1 yılPeki bu kişi ayaklarına burunlu ince çorap giydiğinde ayak tabanlarının altında olmak isteyip kendini itaatkar bi köpek gibi hissetrip o ayak parmaklarını koklarken eziklenip aşağılanmak için yalvaran biri kıyafetini sorun etmeyip sadece dominantlığına boyun eğecek biri olsa sen kabul eder miydin?
02 Yorumla
Soran1 yılKopyala yapıştırcı her yerde varsın akjsbsdb
- 1 yıl
Bazı yerlerini değiştiriyorum soruya göre birebir aynısı değil.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılÇarşaflı biriyle nasıl iletişim kurar diyaloğa girer konuyu evliliğe getiririz bilemiyorum benim için hep çok uzak imkansız gelmiştir o gözle bakmak aklıma bile gelmedi
013 Yorumla
Soran1 yılHaklısın bilemiyorum bende dgmklddf
- 1 yıl
Yani tanıdık vasıtasıyla tanışamam öyle bir çevrem yok yolda yürürken denk gelemem sosyal medya olmaz nerede olucak sen söyle ahhshahs
Soran1 yılNasibinde varsa olur zgillkgff
Soran1 yılDirek konuş dulmccgg
- 1 yıl
Evet haklısın şimdi düşündüm de gizli bomba gibiler o gizem ilgi çekici 🤪
Soran1 yılYemiyorlar yani sgkljgggj anlayışlı geneli cevap verir
- 1 yıl
Oldu sonra taşlasın beni halk
- 1 yıl
Onlar verir çevre sıkıntı
Soran1 yılÇevre niye sıkıntı
- 1 yıl
Bizim millet kendini alakadar etmeyen konulara atlamayı seviyor anlar birisi tanışmaya gittiğimi zıplar oradan hayırdır diye
Soran1 yılHmm kız rahatsız bir davranış sergilmezse sıkıntı olmaz ya çokta düşünme konuş gitsin abshsgd
- 1 yıl
Tamam sana denk gelirsem gelicem yanına ahahhaa
Soran1 yılHahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evlenirim acik olunca super bir uyum mutluluk huzur garantimi
14 Yorumla
Soran1 yılÖyle
Soran1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenirim tabiki ben dua ederim hep eşim feraceli olsun diye carsafta sıkıntı yok din gereği ortunmus hayır dermiyim hic
114 Yorumla
Soran1 yılNe mutlu sana
Cevap sahibi1 yılAma namazzindada olacak o çok onemli ☺️☺️
Soran1 yılOlur inşallah sende efendi olmaya calis ama
Cevap sahibi1 yılBen Allah'a şükür namazımi kılıyorum ve sukurki elime kız eli değmedi zinadan korktum durdum hep helalimle yapayım dedim nasip olur mu olmazmi bilmiyorum
Soran1 yılAyy maşaallah sana sen temiz kal Allah nasibini korur merak etme... ona tevekkül eden kimse eli boş dönmedi 🌿
Cevap sahibi1 yılAma gel gör ki fazla yakışıklı değilim tamam çok kötüde değilim ama yakışıklı da değilim.😂😂
Cevap sahibi1 yılHergun güneşte yürümekten bronzlastim bak buda sıkıntı ama sonbaharın renk aciliyyor Allah'tan gecici yani 😂
Soran1 yılBu evlenmene mani değil ki dua ile her şey mümkün...
