http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/?m=1
Merhaba kaynatasızlar?
http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/?m=1
kafayı yemiş biri kendince bir sürü komplo kuruyor liseli ergenlerin aklını kurcalamaya çalışan biri itibar etmemek lazım öyle ki ergenlerle çabuk kanar
micheal siccofiel reyis candır.. takıp eder okurum :D
bu arada nasılsın :D
illumanati avcısı reyis..
en son tarikatlar ve mevlana hakkında yazısını gördum daha okumaya vakit bulamadım
:)) valla uzun zamandır bende ılk defa takıp eden bırını goruyorum :D
Cevap
13Cevap
Bu cocuk tuyaba gelmisti kitabi vardi. Yay burcuymus. Saclari uzun tatli cocuk kzlar baya ilgilendi manita sikibtisi crkmoyor bie yaratici ve esprili eee unlu de...
Ayy cok yakslikliydi kanka gormeleisin cocuk akoyodu bildiiiin:))
Amaann banane yakışıklılığından Allah sahibine bağışlasın ogun oraya gitme amacım yıllarca o çocuğu kafamda bir obje olarak düşündüm sonra bu kitap tuyap olayı olunca dedim ki ya ogun canlı gorurum ya da hiç görmem o hayalimdeki buyu bozulmaz. Sonra biraz daha dusununce kesin internete düşer yanlışlıkla gorurum dedim gittim 😊
Sz manyaksiniz haa ne dye nette ki fenomene hayran oluyonuz yok gorunce nye porsuyinuz ki adam uzayli değil melek değil ufak tefek bir genc iste ne bekledin ki
Nerden çıkardın hayran olduğumu ben sadece yaşıtlarım saçma sapan sokakta oyun oynarken bu çocuğu okuyordum yıllardır ne bir fotosu ne bir ismini biliyordum o yüzden onu zihnimde farklı hayal ettim bu gayet normal ben kimseye hayran olmam hele yakışıklıymış unluymuş vs vs benim için böyle şeyler saçma ve boş. Diğer kızlarla kıyaslama beni
Asl illuminatiyi baslatan bizdik bu pic bizden ayrildi bn 2011 de tahs yildirim dye vdeolar yaparidm siteyi de ben kurdum lavuga
Illu minati denen sey aslinda mehdi ve deccal ciktinda gokten bir munadi seslenicek. Bu hadise gore eski bir orgutu ortaliga attilar. Ronesanstan once kurulmus dagilmis masonluk var ama illu millu yalan
Bn 4 yildir bu konualri arastirddim yum ayet hadis ve evliyanin ifsaatlari bni tek bir gune gottudu: 21 EKM 2015 CUMA
Nukleer patlama
Konuyu ciddiyetle dinloyceksen ozele gel dalga geciceksen bende iso makraya vurayim cnku ben teraziyom:)
Ayy tamam ozman kz hadi bekliyom kaynataisz seni:))
bu adamı ilk duyduğumda kitabı olan yabancı bir adam sanmıştım ama diilmiş
Michael sikkofield abi.
kimden bahsettiğini anlamadım :/
anlaşılan burada da çok kişi yokmuş :D
Anlamak isterdim ama anlayamadım malesef. :( 😀
Sana da merhaba kaynatasız.
Biliyorum
Kaynatası olmayan :D
Kaynata lafına uyuz oluyorum
yok ( maksat cevapsız bırakmamak ) :D
O kim
Adı ne