Selamun aleyküm. Polis özel harekat tam olarak ne iş yapar? Vatana, millete faydalı olabilme açısından sizce uzman erbaş mı yoksa polis özel harekat mı daha değerlidir? Bu soruların cevabını bekliyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Meskun mahal tıpki sur da cizre de mardin, Hakkari Nusaybin afrin, vb. Yerlerde yaptıkları operasyonlar gibi. Dağ da yapar Hakkari'de PÖHlerin son videosunu izleyebilirsiniz, şafak baskını yapar, misyon koruma görevi büyük devlet adamlarını koruma görevi tıpki musul daki konsolu arkadaşım öztürk yılmazı kırması gibi ırakta Suriye de Afganistan da vb Türkeyede bakanları, cumhurbaşkanı, filan korur. Rehine kurtarma operasyonu, tren, uçak gibi kapalı yerlerde operasyon düzenler, Deniz de de operasyon yapar EGM nin son attığı PÖH videosunda görebilirsiniz, daha farklı görevleri de var ama aklıma gelmiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolis özel harekat, şafak baskınını gerçekleştirir. Daha çok şehir içinde olur bu. Alınan istihbaratlar doğrultusunda baskın yapar.. Silahlı çatışmalarda en önde yer alır. Bordo bereliler ise, özel harekatçılar bunlarda ama bunlar dağda savaşır. Özellikle operasyonlara giderler. Boş işlerle uğrasmazlar. Değerlilerdir çünkü zor yetişir.
PKK MAĞARASINDA ŞÖYLE YAZIYORMUŞ:
Eger bir asker sizi gördügü zaman durmadan ates ediyorsa bilinki o acemidir kursununun bitmesini bekleyin, bittigi zaman gidin kafasina sıkın.
Eger sadece sizi gördügü zaman ates ediyor saklandiginiz zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçin ve caninizi kurtarin.
Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur. Gelir kafana sıkar.94 Yorumla- +1 yıl
Evet bu sözü duymuştum.. Bordobereli olmak çok çok zor Allah yardımcıları olsun.. Uzman erbaş ile PÖH'ü kıyaslarsak hangisi daha faydalı sence?
Cevap sahibi+1 yılBence ikisi de iyi. Ama ben olacak olsam PÖH ü seçerdim.. Askeriyeyi pek bilmiyorum çünkü araştırmak lazım
- +1 yıl
Peki saolasın
Cevap sahibi+1 yılSende sağol
+1 yılŞafak baskını denilen önemli operasyonları yaparlar.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılHangisi daha değerli diye bir şey yok ikiside başımızın tacı. Uzman erbaş komando ise dağlarda görev yapar pöh ise genelde şehir ve şehire yakın yerlerde görev yapar. Pöhün işi tren uçak kaçırma, rehine, baskın, meskun mahal operasyonları, banka soygunu, terörle mücadele gerek şehirde gerek denizde gerek kırsal da dağa çıkmışda olabilirler ama bunlar nadir yaşanan dır diye sanıyorum çünkü şuanda eskisi kadar terör yok eskiden de iyi oynadılar ama ikiside başımızın tacı gözümüzün nuru
00 YorumlaSavaş durumunda operasyona alınıyor mu özel harekat
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım