Güncellemeler
+1 yıl
Uzun yazdım ama lütfen yardımcı olun daha önceden engelle demiştim engellemişti sonradan kaldırmış ve böyle şeyler yaşanmış yine engellettim kardeşimi tehdit ve şantaj ediyor kardeşim rahatsız oluyor ama konuşuyordu biz yune engellettik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kardeşine tekrar güzelce yaklaşın yine nasihat verin burnundan getirirseniz daha kötü sonuçlar çıkar. Intihar olayına gelmişse pdikoloğa götürün
Biz zaten hiç kızmıyoruz korkmasin saklamasin diye hep nasihat veriyoruz ama daha önce yapmicam deyip tekrar yapmasi güvenimizi kırdı
Anlıyorum ama yapacak bir şey yok. Olan olmuş tekrar güzellikle yaklaşmalısınz
Kardesım sakin ol karakola gidersiniz şikayetçi oldugunuzu söylersiniz panik etmeyin sakin olun öncelikle yazısmalae tehdit mesajı var mı eliniz de onları çıktı ile çıkarın ve polis memuruna verin ve ifadesi aloncak kardesın hepsi bu ve yanı sıra savcılığa gidin çocuk kaç yasında?
Kardeşim 16 çocuk 18 dedi yasını ama hic zekalari yok ikisininde çocuk şubeden sonra savcılığa gitmemiz gerekiyor mu? Onu bilmiyordum
Dostum beni dinle çocuk reşitmiş sen al kardesını yakın çocuk şubwye götüe olayı anlatın tamamı polis delileri vs mesajları sizden ister ordanda savcılığa gider uzun zamna surerse eğer savcılığa gidersin ama koza sakın birsey demeyin bu hasas bi konu
Sen devlete bırak bakalım ne oluyor öyle şey olamaz ama inşallah reşitir
Evini basarim okulunu basarim şöyle yaparim böyle yaparim demis kardeşime çocuğu aradım korkudan telefona bakamadı bi yakalarsam ben ne yapacağımı iyi biliyorum ama umarim ilgili merciler gerekeni yapar bugün gittiğimiz polis merkezlerinde pek yeterli ilgiyi göremedik bize sabah çocuk şubeye gidin dediler
Yanı egen dönemler evet onlar birsey yapamazlae ama çocuk şubeyw gidin ve hız kesmeden ne zmaan haber gelir de uzun derse direk savcılığa da git binerler ensesine ana kız kardesını uyar ve teleofnu izlemeye al
Daha çocuk bunun farkına varın ve sahip çık İstanbul'da yaşıyorsan yazayım özelden
İstanbul’da değilim ama telefonu izlemeye almaninda pek çözüm olacağını sanmıyorum
Peki gittiniz karakollarda niye eliniz boş döndünüz veya şikayetçi olmadınız.
Çocuk şubeye gidin dediler polisler o da sabahmış şimdi çocuk şubeye gideceğiz
tamam o zaman şimdi gördüm 18 yaşından küçük olduğu için adli tahkikatı çocuk şube yapıyor.
Çocuk şubeye ifade versek savcılığa onlar iletiyor değil mi bizim daha sonra birsey yapmamıza gerek var mı
18 yaşından küçüklerin ifadesini polis almaz pedagog eşliğinde bizzat savcı alır.
Hemen bugün alırlar mi yoksa başka bir güne mi sarkar?
Karşıdakinin ailesiyle konuşun ve kiz kardesinede biraz daha uyarıcı konusmalisin.
Yarın çocuk şubeye gidip şikayet edeceğiz belki öyle ailesine ulaşabiliriz yoksa diğer türlü ailesine ulaşamıyorum hem bence ailesi cahil ulaşsam da pek birsey çıkmaz
Kardeşinin telefonundan buluşma ayarlasana gerci ben olsam dayanamaz döverdim de sen yinede medeni ol
Ben sinirden kudurdum elim
Ayağım titredi ben yakalayamam ki korkak bu abisiyim dedim telefona bile bakamadı
Kiz kardeşinin ağzından buluşma ayarla sonra oraya sen git
Polisi devreye sokacağım umarim gerekeni yaparlar yarin çocuk şubeye gideceğiz
Evlensin gitsin akillanacagi yok direk okuldan alın
Anlayışlı olsun sert olmayın ve o ahlaksız herifin yakalanmasını sağlayın.
Biz hep anlayışlıyız hiç bağırıp çağırmadık ama daha önce uyarmıştık yine konuşması güvenimizi yıktı ailecek
Yazik olmus
Çocuğa diyorum seni şikayet edeceğim eee napim diye mesaj atıyor birde küçük bunlar ya 17 18 yaşlarında artık kaç kişiyi taciz edipte ceza almamışsa ne kadar rahat