Digelim ki bir şekilde tanistiniz ve sevdiniz ama onun geçmişi çok pis yillarca kotu yollarda surtmus ve pişman olmuş tövbe etmiş yeni bir hayat kurmak istiyo siz olsaniz ne yapardniz ben olsam karsimda ki tinerci de olsa onu saglikli bir hayata döndürmek için herşeyi yapabilirdim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsnaları karalamayı ne çok seviyoruz. sanki kadınlar çok istediklerinden bedenleirni satıcak raddeye geliyorlar. bu dünyada insan ticareti denen pazardan haberleri var mı. hangi kadın düzgün bir hayat istemez. düzgün bir aile düzgün eğitim böyle şansı vardıda aman istemem diyipte mi. halk dilinde o yola düşüyor sanıyorsunuz. ben düşene yardım ederim. geçmişi geçmişte kalır. ve biliyorum ki sevabıda çoktur. dindar biriyimdir ve bir kötü yola düşmüş kadına bile sen or.. pu sun demem. kim ne şekilde ne halde ne yaşadı bilemiyoruz. kimse düşene el uzatmazsa o olduğu yerde kalır. neden bu meslek haline geldi. ülkemizde müzeden çok genel ev var ve buralara kimler gidiyor. ordan çıkmak isteyene el uzatılmalı. kolay değil diyorlarda. ya gerçekten çok üzlüyorum ya zorla tutulanlar. işkence görenler var. bir çokta belgesel var konuyla ilgili. bence dünyanın en büyük sorunlarından biri bu. birde gelmişler karakterleir değişmez demişler utanın birazcık.
31 Yorumla
Orspu , kiz veya erkek farketmeksizin , seven insanin duygulariyla oynayana denir, yalanci pis menfaatcilere denir , onlarca kişiyle zevkine yatip namuslu kiz rolüne burunene denir. Anal manal her halti yiyip bakireyim diyen kiza denir. Sayisiz kizla yatan , üstelik o kizlari kandirip atan erkeğe denir.
Hiç bir kadın 50 60 liraya dedesi yasinda , ustu basi agzi orasi burasi kokan pis varoşlarla yatmak istemez.
O yüzden yargilarken bir daha düşünelim.
Allah hic bir kulunu kotu yola düşürmesin, muhtaç etmesin.126 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
- +1 yıl
Haklısın da kuzum 50 60 çok ucuz yazmışın şu an da tarifeler Postası 250 300 saati 500 750 geceliği 1500den Başlıyor :) 50 60 a ya 69 yasında dişleri dökülmüş teyze ya da tro bulursun ancak ;:)
- +1 yıl
@poyraz_karayel 😄 piyasasini ne bileyim. Kizilayda masaj kartlarindan biliyorum 50 yaziyo hepsinde
- +1 yıl
:) yanlış anlama ben yazdım diye de sonra ama gecen bir numara bulmus arkadaş dalga gecmek için aradı kadın aynen bu fiyatları söyledi
- +1 yıl
Ama bazi kadinlar sadece zevk için yatiyor üstünde para alıyor hem zevk hem para kazaniyim die. birde bazi kadinlar zengin olduğu halde yine hayat kadınlığı yapıyor acgoz olduğu için
Yani her hayat kadınlığı yapan zor durumda olduğu için değil zevkine ve daha çok paraya tapan da yapiyor
yav anlamıyorum bugün patlak çatlak diyip hakir gören embesiller yarın öbürgün dul bir kadına aşık olduğunda zamanında söylediklerinden utanmayacaklarmı. Arkadaşlar tamam iyi birşey değil kimse istemez o şekilde olmayı ancak bazen gençlik ve nefsine uyup hatalar yapabiliriz. Bunu hakir görüp kara lekeymiş gibi lanse etmenin manası aşağılamanın manası yok. soruyorum o kadar namus timsali yazan kişiler neden bakire kızların peşinde koşup yatağa atma derdinde bana bunun cevabını verin ve kimseyi aşağılayıcı kötü sözle yargılamayın kınamayın kınadığınız şey sizlerinde başına gelir saygılar
20 Yorumla
+1 yılDüşündüğün gibi düşünmeyenleri düşünme!
Herkes Düşündüğü gibi düşünenleri düşünür...
ya da düşündüğü gibi düşündüğünü düşündüklerini...
Bu sebeple böyle bir evliliği düşünenin Geçmişi de düşündüğü gibidir.
Yani Zina eden kadınla evlenmek Müslümana haram kılınmıştır.
Zina eden kadınla zina eden erkek evlenir.
Bu Konuda Tövbe edip durumunu düzeltenler müstesna değildir.24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
fetvayıda vermiş hocamız :D iyi sıkmışsın mümin kardeş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
91Cevap
“Ameller niyetlere göredir. Herkese niyet ettiği şey vardır. Öyleyse, kimin hicreti Allah’a ve Resûlüne ise, onun hicreti Allah’a ve Resûlünedir. Kimin hicreti de elde edeceği bir dünyalığa veya nikahlayacağı bir kadına ise, onun hicreti de o hicret ettiği şeyedir.” (Buhari, Nikah,5; Müslim, İmaret, 155)
31 Yorumla
+1 yılO.. yla evlenirmisin demişsin.. sadece kadınlarr o.. değil her ne kadar kadına yükıştırılmış bir sıfatta olsa... erkeğunde o.. su bii hayli fazla... inandıysam güvendiysem nele bir de sevdiysem bırakmazdım onu... içinde bulunduğu durumdan lada sonrasında düşebileceği bataktan onu kurtarmak isterdim... işte bu yüzden o bıraksada ben onu asla bırakmasdım... bilirim ki ihtiyacı var bAna
...10 YorumlaO insanı sağlıklı bir hayata kavuşturmak için illaki onunla evlenmeye gerek yok.. Çocuğun o rahimden mi çıkacak... Hem o ahlak çocuklardan da çıkar... Çok riskli.. istisnai bir durum olması gerek... hem de çookk. Namus bacak arasında değil tabi ama o söz herşeyi yapıp da sadece bacak arasını koruyanlar için geçerli orospular için değil ki..
21 YorumlaKimseyi geçmişi ile yargılamayız biz. Elbette evlenirdim. tereddutsuz. lâkin tek sorun ben muhafazakar bir muminim. O benimle evlenmek istemezdi. toplumun geriye kalan yüzde 90 i gibi. Zira bizim eşlerimiz mutlaka gerçek manada tesettürlü olur. Namusu namusumdur ama öncesi beni zerre ilgilendirmezken zaten kadınlara bunun faturasını çıkarmak yerine para karşılığı kızlarımız eşlerimizi mal gibi alıp kullanabilme hakkini kendinde gören sapık ruhlu erkeklere bu fatura çıkarılmalı. Her naneyi yesinler sıkıntısını kızlar çeksin. Oh ne ala. Allahu azze ve celle hazretleri milletimizi terbiye etsin inşaallah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılInsan hatalarından ders çıkarabildigi müddetçe asla kötü gözle bakmam. Severim elini tutarım ona manevi destek veririm kişilikli bir insan olması için kendisini bulması için çaba sarf ederim. Ve bırakmam.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yoldasn
ama buna ınanmak lazım gercekten vazgecip gecmediğine yoksa cok sorun olur
tabi ki ınsanların gecmişte yasanmıs oldugu olaylardan dolayı yargılamamak gerekir ben olsam bende aynı seyı dusunebılırdım ama bundan emın olmam gerek.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSever miydim? Evet sevebilirim, kalp kimi gösteriyorsa o... Ama evlenir miydim? Açıkçası büyük konuşmak istemiyorum ama... Birini hayat arkadaşın yapmak için, onu çok ama çok sevmelisin bence... O kadar çok sevdikten sonra, evlenebilirdim bence.
