Abimle kuzenim taciz etti ne yapmaliyim?

X kisisi: kuzenim Şu an 22 yasinda <br>
Y kisisi : abim Şu an 20 yasinda<br>
Ben kucukken abim olcak ve kuzneim olcak serefsizler bana tacizde bulundular taciz derken sunu kast ediyorum ozel bolgemi enliyolardi onlarinkini elliyodum sokmaya calisiyodular ama beceremiyodular kucukken bisey anlamadigim icin izin veriyodum galiba hatirlamiyorumda ama aetik anlicagim yasima geldigimde 10 yasima hala yapmaya devam ediyoalrdi kacmaya calisiyorum ama tehdit ediyolardi x kisisiyle sadce eyazlari gorussebiliuoduk cunku baska sehirde yasiyo teyzemler ama y kisisiyle ayni evde kaliyorum grcen seneye kadar yapmaya devam ediyodu ama artik buyduugum icin herhangi bir hareketinde dovebiliyodum izin vermiyodumm bisey yapmasina digeriyle 4 yildir gorusmuyorum Şu an 18 yasindayim hep ailemden nefret ediyodum intikam almak istiyodum cunku ben aileme soyledim oglunuz beni taciz ediyodiye bana inanmadilar yalan soyluyosun abini kiskaniyoun dediler oylelikle konu kapandi. Aslinda amcama soylesem o evden beni alir ya da hani babamlarla konusur bisi yapar kesin bende boylelikle intikamimi alirim ama onlara da kiyamiyorum ve bu yuzden kendimden nefret ediyorum hep ben intikam alcagim gunu beklemistim kuzneim biliyo bana yaptikalrini artik amcana soyleyelim dediyani babasina sizce ne yapmaliyim soylemelimiyim soylememelimiuim bu arada y kisisinin yaptiklarini cok az bir sekilde soyledigi ses kaydi var ama cok az digerinin ise yok ama onuda hallederiz cunku universiteye okumaya izmire geldi 2 yil oncesi
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar anneme soyledim abimi ne kadar seviyosunuz diye tabii ismiyle sordum ne alaka ikinizide esit seviyoruz dedi bende niye gecen sene soyledigom seyin ustunde durmuyosunuz dedim nerden biliyon durmadigimizi dedi niye hala ayni evdeyiz dedemlerde kalirdi ona inansaydiniz dedim oda aman aksam aksam bunumu konuscaz tadimiz kacmasin dedi bende ne tadi kacmasin ya bana yapriklarina sessiz mi kalim tabii neler yaptigini bile bilmiyosunuz dedim kalkip gitti amcama soylesem nereye kadar bana bakcak
Güncellemeler
+1 yıl
Sonucta bus ene lise son 2 sene sonra universiteye gitcem bana nereye kadar bakabilcek ya da oda yanina almazsa beni sadcee herkes bildikleeiyle kalcak
Abimle kuzenim taciz etti ne yapmaliyim?