Şimdi Anadolu insanı bir birine çok benziyor, yıllardır karışmış, melezmişler. Türk bilirsin, yemin eder ki, Kürtüm. Kürte benzetirsin, Türk çıkar. Onun için ayrım yapma, sadece sen Doğu Çizgileri olan erkeklerden hoşlanıyorsun. Batı Çizgili erkekler seni seksi olarak cezb etmiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hırvatlar en Güzeli ya. Bakınız Slaven Biliç :)))))
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu ne amaçla sorduğunuzu ben dahil herkes biliyor. Sitenin soru kalitesi ne zamandan beridir bu hale geldi halen anlam veremedim. Yahu okullar açılsada sizin şu provakatif sorularınızı görmesek artık.
140 Yorumla
+1 yılEvet Öyleyiz 😄
1413 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim eig için 😊
- +1 yıl
@işbarahan dinime küfreden Müslüman olsa hadi başka yerde eğlen
- +1 yıl
@işbarahan arada bir aynaya bak ;)
- +1 yıl
Şundaki öz güvene bak 😂😂 ahaha tamam hadi seni Cidde'ye almıyorum başka yerde xper kasmaya devam et @işbarahan
- +1 yıl
Hayırlısı be @işbarahan
Iyi günler bye.. - +1 yıl
galeri2.uludagsozluk.com/.../...ridir_391470_m.jpg
@esrademir bunlar mı öyleler - +1 yıl
@işbarahan ya bir git aynaya bak ondan sonra Allah'ın yarattığı bir kul ile dalga geç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılBir Kürt olarak ne aşağılanmak ne yüceltilmek isterim. Belli ki hamfendi kıllı erkekleri daha fazla beğeniyor. Kıl sadece kürtlere özgü de değil 7 milyar insanın hepsi kıllı. Saygı duymak gerek. Soru soranın şahsında tüm Kürtlere hakaret etmek, edenin sorunudur.
94 Yorumla- +1 yıl
Dostum zaten maksat pislik yapmak. " Şu tip " erkek diye tarif edebilirdi. Kürt erkeği, Arap erkeği, Türk erkeği, vırt erkeği, zırt erkeği... diye ayırmanın başka bir anlamı olamaz ;)
- +1 yıl
Tüm Kürtler senin gibi düşünse keşke
- +1 yıl
Yaşadığım coğrafyada neredeyse tümü bu şekilde düşünüyor. Ancak Farklı ideolojiler olsa bile kişi haklarına saldırı olmadığı sürece saygı duymak gerekir.
belki kürt erkeklerini beyenmeyen vardır ama şu bir gerçektirki onlar diger insanlardan daha namuslu daha şereflidirler
ailesini mutlu etmek kimseye muhtaç etmemek için gece gündüz çalışan insanlar var
deli kanlılık konusundada sözünün arkasında dururlar mertlik konusunda insanlık konusunda şüphesi olan varsa doğuya gitsinde insanlık görsünler23 Yorumla- +1 yıl
bedavaya makarna kömür alanda var. elektirik parası ödemeyende var. askere polise mermi sıkanlarda var.
Kurt arkadaslardan ozur dileyerek :)
www.bicapstirgit.com/.../...51256_n-9087044028.jpg20 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Onlar Kürt değiller maalesef aslın da Türkmen olup kendilerini Kürt zannedenler.. Kürtler aynen kızılderililer gibiler.. Bide Apo gibi Kürtüm deyipte Ermeni olanlar var. Tiplerine bak hemen karar ver.
30 Yorumlahttps://www.hizliresimyukle.com/image/ImI
Zazayım. Kürtçenin lehçelerinden biridir :)
Kıl az olsaydı daha iyi olurdu :D02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ondan bir Türkle kavgalarina 10-15 kisi geliyorlar degil mi?
Görüntüye bakmamani tavsiye ederim :)60 Yorumlakürtsün sanırım bence değil çok iticiler tipsizler kızlarıda aynı tipsiz
72 Yorumla- +1 yıl
Aşık sensiz tip siz kendi tipine baktım ki şahsen ben herkesçe begeniliyorum herkes cirkin değil demekki değilmi gerizekAlı
Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Onlar size bakmazlar. Eşek ve yengelerden hoşlanıyorlar.
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılAl işte bu da provokatif troll :)) Bir bitmediniz bre...