10 Yorumla
+1 yılBen kiz halimle bakir erkek istiyorum kiskancligimdan dolayi bilemedim simdi. Beni kimsenin sevip evlenecegini dusunmuyorum bacim. Bide kotu yollardan gelip bekarete onem veren bir ulkede evlilik hayali kurman da guzel. Bende o umut yok hayirlisi.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoru başlığında bu kadar açık yazman bile rahatsız etti beni O.. demen de yeterdi. neyse elbette doğru yolu bulmaya ihtiyacı olan birisine yardım etmek insanlık vazifesidir bence iki tarafta da samimiyet çok önemli
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılişin adı olarak düşünmedim halk arasında herkese veren küçük o.. ları kasteddim hani şu resmi olmayanları onlarda o.. oluyo ne olursa olsun açıkça yazmak üslup gereğidir toplumda küfür olarak görülmüyor diyemezsn o.. deriz kısaca biter açıkça söylenince ayıp diye biliriz ayıptır da zaten
Soran+1 yılO* yazinca o* denmiş oluyor ikisi de ayni şeyi anlatyo. ve onların yaptiklari şeyde tam olarak bu o* s*x s*et bunlar acilimlariyla ayni şeyi ifade ediyorlar
şöyle bir bakarsak. şu an benim yazımı okuduğunda benim ve senin ortak öncen var mı? o zaman tarih var mı? Peki biz şu an mıyız? cevapları neyse cevap da o sanırım. Kişisel değil genel bakış. İlişkilerde ne kadar kendimiziz
03 Yorumla
Soran+1 yılBu değişir
- +1 yıl
sevişmek var sevişmek var, namus kavramı gibi. kaç bakire çoğu fahişeden kim bilir ne kadar çok ve fazla şeyler denemiş yaşamıştır da bir bekareti kalmıştır. beyni bedeni orospudan çok daha o* olanlar zaten çok. orospular para karşılığı yapıyor iş ya da zorunluluk ya da başka şey tartışılır bazılar sadece zevk oyun ya da sevdiği için. poligami ya da ruh sarışınlığı bilemiyorum. ama çoğu kişi 3 5 dakikalık zevk peşinde skorer vs. bunlar var oldukça bu karmaşa sürer. yaptığından zevk almasını bilmeden birileriyle kendi içinde ya da gerçekte rekabette herkes
Soran+1 yılHaklisin
Karakteri beni etkilediyse, o* da olsa evlenirdim... Her şey bacak arası değil, başkalarını mutlu etmek değil amacımız, kendimizin mutlu olması... Gerisi umrumda değil...
03 Yorumla- +1 yıl
düzgün karakterli olsa o. olmaz
Soran+1 yılİyi de kimse orspu olmak istemez ki ¿ 😞
Orospuyla evlenirim hiç değilse bariz ortada herşeyi sonradan bütün orospulukları meydana çıkan kadınlardan bıktım artık.
32 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum sizi :) şuana kadar verilen en mantıklı cevap
s015.radikal.ru/i332/1012/37/bb09d2527a63.gif
Hayır diyenler çoğunlukta ama onların ne yaşadığını bilenler yok. Erkek olsaydım onunla evlenirdim ki bir daha o işlere bulasmasin, ona kol kanat gererdim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBakire arayanlarla dolu burada :D Ama dersen sadece gezmek için evet diyen çok olur.
Yani demem o ki, erkeklerin düşüncelerini bilmek imkansız21 Yorumla
Soran+1 yılKendileri ne kadar temizler ki bakire ariyolar.
benim sevgilim daha önce bir kez parayla yaptı. psikolojisinden dolayı bilemeyiz orasını. siz onu bunu boşverin mutlu edebiliyosa sorun bitmiştir. milyarlarca insan geldi gitti. ben doğuluyum en namus anlayışını idrak eden biriyim. ama ne yazıkki hayat tecrübeleri istediğiniz gibi olmayabiliyor. biir dip not daha ASLA BÜYÜK KONUŞMAYIN kimse hakkında sonra sizinde başınıza geliyor ALLAH herkese gerekeni yapıyor. iyi kötü günde ataistte olsanız allaha şükredin beyniniz iyi niyetli olsun.
00 Yorumla
+1 yılŞu altta olumlu yorum yazanlar varya? Onları okuyup ne sallıyorlar ama demeye geldim; yorum kalitesine gore de + - vericem şimdi başlıyorum :P
03 Yorumla
Soran+1 yılHosgeldin. herkes kendi düşüncesini yaziyo kimi olumlu kimi olumsuz belli olmaz kimin ne yapicagi
- +1 yıl
Hoşbulduk :) Evet... Seviyorum aslında insanlarin farkli goruslerini ;)
Soran+1 yılOlabilir bende bazen yorumlara nakil cikiyorum tuhaf şeyler okuyorum :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya şimdi dayanamayıp birkaç kez ilişki yaşamış olsa sorun değil de, bildiğimiz orspudan bahsediyorsun..
