20 yaşındayım. Öz abim ve başka birisi tarafından defalarca tacize uğradım. Kimseye anlatmadım anlatamam da ailem kaldıramaz bunu. İlkokula giderken her sabah erkenden uyanır abimin okul önlüğünü ütülerdim annemgil köyde biz ilcede kalıyoduk abim ninemin yaptığı yemekleri beğenmezdi küçücük yaşta abim aç kalmasın diye yemek yaptım ama o bana kıyabildi. Bu olaylar yüzünden uyurken odama birisi girdiğinde bağırarak uyanırım. Abim olan kişi o kadar mutlu ki çevresi tarafından çok seviliyo özel okulda çok iyi bir bolum okuyo sevgilisiyle çok mutlular. Ben peki niye tek bir gece bile yastığa basımı huzurla koyamıyorum kime ne kötülüğüm oldu ki benim. Ta küçükten mahalleden arkadaşlarımı toplardım yardıma muhtaç diğer arkadaslarımız için birşeyler yapardik. O kadar hayat doluydum ki hasta çaresiz kimi görsem el açıp dua ederdim. Rabbim e karşı icimde öyle bir sevgi vardı ki. Belki garip gelebilir ama oturup konusur gibi Rabbim e herseyi anlatıyodum sonunda da seni cok seviyorum Allah ım diyip uyuyodum. Ama artık kalmadı. Her şeyden soğudum.2 yildir psikoloğa gidiyorum değişen bişey olmadı. Bana bunları yaşatanların böyle mutlu olduklarını gördükce içimde nefret olmaya başladı. İmtihan demeyin diğer tarafta çekcekler demeyin. Eger Rabbim onları sevmeseydi birazda olsa yaptıklarının bedelini ödettirirdir. Ama ben abimin isteyip de olmadığı tek bisey bilmiyorum. Artık ne bir namaz kılıyorum nede elimi açıp dua ediyorum. İçimden gelmiyo nefret var icimde. Nolur yardim edin bana. Ben yine Rabbim e sevgi dolu olan yaşama sevinci olan o kız olmak istiyorum içimdeki kırgınlık geçsin istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Size en sevdiğim insan üstüne yemin ederim dalga geçmek için yazmadım. İnanmıyosanız eğer bişey lütfen yazmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer