Polise gitsen ispatı nasıl olacak, ne yapmamız gerekiyordu lütfen bilgisi olan yazsın üzüntüden yerin dibine girdim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kız kardeşin neden 8 yıl önce değil de şimdi açıklıyor? Ailenden mi cekinmiş?
Evet çekinmis. Sürekli içe kapanıktı her gün atmıyordu durumu fark ettim her şeyi anlattı
Kardeş bazen adeletini dışarda aramaktansa kendin sağlayacaksın. Yani kısasa kısas. Kız kardeşine ne yaşattılar ise aynı şekilde karşılık vereceksiniz. Ya da kapalı ve tenha bir mekâna götürüp gözünü iyice korkutun. Korkutun ki daha da yaklaşamasin. Kardeşin tekrardan zarar görmesin.
Polis molis bakmaz bu olaya. Elemanı alıp ağzını burnunu kırıp tüm sülaleye ifşa edeceksin
En son öyle olacak elim ayağım bağlı ne yapacağımı bilmiyorum
Kardeşin kaç yaşındaymış bu sırada
6 yaşındaydı
Neler diyosun.. Bu nasıl bir sapıklık. Yuh.
Kardeşin şimdi bile çocuk. Bu iş adli şekilde çözülür. Kesin polise git kardeşinle. Psikolog eşliğinde ifade versin. Kendine hakim ol, herkes ettiğini bulacak merak etme.
Psikolog eşliğinde ifade verilirse karşı taraf böyle bir şey yok yalan söylüyor demesi durumunda ne olur bilginiz var mı çünkü kardeşim olayı bana anlattığında sürekli ağlıyor kesinlikle yaşanmış bu olay
Psikolog onun yalan söyleyip söylendiğini, hangi ruh halinde olduğunu çok net analiz edecek konumdadır. Sen kardeşine söylemeden önce durumu bir avukata sor. Sana yol gösterir. Karşı tarafı her türlü içeri tıkacak delil bulunur.
Önce soğukkanlığını bozma. Kardeşine de umut ver fakat olayı hatırlatma. Güven aşıla. El altından organizasyonu yap. Avukatla işi götür, sonra polis ve işinin erbabı bir psikolog.
İş ciddi.
En son kardeşini alıp götürürsün. Ne olursa olsun bana güven ve dediklerimi yap, sen benim canımsın felan dersin. Sözünden çıkmaz
Kardeşime çok iyi gelmeye çalışıyorum ona bazı durumları hatırlatmak istemesem de mimik hareketlerinden çoğu şeyi anlıyorum. Sürekli ağlıyor bu sene aşırı derecede kötüydü anlamadığım sebep ise bunca zaman bana neden söylemedi ailemize hiç bahsetmedi belki korktu. İleride bu tür sebeplerin psikolojik anlamda insanları etkilediği apaçık ortada yalan söylemediğini ben bile anlamışsam psikolog her türlü anlar onu şu an bir odaya koydum kitap okuyor kendisini az önce zarar verdi fotoğraflarını çektim
Kendi boğazını sıkmış
Çok kötüyüm çok
Sanırım kardeşin ilk regl dönemini yaşıyor ve artık cinsel anlamda kendini yeni yeni tanımaya başladığı için, başına gelen o olayı henüz yeni anlıyor. Bu yüzden şimdiye kadar susmuştur. Onu yalnız bırakma önümüzdeki günler boyunca.
Hatta bugün beraber dışarı çıkıp yemek yiyin, paran varsa kıyafet felan al. Zoraki de olsa gülümse.. Senin gücünü ve umudunu üstünde hissetsin. Şanslı ki senin gibi bir abisi var
Hayır kesinlikle yalnız bırakmayacağım salı gününe psikologdan randevu aldım karakola gitme kararı verileceği zaman özel hastaneden psikolog tuttuğum için işe yarar mı orasını bilmiyorum bir avukata sormam gerekiyor
Kolay gelsin kardeşim. Ayrıca geçmiş olsun. Merak etme, o sapığın yanına kar kalmaz
O sapığı hapise taktırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım İnşallah devlet gün yüzü göstermez umarım herkes ve güvendiğim insanlar yanımda durur.
peki kız kardeşin kaç yaşındaydı
6 ..
çüş ya hamilemi bıraktı ne yaptı?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!