Geçmişteki ilişkileri normalde sorun etmezdim ama o kadar da değil..00 Yorumla
+1 yılBebde geçmişine bir geçmiş olsub der. Yenl hayatunda her seyi yapardım. Onun yerinde bnde olabilirdim. Dusmez kalkmaz bir allah var
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle canim çamura düşene bir tekme de biz atyoruz milletce olmaz
- +1 yıl
Haklısın canım
7 gun 7 gece diye bir roman var o aklima geldi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim :)
Soran+1 yılAldatyo yani 😠
sevdiğim insan aşık oldugum kız daha önce başkasının altına yaticak benim dokunmaya kıyamadığım kıza dokunulmuş olucak yok öyle bir dünya.
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar gerici düşünüyorsun? Kimse kaderini kendi secmiyo
Soran+1 yılAma o duruma nasil düştü?
Eğlencesine olan bisey değil ki sonuçta kim 60 yasinda ki adama zevk vermek ister ben bakislarndan bile rahatsız oluyoken?
Soran+1 yılBenim bahsettiğim zor şartlar altında kalip o duruma düşmüş kizlar. elbette erkeklerin bir çoğu böyle yapmadiklari şey kalmaz ama namuslu kiz ararlar
- +1 yıl
işte burada ne olacak o namuslu kızlar o namussuz erkekleri kabul etmicek ama gel gör ki namus kavramı sadece kadına yüklenmiş bir sembol oldu zor şartlar diyorsunda sen kendın böyle birşeyi kabul edebilirmisin? peki onca kadının altına yatmış bir erkeği kabul edebilirmisin her elini tuttugunda aklına gelenleri kabul edebilirmi kalbin?
Soran+1 yılAllah korusun istemem tabi ki ama çok pişman olmuşsa kabul ederim tabi ilk guvenmem gerekir
Soran+1 yılİstemem tabi ki ama kabul edilemicek asiri dislanilicak kadar değil. mesela ben mankenlerin de öyle olduğunu düşünüyorum sonuçta vücutlarini sergiliyorlar ama nedense onlara büyük bir saygi var?
Soran+1 yılİstemem ama sevmissem ve güvenmissem kabul ederdim
Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. o soyledııgn sıfattakı ınsanlar var ya bazılarından daha namuslu !!!
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin.
+1 yılBende tıpkı senin fikrine Katılıyorum onu yeniden hayata bağlamak için teradütsüz evlenirdim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ama bir sürü şeye katlanman gerekir
- +1 yıl
Mesela ne ne gibi şeylere katlanmak?
+1 yılNamus iki bacak arasında değil beyindedir , tabiki hayatımı birleştirirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
genelde evlenmeyiz deriz ama yardımcı olmak ayrı bir konu insanlık adına yardımcı olunabilir o hayattan kurtarmak için ama yinede büyük konumamak gerek sanırım bu dunyada..
00 YorumlaNekadar seviyesizssin! "hayat kadını" yazmak varken ne diye çirkin kelimeler kullanıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayat kadini parayla yapar işini ama benim bahsettiğim büyük hatalara düşmüş orospuluk yapmis biri
Ben hayat kadını denmesinden bile hoşlanmıyorken senin o kelimeyi kullanman beni çok üzdü.
07 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Kendini para karsiliginda satan hanfendi diyeyim istersen?
Soran+1 yılBunu bildiğim için sordum ama yaptiklari isin adi bu
Soran+1 yılHerkes duygusallasamaz
Soran+1 yılDuygusal biri değilim niye bu kadar sasirdin?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenirsem sevebilirsem... OLABİLİR heralde bilemedim şimdi :S
10 Yorumla Insan sevince mecburen bir cok seyi kabulleniyor. "Asla yapmam" dedigin seyleri yapar oluyorsun.
10 Yorumlacok zor ama cok fazla zor yani ama. tabiki hayir diyen de imkansiz olmadigini biliyor
00 YorumlaEvlenmem çünkü benden önce başkalarına vermiştir şimdi orosbu!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik zaten başlı başına zor bir olay. Bir de öyle biri oluna çok daha zor oluyor. Bilmiyorum büyük konuşmamak lazım tabi de evlenmezdim sanırım.
00 Yorumla yıllardan anladığım kadarıyla geçmiş insanın peşini asla bırakmıyo
11 Yorumla
Soran+1 yılYani evet birakmaz
+1 yılbüyük konuşmak gibi olmasın da değişmek istiyorsa ve ben de seviyorsam evlenirdim tabii
00 Yorumla
+1 yıl* bile evlenmezken normal birisinin kabul edeceğini hiç sanmıyorum fakat yinede büyük konuşmamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ya. bir kere insanın aklında hep soru işareti kalır ve fazla sıkar insan öyle eşi. Ve dayanılmaz yani yğrümez bnce
00 YorumlaBilmyrm ama doğru yola gelmesi için yardım ederdim ama ailemi karşıma alamazdım
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru aile önemli ama aciklanabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılkuzum irospular evlenir bu nasıl iğrenç bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi geçmisim onunkinden 1000 kat pis oldugu için evet evlenirdim, ve onu hayata dondurmek adina canimi bile verirdim, ki ben de onunla canlanayim.
10 YorumlaGeçmişi zerre umrumda değil benden sonrası önemli bir daha böyle bir hataya düşmemesini sağlardım :)
10 Yorumla
+1 yılGüzelse alıyorlar devir Eski devir değil ben tercih etmem ama büyük konuşmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılSeversem, sadakatine güvenirsem evlenirdim. Sevgi kolay bulunan birşey değil.
00 Yorumla
+1 yılInsanın ruhu o* olmasın. Ama yine de evlenemezdim herhalde öyle biriyle.
00 Yorumla
+1 yılBikere ona oluştu denmez ozaman pezevklede evlenmez bana kalırsa evlenilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbuyuk konusmayım ama evlenmezdim yardımcı olurdum yenı hayat kurması ıcın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bence
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılAramız da karşılıklı sevgi saadet güven varsa evlenirim
00 YorumlaOrspuda gitsin pezevenkle evlensin beni ilgilendirmez bana bulasmasın
00 Yorumla
+1 yılatalarımız ne demiş, orospunun tövbesi kerhaneyi görene kadardır:))
00 Yorumlayapmam dediğim ne varsa 2 gün sonra yapıyorum, belli olmaz hayat bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhahaha :D Yemin ediyorum ben küçüück çocukken p*rno izlerken ben bununla evlenirdim diyordum hahaha :D :D Ulan ne güldüm ya
01 Yorumla
Soran+1 yılSen küçücük çocukken p*rno mu izliyodun?
1 yılBen de tam öyle kapalı bir eş istiyorum ama eskisi gibi kşr ruhlu olsun isterim evlenince her türlü fanteziyi yaşamak isterim
00 Yorumla
+1 yılBen onu değiştirmeye çalışmam... olduğu gibi kabullenirim.. Sevdiysem evlenirim.. Alemin canısı olsa bile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir bence. Erkeklerin çoğu da masum değil hani... burada her haltı yiyip bakire kız arayanlardan da tiksiniyorum.
00 Yorumlao anki ruh halimi bilemediğim için bişey diyemem ama insanoğluyuz hepimiz hata yaparız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,5b cevap paylaştı. Aşk bu tövbe etmişse neden olmasın benden sonrası önemli
00 Yorumla
+1 yılevlenmem. Geçmiş hayatı evliliğe ilerleyen zamanda problem çıkartacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo işi yapacağına intihar etsin daha iyi tabiki evlenilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya insanlar hata yapar ve okyanuslar kadar gunaha da batsan Allah affedicidr
+1 yılislamda ne olursa olsun insanı geçmişiyle yargılanmaması gerektiği söylenmiştir
00 Yorumla
+1 yılgecmısınde kı hata umrumda olmaz evlenırdımm koluma takar gezerdım bıle ınsan degıl mı oda
00 Yorumlasevıyorsam tabıkıde evlenırdım sonucta oda bır ınsan
00 Yorumlaneden olmasın evet o degil onu düşürenin ben anasını iyi neyse evet yanii
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler