Kız kardeşim taciz edildi?

Yazın kardeşimin sevgilisi olduğunu kendi imkanlarımla öğrendim ve yaşının erken olduğunu ayrılması gerektiğini düzgünce söyledim oda tamam dedi engelledi falan tekrar engeli kaldırmış ismini de kız ismiyle eklemiş bizde pek şüphelenmedik arkadaş olmaya çalışmış öyle dedi ama cocuk özel fotoğraflar falan istemiş zorlamis tehdit etmiş daha önceden atmış tekrar istemiş bana geldi yardım istedi durumu anlattı bende gece gece iki tane polis merkezi gezdim bana sabah çocuk şubeye gidin dediler gönderdiler tekrar engelledi çocuğu ama kardeşim çok rahatsız olmuş intihar falan düşünmüş bunlar ergen böyle saçma sapan şeyleri oluyor ama biz ona hic kizmadik hep düzgünce uyardik ben yazin engellediğinde bitirdi sanmıştım meğerse bir süre sonra kaldırmış bizi kandirmis güvenimizi de kırdı biz ailecek gece gece karakol karakol gezdik yeni geldik eve ne yapmalıyız buna akıl verin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun yazdım ama lütfen yardımcı olun daha önceden engelle demiştim engellemişti sonradan kaldırmış ve böyle şeyler yaşanmış yine engellettim kardeşimi tehdit ve şantaj ediyor kardeşim rahatsız oluyor ama konuşuyordu biz yune engellettik
Kız kardeşim taciz edildi?