Saçmalık sadece. Genetik olarak sadece siyahi arkadaşların öyle oluyor. Onunda evrimsel sebepleri var. Büyük diyenlere de inanma hepsi sıkıyor normalde. Kalite hiçbir zaman reklam istemez 😉
Boyutu moyitu bilmem de Kürt taraflar çoğunlukla baskıcı oluyorlar ben ne dersem o kafasindalar tabi herkes oyle değil de sizin de kafanız zaten başka yerlerde herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
karaktere göre değişir
Bakayimmmm mezuraaa ucundan tut çek çek doğru yetmeti mezura boyu
Doğru
Bende de öyle
46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve geç boşalan bir insanim üzerine para bile teklif edenler oldu
Saçmalık sadece. Genetik olarak sadece siyahi arkadaşların öyle oluyor. Onunda evrimsel sebepleri var. Büyük diyenlere de inanma hepsi sıkıyor normalde. Kalite hiçbir zaman reklam istemez 😉
kürtlerin zencilerden sonraki en büyük oluyor
Dogru yani
hiçç gördün mü kürt birinin penisini?
Hayir sen
hergün işerken görüyorum kendi penisimi :D ama benimki normalden çok daha kalın girerken çok zorlanıyorum eski kız arkadaşım alamamıştı
üçüncü boyutta yaşıyorlar😂😂😂
bir toplumda erkeklerin şeyinin boyunu merak ediyosan kadınların popo büyüklüğüne bak. kadınların popo büyükse erkeklerin şeyide büyük olur.
en büyük penis biz dağ zazalarında😂
kürtlerde daha kalın oluyor. benim kürt partnerlerimdekinin boyu çok aman aman uzun değildi ama kapkalındı
Ne alakası var ya ırsi veya genetik olabilir ama sadece kürt veya türk diye ayrım yapmak sınıflandırmak yanlış olur
Lan yok öyle bisey be.. sacma sapan hurafelere inanmayın.
Kürtler kısa ya bende kürdüm hiç uzun kürd görmedim
Boyutu moyitu bilmem de Kürt taraflar çoğunlukla baskıcı oluyorlar ben ne dersem o kafasindalar tabi herkes oyle değil de sizin de kafanız zaten başka yerlerde herhalde
Cidden etnik kökenine göre bir insanin penis boyu seni bu denli ilgilendiriyormu? Ben sahsen bu kadar utanc verici bir soru görmedim.
Bizim niye 17 18 cm o zaman? Bunun irkla ilgisi yok.
doğru ben fazla gördüğüm için biliyorum
Kıllı ve kro oluşları başka ne özellikleri var
denemedim bilmiyorum
Güzel yorum denemek lazım
Kültür farkı var insan insanda
Evet doğru sevgilim soylemişti bunu
Kurt musun
Evet
Sooryu begen
Begendim
Bende kurdum bence vardır
Nasi
Burdan anlatmasam gel istersen
Bilmem ama olabilir herkes büyük olduğunu söyler
Gordun mu hic
Bende kürdüm
Nasi
Kol gibi lazım mı 😂
Lazim
Vereyim sorun yok
Begen soruyu
Beğendim
Ee sonuç ne
Kızlara göre öyle
Kürt erkekleri çirkin
Ne alaka
Kurtle alakası yokki bunun ben türküm 17 cm
😂😂😂
Valla bende kürdüm ve doğru
18 cm Ve kalın yani
Detaylı anlatmak isterim sana
Görmek istermisin
?
Gel test edelim gör bak
Ben kürdüm kızlar bana diyordu
Doğru kürdüm
Ne kadar
19 ve kalınlıkta yerinde
Soruyu begeb
Öyle diyorlardı
kaçaktır o
Neyin boyutu
Ne alaka ya
Şanssızlığı
Boyut derken
@Wqxcw alet boyutu diyor
Boyu
Önemli olan işlevi ama 😂
@Birkan09 öyleydi Kürt olan vardı uzun ve kalındı kol gibiydi
Ya orası ayrı mesele 2 dk da gelir hevesin kaçar küçüktür ama 20 dk vurur kendinden geçersin ok
@soran Kurt y@rragi yer misin
Yemiş ya işte baksana