30 Yorumla Sen şimdi kendine türk'mü diyorsun. dağda bol bol var çık bul. ama dikkat ette kurşun götünde patlamasın
10 YorumlaOnlarda seni arıyorlardı. Çık dağlara hergün başka kocan olur
60 Yorumlasadece dış görünüşe önem veriyorsan doğru ancak kürt, türk hiç farketmez karşındakini tanımadığın sürece hepsi göz boyama :)
10 Yorumla
+1 yılKil dedigin Kapikule'den girdigin anda baslar. Cok oyle Diyarbakir'a kadar gitmeye gerek yok. Memleket komple kil yumagi zaten.
00 Yorumlaonay bekliyorsun onlari begenmek icin sanki.. sirf kürtler diye
20 Yorumla
+1 yılAynen :) Kızlarıda daha kadınsı Türk kızıda candır ama kürt kızı daha tatlı
10 Yorumla
+1 yıltabiri caizse bumudur.
https://www.youtube.com/watch?v=_kL2JpS6pJk12 Yorumla- +1 yıl
Hiç atmadığım kadar kahkaha attım :D
- +1 yıl
:D :D :D
+1 yıl"Erkek dediğin kıllı olacak" Kıl seven kız, gorile maymuna tutulsun abi uzak durun.
20 Yorumlaya amele kılıklı bir kezbansın ya da kız profili almış erkeksin
kürt erkeğini Türklerden daha erkekmi görüyorsun24 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpek bakımlı değiller ama penislerinin ir i olduğunu duymuştum..
34 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle birine aşık olmuştum kürt kökenli ama çok karizmatik. kovalayan değil kaçan kategorisinden
01 Yorumla
+1 yılBak güzel kardeşim. Aynısını İncide yaz. Sana güzel cevaplar vereceklerdir. (serkan bunu okuyorsan, sözlüğü liselilerden temizle artık)
10 Yorumla
+1 yılerkek sexsidir sınıflandırırsan sanıırm senin derdin başka
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama o dediğin sadece filmlerde olur :):9):9):9):9
00 Yorumla
+1 yılsen türk mürk değilsin * kendi memleketinde asimile olmuş kimyası değişmiş bir mikro organizmasın
00 YorumlaAllah kılı kürt türk arap zenci diye yaratmamış... Biraz Maço olabiliyorlar...
00 Yorumlal*n troll müsün k*rt. Sana burdan ekmek çıkmaz uza kandile.
10 Yorumla
+1 yılKurtlerin hepsi mi kıllı niye kürtleri ayrımcılık yapiyorsinz
10 Yorumla
+1 yılKürt mü erkekleri ıyy hay senin zevkine :D
74 Yorumla- +1 yıl
senin zevkinin de bir boka yaramadığı kesin
- +1 yıl
bana göre Kore erkeklerii.. <3 <3 <3 <3
- +1 yıl
esmer ve kıllı.. benim tarzım değil
- Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılkro ya bildiğin en iyisi ege erkeği :D
1010 Yorumla- +1 yıl
kezban olduğun da belli :D
- +1 yıl
Kibar ve hödük. İlgin. Kaç tane kürt erkeğiyle sohbet ettin peki? kaç tanesini tanıma fırsatı buldun. sana bakarak bütün türk kızlarına kezban demem hiç mi hiç etik olmaz. sende bir kaç kekoya rastladın diye her kürt erkeğini bir tutma. parisin köylüsü. @Uyananguzeel
- +1 yıl
Davranışından belli değil mi allah aşkına. Yaşadığım yerde dolusuyla iyisiyle kötüsüyle var. Tanıdıklarımdan 2-3 tanesi hariç hepsi öyle çıktı ve birde sen sanırım davranışından anlaşılan.. Hemen üstüne alındığna göre...
- +1 yıl
KaptanFatih
- +1 yıl
@KaptanFatih
- +1 yıl
DAvranışların kezban davranışı sana kalkıpta beyefendi gibi davranamam. Kro dediğin zaman hepsini katmış olursun işin içine. ve bu söyledğin sözleri çelişki içinde bırakır. ya yorum yapmasını öğren öyle yorumunu yap ya da sus kendini daha fazla rezil etme. @Uyananguzeel
- +1 yıl
Bir kere de şaşırsam? Çoğunluğa bak sen. Rezil olanacak birşey yapmadım ben... Sana soracak değilim. @KaptanFatih
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozuyorsa genelleme yapamazsın paris güzeli @Uyananguzeel o çoğunluk bütünlüğü sağlamadığı sürece hepsini bir tutman hiç etik olmaz.