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın ☺️
Soran1 yıl19
Cevap sahibi1 yılSen çok gençsin ben 28 sana göre yasliyim
Soran1 yılEstağfurullah
Cevap sahibi1 yılDogudamisin batidami ,☺️
Cevap sahibi1 yılSoylemicenmi merak ettim
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenirdim tabiki niye eblenmiyeyim ki. Zaten evlenirsem eğer böyle birini istiyorum
246 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sokakta görünce mutlu oluyorum. Maşallah diyorum Allah'ın emrini layıkıyla yerine getirmeye çalışanlardan biri
Soran1 yılHiç kuran kursuna gittin mj
Cevap sahibi1 yılGittim evet küçükken çok giderdik. Tam Kur'an'a geçicem yaz tatili biterdi. Diğer yaz baştan alırdım😄 en sonunda geçmiştim şükür. Sende var mı öyle hafızlık falan
Soran1 yılHafızlık yok maalesef ama Arapça okuyorum hahaha dimi hep öyle olur Allah daim etsin doğru yolda
Cevap sahibi1 yılOlsun ne güzel Arapça bilmeniz de çok güzel bir şey. Ben de Osmanlıca okuyorum, ormanlıcanın içinde de arapça ve Farsça kelimeler oluyor pek anlaşılmıyor onlar. Kaç yaşındasınız
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yıl19
Cevap sahibi1 yılAnladım peki nerede yaşıyorsunuz. Arapçayı nasıl öğrendiniz
Soran1 yılİstanbul kursa gidiyorum daha tam öğrenemedim öğreniyoruz çok şükür
Cevap sahibi1 yılMaşallah ne güzel. Ehli iman birisine benziyorsunuz. Kitap okur musunuz, tasarruf tarzında. İmam Gazali Sadi Şirazi gibi alimlerin
Soran1 yılTasavvuf demek istediniz galiba evet ama üst sınıfta o ama dinlerim
Cevap sahibi1 yılEvet tasavuf demek istemiştim otomatik klavye düzeltmiş. Anladım o halde İbrahim Kalın Mecit ömür Öztürk gibi yazarların eserlerini okuyabilirsiniz. Bunla rda tasavufa giriş tarzında isinsanı hayatı İslam'ı tanımaya yönelik kitapları var
Cevap sahibi1 yılNeden sustunuz
Soran1 yılTeşekkür ederim araştırır okurum güvenilirdir inşaallah
Cevap sahibi1 yılGüvenilir merak etmetin. İbrahim Kalın zaten baya alim kişilikli bir adam. Kitapları alıp mı okuyorsunuz PDF şeklinde mi okuyorsunuz
Soran1 yılAlıp okumayı tercih ederim
Cevap sahibi1 yılBen de genelde öyleyim ama çok pahalı oldukları için PDF de iyi oluyor. PDF grupları oluyor istediğiniz kitaba erişim sağlanıyor. Onun için demiştim
Soran1 yılEvet öyle pdf den okuyorum ama o kitabı tutup okumak bambaşka ya
Cevap sahibi1 yılTabiki, o kitabın sayfaların dokunmak falan hatta eski kitaplarda şöyle bir şey var farklı güzel bir kokusu var. Ondan dolayı ikimci el eski kitapları daha çok seviyorum.
Soran1 yılHmm öyle oluyo tarih enerjisi varya omdan
Cevap sahibi1 yılBişey sorucam soruca bahsi geçen kişi siz misiniz
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHer yönden hemen hemen çok iyi demişsiniz. Mesela hangi yönlerden. Namaz kılıyor musunuz
Cevap sahibi1 yılNeyse pek konuşmak istemiyorsunuz sanırım. Hayırlı geceler
Soran1 yılYani öyle dedimde değilim aslında estağfurullah kendini geliştiren bi genç kızım işte namaz konusuna gelince elhamdülillah
Cevap sahibi1 yılKendinizi geliştirmeniz güzel bir şey. İlim öğrenmek güzel bir şey gerçekten. Allah sizin açıklığı versin.
Soran1 yılİsminiz ne
Cevap sahibi1 yılİsmimi söylemim buradan ya o biraz özele giriyor herkes görüyor mesajları. Siz nerede yaşıyorsunuz
Soran1 yılİstanbul
Soran1 yılSiz evet öyle teşekkür ederim çok naziksin
Cevap sahibi1 yılAslen mi İstanbul. Gaziantepte yaşıyorum ben de. Teşekkür ederim, güzelim baktığın şeyde değil bakıştadır derler
Soran1 yılAslen değil
Cevap sahibi1 yılSizin givi çarşaflılar genelde doğulu oluyorlar. Aslen batılı olup da çarşaflı olan az kişi var
Soran1 yılBilemiyorum mersin liyim ben Köken urfa her yerden varya
Cevap sahibi1 yılOoo iyimiş. Bak demekki sebebi urfadan geliyor. Geldiniz mi hiç Urfa'ya. Bizim de urfayla bağlantımız var
Soran1 yılEvet ama en son 22 de gittik gitmez miyiz akrabalar orada hep
Cevap sahibi1 yılOo baya geçmiş üstünden. Siz peçe takıyor musunuz
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılPeki çarşafta sufle oluyor mu. Normalde olmuyor aslında da siz takıyor musunuz. Şu kat kat olanlardan
Soran1 yılHiç denemedim ama bizde çarşaf Tem giyilir ve bitti yani zaten yetiyo başka bir giyime gerek olmuyor elhamdülillah
Cevap sahibi1 yılEvet evet Nur 31 de belirtildiği şartlara çarşaf da ferace de uyuyor aslında
Soran1 yılFerace pek uymuyor yani günümüz feraceleri çarşaf en uyan gibi şu an Lik derin konu
Cevap sahibi1 yılYuhum gelir Niloya. Müsadenle ben uyim. Size hayırlı uykular🙂
Cevap sahibi1 yılEvet evet haklısınız. Bazı dereceler de sar oluyor vücut hatlarını belli ediyor
Soran1 yılHayırlı uykular
Cevap sahibi1 yılMerhaba
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer tanıştıysam ve anlaşabilirsem olabilir. Kadın kadındır açık veya kapalı çoğu erkek için fark etmez. Önemli olan evlilik kurumda her yönden anlaşabilmek. Misal çok baskın bir tipse olmaz 🤪🤪
10 YorumlaKabul eder, başının tacı, gönümün sultanı ederim onu
10 Yorumla
1 yılCarsafli olup da hemen hemen her yonden cok iyi biri olmasi mumkun olmaz zaten.
07 Yorumla
Soran1 yılNeden olmasın
- 1 yıl
Evrenin kurallarina aykiri cunku.
Soran1 yılHmm evrenin kuralları çarşaflılar hemen hemen her yönden iyi olamaz mıymış aksjsjsh
- 1 yıl
Onun gibi bisey ama uzun bi konu o yuzden boş ver.
Soran1 yılBence bakış açını Bi gözden geçir öyle olan insanlar var bu imkansız değil
- 1 yıl
sen kendince bunu kabul edebilirsin ama bu bana göre mumkun degil. Ve bana bu konularda akil vermeni tavsiye etmiyorum.
Soran1 yılNeyse gene de cevabın için teşekkürler 🌸
1 yılEvlenmezdim sanırım ama çarşaflı birine sormak istediğim sorular var 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet öyle biri vardı ya acayip seksi ve azgindi yalan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHep merak etmisimdir oral yapıyorlar mi mesela? Yalatiyolar mi? Her pozisyon, fantezi vs yapıyorlar mi diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. oral seviyorsa, örnegin tatile gittik, üstsüz girebiliyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin en önemli kısmı cinsellik o kısımda tabuları varsa zor
00 Yorumla Evet oda insan güzel insan🥰
10 YorumlaGizli hazineler..🙂
16 Yorumla
Soran1 yılNiye ki
Soran1 yılİddia etmiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBn zaten öyle biriyle evlenicem
Aileye de uyar çünkü011 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBana her konuda uyar mı sence çarşaflı hanımefendi?
Soran1 yılSen nasıl birisin ki
Cevap sahibi1 yılNamazlı abdestli kendini evliliğe saklayan, evlilikte de full karısına odaklanacak biri:)
Soran1 yılYani her çarşaflı öyle değil fakat çarşaflı ve senin gibi olan Bi kızla harika uyum sağlarsınız
Cevap sahibi1 yılSen çarşaflı mısın hanımefendi?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılDiğer tarafa geçsek olur mu?
Cevap sahibi1 yılÇarşaflı birini buldum sonunda beni kırma da geçelim?:)
Cevap sahibi1 yılÇok çekiniyosun...:(
Soran1 yılEvet, kaç yaşındasınız
Cevap sahibi1 yıl32 yim geçelm mi diğer tarafa?
Niyetim öyle biri ile evlenmek
04 Yorumla
Soran1 yılİnşaallah olur dilediğin gibi
Soran1 yıl🙃
Zaten öyle birini arıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlenenler nasıl evleniyor neden evlenilmesin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşimde çarşaflı ama bazen kaçamak yapıyor :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen evlemirdim sanırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılEvet evde bana açık olsa yeter
00 Yorumla
1 yılElbette sen öyle misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılzaten öylesiyle evleniyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet tabiki onda ne gizli hazineler vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenilir
33 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@CAGRI16 demi
Evet öyle birini arayupta bulamıyoruz
01 Yorumla
Soran1 yılHmm bulursunuz inşaallah
1 yılBöyle bi ilişkim oldu her yönden iyiydi
04 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak erkekler ne düşünüyor mesel içten içe istiyor aslında ama çarşaflı diye istemiyor gibi bişey mi
- 1 yıl
Daha çok ilgi çekiyo merak uyandırması o hissi seviyo erkekler genel olarak
Soran1 yılHm anladım
- 1 yıl
Cinellik konusunda da iyiyise ekstra ilgi çekici
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılEvet
046 Yorumla
Soran1 yılPeki bunu düşündürten ne neden isterdin cevabın için teşekkürler
- 1 yıl
Öncelikli olan gerçekten inandığı için mi yoksa aile baskısından mı çarşafı tercih ediyor bu çok önemli eğer kendi isteği ile çarşafa girmiş biri ise bu çok büyük bir artı olur neden çünkü günümüzde güvenilecek bir eşi bulmak çok zor bir diğer sebep ise olacak çocukların eğitimi konusunda ahlaklı erdemli insan yetiştirmek için dinini bilen bir annenin tedrisatından geçip Allah korkusu olan haramı helali bilen insanlara saygısı sevgisi olan evlatları yetiştirebileceğine inanıyorum Başka bir sebep ise çarşıda karşılaşıyorum bazen sadece gözlerinin görünüyor olmasına rağmen diğer kadınlardan daha çekiçi geliyor bana hele minyon bir yapısı varsa
Soran1 yılBu düşünce de olman çok güzel Amacın zaten tam evlilikte olması gereken bir amaç seni tebrik ederim evet kendi isteğiyle giymesi güzel bir düşünce davranış hahaha çekici gelmesi iyi ama aslında öyle de olmaması gerekiyor işte sırf bu yüzden çekici oluyor 😅
- 1 yıl
Bazen sokakta denk geliyorum sadece kaşları ve gözleri görünüyor gizemli oluşu mu cezbedici olan bilemiyorum ama iri kıyım olmayan 170 e kadar boyu olanları cok hoşuma gidiyor
Bu arada bu bahsi geçen hanım sen misin
Soran1 yılBende bu yüzden kapatmiyorum peçeyi yüzüm açık oluyo..
- 1 yıl
Gözler renkli mi
- 1 yıl
Karakaş kara göz aklımı alıyor
Soran1 yılBana kalsın 🥰
- 1 yıl
Sana Kalsın dünyadaki bütün iyilikler güzellikler sana gelsin
Soran1 yılYaa teşekkür ederim âmîn sana da dünyadaki bütün iyilikler güzellikler gelsin Allah seni salih iyi kullarıyla hemhal etsin. Bana dua eder misin gönlüme göre biri olsun 🌿🍀
- 1 yıl
Elbette !! Dilerim her şey gönlünce olur ömrünce güzellikler hep seni bulur. Güzel bir yuva kurup torunlarının mürvetini görürsün
Soran1 yılAyyy âmîn hayırlısıyla ve kolaylıkla sende 🌸
Soran1 yılKaç yaşındasınız?
- 1 yıl
34
- 1 yıl
Sen
Soran1 yıl19
- 1 yıl
Acelen ne Bayaa bi gençsin
Soran1 yılEvet gencim teşekkür ederim ama acele etmiyorum öyle sordum..
Soran1 yılÇok naziksiniz
- 1 yıl
Hım en biraz erken gelmişim yoksa talip olurdum 😀
Soran1 yılBöyle düşünen erkek olması beni sevindirdi niyeti ciddi temiz niyetli hahaha estağfurullah ne erkeni
- 1 yıl
Yaş farkı
Soran1 yılHmm aslında uyum olduktan sonra rakamların pek Bi değeri yok tabi ama kısmet bu işler tabi..
- 1 yıl
Nasipten ötesi olmaz elbette
Soran1 yılÖyle
Soran1 yılTürk müsün bu arada
- 1 yıl
Çerkez
Soran1 yılAnnen ve babanı tebrik ediyorum
Soran1 yılKafkasya ile bir bağınız var mı
- 1 yıl
Çok uzun zaman olmuş geleli
- 1 yıl
Oralarda akrabalar varmış hala
- 1 yıl
Sen nerelisin
Soran1 yılGerçekten mii sizin kökeniniz çok değerli bir millet tarihiniz beni çok etkiledi bende mersin liyim Köken urfa
- 1 yıl
Teşekkür ederim nereden öğrendiniz
Soran1 yılÜye olduğum bir firmada bizzat Çerkez bir kadın anlatmıştı online toplantıda dinlemiş ve hatta ağlamıştım
- 1 yıl
Pek hoş anıları yok halkımızın geçmişe dair
- 1 yıl
Kusura bakmazsan uyuyacağım artık kapanıyor gözlerim 🥹😮💨
Soran1 yılÇokta güzel tarihiniz var görüşmek üzere estağfurullah
- 1 yıl
Merhaba güzel insan
Soran1 yılMerhaba
Soran1 yılEn azından bir tanışmak ister misiniz ben isterim ne dersiniz?
- 1 yıl
Nasıl
Soran1 yılBuradan 3 kere görüşme hakkı var zaten
Soran1 yılUyarsa belki yüz yüze olur
- 1 yıl
Gizemli kalması daha güzel
Soran1 yılHmm
Ben evlenmem.
03 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılAnladım en iyisi zaten uyum önemli
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır
02 Yorumla
Soran1 yılNeden mesela senin tarzın olmadığı için vs. mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet isterim
00 Yorumla
1 yılBana uymaz
00 Yorumla
1 yılAslaaa
00 Yorumla
1 yılEvlenilir
00 YorumlaElbette niye olmasın
01 Yorumla
1 yılOnlar çok istekli oluyor, sekste mutlu eder,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaEvet evlenirim kaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsekste iyiler ama eblenmezdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAsla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇarşaflımisin Yaşın kaç
00 YorumlaEvlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOral yaparsa evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam