Erkek arkadaşımın telefonunu karıştırdım ve... ben şimdi o telefonu kafasında kırayım mı?

Arkadaşlar ikimizde olgun insanlarız. Aynı yerde çalışıyoruz. İyi bir işimiz var. 3 aylık samimi arkadaşlığın ardından bir aydır çıkıyoruz. İyi bir insan, ona güveniyorum, seviyorum. Ancak bir rastlantı sonucu telefonunu karılştırmak için epey bir vaktim oldu. Kendimi tutamadım karıştırdım. Mesajlarına girdim benimle olmadığı zamanlarda neredeyse her boş vaktinde sürekli olarak bir bayanla yazışıyor. Havadan sudan konular genelde. Anladığım kadarıyla kız daha önce çalıştığı ilde, uzakta şuan, ancak oldukça uzun bir arkadaşlıkları var demektir bu. Ben böyle bir şeyi anlamıyorum, kabul etmemk istemiyorum. Çok yanlış geliyor. Beni sevdiğine inanıyorum ama ısrarla telde bir başkasıyla arkadaşlığını sürdürmeye çalışıyor. Hani aklıma şey geliyor hani erkeklerin bir vazgeçilmezi olurmuş, acaba konuştuğu kız öyle mi. Ne yapayım, mesajlarını okudum da diyemem şimdi :((
Erkek arkadaşımın telefonunu karıştırdım ve... ben şimdi o telefonu kafasında kırayım mı?