samimiyetini gösteriyor bu zamana kadar ki iliskinizde böyleyse eminim kendindeki hataları anlar ikiniz oturup konuşur kapatırsınız konuyu.
Soran+1 yılInsallah ya. O benim herşeyim. bir tane kardesim var.
Soran+1 yılHer zaman hassasim tabiki. Beni asil üzen nasil bu duruma geldik. Biraz sert mizacim var evet sma ona vurabilecegimi hiç düşünmedi demekki.
- +1 yıl
Önce o başlatmış senin vurmanı haklı çıkarmaz bu ama gelince konuşur anlaşırsınız. Daha fazla düşünme yani nerde başladı bu durum ne zaman onu ihmal mi ettin konuşarak anlayabilirsiniz ancak bekle olmadı gidebileceği yerlerin numarası vardır sende arar soruşturursun üzülme...
Soran+1 yılEve dönecek bundan eminim sma. Kaygilanmays basliyorum.
+1 yıliyi yapmışsın
sevgili buldularmı değişiyorlar hepsi mk :/23 Yorumla
Soran+1 yılAnlam veremedim.
- +1 yıl
@Honoredgeridöndü
noldu len?
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende böyle abi istiyorum ya. o hatalı belli ama hatasını anlayacak gibi de görünmüyor. sen özrünü dile ama hatalı olduğunuda ona hissettir
01 Yorumla
Soran+1 yılbir gelse eve :(
dövdüm diyince bende sandım ki gerçekten dövdün. Bir şey olmaz bu da gelir bu da geçer. ama acaba bir sorun mu oldu erkek arkadaşıyla ya da başkasıyla belki bu yüzden böyle davranmıştır.
02 Yorumla- +1 yıl
bende öyle sandım ilk başta ama 1 tokat atmıs sadece öyle bir durumda ben sağlam bir dayak atardım.
Soran+1 yılBilemedim bende. bir gelse konusucamda işte.
ben abime kardesinin sana yaptiarini 3 te 1 ini yapsaydim varya yuzume bakmazdi helal sana kardesin kasinmis ama pismansan eger gonlunu alirsin kizlar duygusal olur merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim affeder.
Kız hak etmiş bence ne ergeni ya herşeyi ergenlige vurmayın bu biraz simariklik arkadaşlarina gitmistir ya da başka gidicek yeri yoktur ya da yanlız kalmak için kuytu köşeye çekilmiştir onun sana ihtiyaci var
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onun hem abisi hem babasiyim. Bayramlarda elimi oper benim.
Sen gayet iyi bir abisin de, kardeşin çok şımarık ve itici.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞımarık değil aslinda. Sabah oyle oldu.
iyi yapmışınn anlayışsız bır kardesın var şükretmeli senin gibi bır abısı olduguna baskası olsa daha beter ederdi
00 Yorumla
+1 yılBir de kardeşini dinlemek isterdim...
Ama yine de bu anlattıkların doğru veya yalan olsa da idol alıcam ;)02 Yorumla
Soran+1 yılNasil inanmak istiyorsan öyle...
- +1 yıl
inanmadım demedim reis
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kardeşin abartarak seni tahrik etmiş madem arkadaşça yaklaşımdan anlamıyorsa araya mesafe koy he evet hiçbi şeklde şiddete başvurmamalıydın ama sn ona abiden çok arkadaş gibi yaklaşmışsın o bunu anlamıyorsa mesafe koy araya zamanla duzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılMesafe koymak belki çözüm ama cok seviyorum ben kardesimi. Babasi gibi goruyor beni. Oofff ya ne bileyim.
Cevap sahibi+1 yılSen çok seviyorsun ama o suistimal ediyor iradeli ol azıcık burnu surçsun onunda
+1 yılNe guzel abiymissin oyle merak etme emin ol el oglunu gorunce senin kiymetini bilecek simdi arkadasinda flandir gelir barisirsinz
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim.
- +1 yıl
Oyle olacak hic sıkıntı yapma abimmm der sarilir:-D:-D
sen bu yazdıklarını ona mesaj at on dakikaya o seni bulur abisi...
04 Yorumla
Soran+1 yılYok atmam. Benimde bir gururum var.
Soran+1 yılYok yani gurur derken utanirim bunlari ona okutmaya. Arayamiyorum ama elim gitmiyor telefona. bir gelse keske erkenden ben biliyorum nasil ozur dileyecegimi.
Kardeşin de yanlış yapmış aslında. Bir kişiden ziyade iki tarafta hatalı burada. ama ben yine de geldiğinde gönlünü al derim. Büyüksün sen sonuçta.
Hem kardeşin o senin. umarım aranız tez zamanda düzelir.00 Yorumla
+1 yılBrader kiz cocugu kucuk yasta ne gorse oyle olur yuz vermişsin zamaninda simdi sana oyle davraniyor ve senin yerinde olsaydim o eve gelse ben onu eve almazdim :)
16 Yorumla- +1 yıl
+1 Kardo bende aynen ağzını burnunu kırarım ben valla sonra gıder bıde sevgılısını doverım suçu olsun olmasın oda anlar kötü abi nasıl olur.
- +1 yıl
@JackWheeler haci kizlar yuz vermeye gelmez ben zaten sevgilisiyle gorsem orda parcalardim hadi onu gec saygisizliga bak
Soran+1 yılAlirdin eve emin ol. Hiç saygisizlik yapmamisti bu güne kadar.
- +1 yıl
Haci durumlar farkli evin en küçüğü benim ama su sitede gördüm kiz tipleride kiz kardesim olsaydi keserdim vala ve allahtan yokki yoksa ceza evine girerdim ki ben böyle durumlara gelemem ben erkek oldugum halde bu kadar rahat olamıyorum eve aksam 10 da geldim diy abim beni eve almadığı günler olmus kisin ortasinda sabaha kadar dışarda kaldim sıkıyor bida gec gideyim eve tabi bu 4 5 sene önceydi eger onu bana yapmasaysi belki serseri olur eve gitmedim geceler olur du ama su zamanin kızlarına bak bizden rahat nerdeyse
Soran+1 yılHaklısın kardeşim. Durumlar biraz kötü. Ama sevgi herşeyin ilacı. Ben kardesimi cok seviyorum ve bizi utandiracak birsey yapmayacagina inaniyorum.
- +1 yıl
Ins kardeş
Kz kardesnde hata bence hatasni anlar ins. Boyle abiye can kurban senin degeri blmyo bnce kardesn
01 Yorumla
Soran+1 yılGelince konusucam.
Güzelce konuşun anlamıyorsa çözemiyorsanız, Dahada sert hırpalayın yoğun şiddete baş vurun sizin gibi bir aşırı anlayışlı muhteşem bir abiye sahip olup üstüne birde abisine tokat atmak filan aşırı uç noktalar sonuna kadar haklısınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmesine izin vermedim cok israrci oldum. Dayanamadi aslinda.
bir tuaflik var bu hikayede bu tipik turk abisi olamaz baska is var isin icinde
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir sizce. Yetişme tarziyla ilgili olabilir mi? Kardesimle benim aramda 12 yaş var. Babamiz 10 sene once vefst etti. Bununla ilgili olabilir mi?
Soran+1 yılYazdiklarimi daha iyi okursan anlayacaksin neden oldugunu. Uydurdugumu dusunuyorsan eğer sen oyle bil.
sende hata yok kardeşin rahat davranmış abiye tokat atmak nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske ben ona vurmasaydim.
Kardesin ama cok ergence davranmis. Belki yasi dolayi normaldir bilmiyorum. Fazla kafa yapma bana sorarsan, baslatan sen degilsin sonunda.
01 Yorumla
Soran+1 yılSu an gelmesinden başka bişey düşünemiyorum.
+1 yılOlur öyle arada. Bir süre tepkisiz kal bence yaptığı hatayı anlasın. Yani konuş ama sadece o haklıymış gibi çok yüz verme.
12 Yorumla
Soran+1 yılHatasini anlar diye dua ediyorum su an.
- +1 yıl
Anlar tabi biraz zaman ver sadece.
abartma sende arkadaşım ya , o sana vurmuş sen ona vurmuşsun işte ödeşmişsiniz :) çocuk aklıyla bak biraz o zaman sorun kalmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah abartiyorumdur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim abim olur musun? Bizimkisi vurduğu halde gülüyor..
45 Yorumla
Soran+1 yılOlurum evet.
Cevap sahibi+1 yıl:) Teşekkürler sanal abim :) Sanırım yaşıniz büyük yani belirli bir yaşta yoksa bu kadar dert etmezsiniz
Soran+1 yılEvet 34 yaşındayım.
Cevap sahibi+1 yılZaten 20 yaşlarda olsaydın umrunda bile olmazdi sanirim
Soran+1 yılNasil davranirdim bilmiyorum. :)
Keske abimde senin gibi osa ya beni erkek arkadasimdan kiskanirken ben nasi tanistiriyim:((cok sansliymis o ondan
12 Yorumla
Soran+1 yılBenden hiç birşey saklamaz kardesim. Iyi snlasitiz aslinda ama. Bilemedim işte. Neden böyle oldu.
+1 yılKardeşinin erkek arkadaşının numarası varsa onu ara büyük ihtimalle onun yanındadır ya da çık dıları bul kardeşini özür dile sarıl
01 Yorumla
Soran+1 yılEve gelmesini beklemekten başka carem yok.
+1 yılSımarık bır kardesın var haketmıs bence bana o sekılde davransın kafasını kırarım onun..
20 Yorumla
+1 yıldemekki dünkü yemekte onun canını sıkacak hareketlerin oldu.
yoksa durup dururken neden böyle davransın?
ya da emir almak onu birden sinirlendiriyor.01 Yorumla
Soran+1 yılYemekte sıkıntı oldugunu sanmiyorum. Normaldi çünkü herşey. Ama poğaça olayini emir gibi algilamis olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayağı sinirinizi bozmuş, okurken ben de sinirlendim. abiye öyle davranılır mı hiç
eninde sonunda gelecektir01 Yorumla
Soran+1 yılGelecek inşallah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey olmaz merak etme illa ki gelecek eve.. Gelmediğini varsayacak olursak sevgilisini ararsın onun yanındadır nasıl olsa..
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç umarim sevgilisinin yanindadir diyecegim aklima gelmezdi.
+1 yılKardeşinin hareketini anlayamadım kırılacak ne varmış ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBir anlayabilsem keşke.
Sen yanına gitme abisin sen sonuçta tokat ağır gelmiştir ama unutacaktır sabah o özür dilemeden vurduğum için özür dilerim de yeterli olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılSabahi heyecanla bekliyorum.
Diğer konusunda 612 cevap paylaştı. Senin gibi abiye can kurban be , boşver canı birşeye sıkkındır. Bir anlık ofke bunlara sebep olabilir.
İçinden geldiği gibi konuş abi bence01 Yorumla
Soran+1 yılbir gelse eve keşke. Konusucsmda bekliyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaketmis boşver eşşek mi de anlamiyo seni salak kız
22 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme.
Cevap sahibi+1 yılNeden
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal tavırları. Belki sevgilisiyle bir problem vardır veya baska bir seyler yuzunden morali bozuktur bilemiyorum sacmalamıs
01 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum işte. Gelsinde konusucam.
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenın gıbı bı abım olsa keşke sevgili olayında çok tırsıyorum ben her ıstedıgını yapıyorum ama
09 Yorumla
Soran+1 yıl:) Bu soruyu sorduğumu bile unutmuştum neredeyse. Eğer abin varsa inan bana oda seni çok seviyordur. Haksizlik etme ;)
- +1 yıl
Sevıyor da büyüdüğümü görse bide
Soran+1 yılSen onun için hep çocuk kalacaksın :) üzme kendini boşuna. Inan bana kız kardeşler çok değerlidir abileri için. Canlarını bile verebilirler emin ol.
- +1 yıl
Evde kalacağım onun yüzünden
Soran+1 yılKismetin gelir seni bulur, alır ve gider kaygılanma ;)
- +1 yıl
Gelse bıle abım onu döver :)
Soran+1 yılAhahhaa yok ya, birsey yapamaz. Sen bu konulari babanla hallet. :)
- +1 yıl
Babamın ne tepki verecegını hıc bılmıyorum
Soran+1 yılAbinden daha sakin olacağı kesin :)
abi bu ne yaa roman yazsaydin 6 saat matematikten sonra okuyamam kusura bakma
02 Yorumla
Soran+1 yılOkumana gerek kalmadi zaten biz çözdük olayı arkadaslarla :)
- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne