Kız kardeşimi dövdüm? Ne yapabilirim?

2 gun önce AVM' de erkek arkadaşıyla gördüm. Gayet normal 23 yaşında genç kız. Tanistirdi beni yemek ismarladim onlara. Biraz beraber oturduk sonra ayrildim yanlarindan. Bugun sabah kahvaltida canım pogaca çekti. Ona gidip almasini söyledim. Az yede usak tut dedi. Bende ne alakasi var. Benim gibi abiyi nereden bulacaksin. Erkek arkadasinla sana yemek ismarladim dedim. Sonra masadan kalkti ben oyle deyince. Bende gönlünü almak için gecmesine izin vermedim. Kolumla tezgahin arasina set yaptim. bir öpücük vermeden gecemezsin dedim. Oda cok sert bir tokat atti bana. Neye ugradigimi sasirdim ayaga kalktim. Ben ayaga kalkinca oda masadan cay fincanini firlatti. Gogsume geldi ama kirilmadi. Sonra tabagi aldi bende elinden tuttum ve bir tokat attim yere düştü. Aglayarak evden çıktı. Simdi ne yapacagimi bilmeden evde oturuyorum. Ne yapmaliyim? Hâlâ gelmedi offff yaaa offfffffff. Onu çok seviyorum. O benim herşeyim. Canimdan bir parçam. Ellerim kirilsaydi keşke. Olseydimde vurmasaydim...
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce kardeşim geldi arkadaşlar. Direk odasina gitti. Annem yanina gitti konuştular. Pişman olduğunu, beni çok sevdiğini, utancindan yüzüme bakamadığını söylemiş anneme. Biraz yalniz kalmak istedigini söylemiş. Yarın kahvaltı hazırlayıp özür dileyecekmiş. Ohh yaaa çok mutluyum. Gerçi su an konuşsaydık daha iyi olurdu ama sabahıda beklerim sıkıntı yok. Odasinda geldi ya o bana yeter. Hepinize çok teşekkür ederim yanimda oldugunuz icin. Herkesi tek tek cevaplarken zaman nasil gecti anlamadim.
Kız kardeşimi dövdüm? Ne yapabilirim?