- +1 yıl
Ayrım yaptırmayın o zaman. Ne olduğunuz belli çoğunuzun türk düşmanları sizi. Hayvan dağdakiler anlarsan ergen kız. İyi ki bir kro dedik hepiniz saldırdınız tabi saldırmak sizin işiniz. @Melissselin
- +1 yıl
Diyemezsin senin var ya neyse ağzımı bozamicam gerek sizler için bizim size ayrım yaptığımız yok siz uaaksiniz ayrıca bu ne ya tc altinda yaşıyoruz biz hey kendine gel biz marstan siz merkurden değil aynı dünyada tc sınırları altında fazla konuşma yıl 2015 ayrımcılık var bu ne yaa
+1 yılHayır değil bildiğin barzo tipli hepsi
67 Yorumla- +1 yıl
hepsini ne ara gördün bu kadar emin konuşuyorsun
- +1 yıl
kürt müsün https://www.kizlarsoruyor.com/uye/kaptanfatih ?
- +1 yıl
Turizmciyim @KaptanFatih yeterli mi görmüş olmam için Türkiye Turları düzenliyor olmam?
- +1 yıl
yeterli değil o turizm tarafında çalışanlar harbi barzo keko doğru diyosun ama hepsi demen çok yanlış @FlowerBomb @Yehetohorat evet kürdüm hayırdır?
- +1 yıl
Bence kırıcı yprumlafinizi içinizde tutun shlaksuzlar herkes değildir l*n b*k beyinli asıl sensin bariz tipli içinden bu kaç tanesi barzo olabilir e her millette var bu tek bizde mi gerizekAlı 2015 te bile ayrımcılık var sanki köyde yaşıyoruz beyinsiz insan insan mi dedim he çok pardon yanlışlıkla oldu da
- +1 yıl
@melisselin ne diyorsun kızım Türkçe konuş?
+1 yılTam senlik o zaman :) Yani tabi sen de haklısın, kromagnumlardan etkilenen nadir insanlardansın :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürküm. Erkeksilik maymun olmak değildir 😉
70 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. ben kıro seviyorum demiyor da
42 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim bozkurtu onun kadar Öküz yoktu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen oyle sakalsiz isteyenlere saygimiz var sizde sakal birakanlara saygi gosterin hadi bakayim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekliği kıla bağlıyorsanız aksini ispat edebilirim sayın gizli.
12 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çok iyi ispat ettin sen
Cevap sahibi+1 yılYaparım öyle şeyler =) En azından ırkçı değilim :*
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenden daha erkeksi değil.
26 Yorumla- +1 yıl
doğru diyor erkeksi çok seksi.
- +1 yıl
@dişi_yakarışı işte aradığım slogan :) erkeksi çok seksi :))
- +1 yıl
reklam şirket açacağım bu yaratıcılık burada harcanmamalı 8) 8)
- +1 yıl
@dişi_yakarışı benden para çıkmaz baştan söliyim :)
- +1 yıl
seksilerden para almıyorum :P
- +1 yıl
@dişi_yakarışı hay canını yidiğim yaa :)))
Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Herkesin beğenileri değişik.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldağlara çık orda bol
103 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istiyosun l*n sen?
- +1 yıl
nasıl anlıyorsan @orenchesco
+1 yılYok bana Türk erkekleri daha çekici gelir
20 Yorumla
+1 yılbence hayır kılsız ve kaslı daha çekici
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıro seviyorsun anlaşılan.
20 Yorumlakürdüm ama kıllı değilim ne olcak şimdi?
10 Yorumla
+1 yılBende Türk'üm de Sen Yanan Türk
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılIyi git asiretlen evlen :)
10 Yorumla O değil de erkeklerin hepsi gizliden saydırmış :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVe en önemlisi istisnasız kro olurlar :D
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılson dereece sana katılıyorum :D
01 Yorumla
+1 yılcogu tipim degil ama bazileri evet
01 Yorumla
+1 yılb*k gibi tipleri vr ln neresi yakışıklı sg
31 Yorumla
+1 yılkürdolar kaba ve tipsiz
11 Yorumla- +1 yıl
bakımsız
Türk kürt diye ayırma bence
00 YorumlaHepsi mal k*rt işte ne beklersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılzevkler ve renkler tartışılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSey kisin sarilirsin usumessin.
00 Yorumlakurt erkekler daha seksi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Hahha tek kurtler mi killi
00 Yorumlabende kürtüm ve haklı gibisin
00 Yorumla
+1 yılDemekki sen hala beni gormedin :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılSacma dusunce onemli olan baska
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürtten evliya sokma avluya
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler