Güncellemeler
+1 yıl
Maskenin ciğerlerde mantar yaptığına, insanın yeterli oksijeni alamadığına dair birçok bilimsel çalışma varken;koruduğuna dair yok. Neden takıyorsunuz merak ettim?
Ceza yememek için mi? kendi rızanızla mı?
Ceza yememek için mi? kendi rızanızla mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sokakta takıyorum. Otobüse binmedim hiç bu dönemde.
Zorunluluktan mı takıyorsunuz? Kendi rızanız mı?
Her zaman maske takıyorum. Hatta maskesi olmayan kişi için bile maske istiyorum
Kendiniz hür iradenizle maske takıyor olabilirsiniz bunu anlarım. Fakat başka insanlara neden karışıyorsunuz? Maske takmak sizin seçiminizse takmamakta onların seçimi. Onlar size saygı duyuyor gelip ağzınızdan maskeyi çıkarmıyorsa, sizinde onların ağzına zorla maske takmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Saygılar
Ben kimsenin korona olmasını istemiyorum, merhamet ettiğim için karışıyorum, onları düşündüğüm için
Bu zamanda merhametli insan çok zor bulunuyor tebrik ederim. Ama hem kendiniz maske takarak hem de başkalarına taktırarak aslında sağlığınızla oynuyorsunuz. Maskenin zararlarını araştırmanızı tavsiye ederim. En basitinden ciğerlerine temiz hava girmiyor. Bu sebepten bağırsaklar zarar görüyor ve bağırsak bağışıklık demektir. İnanın bende insanları düşündüğümden böyle bi soru paylaştım 🙌🏻
Ne yapalım o zaman maske takmayıp korona mı olalım hepimiz, birbirimizin vebaline mi girelim. Keyfiyeten mi takıyoruz maskeyi?
Bana maskenin koronadan koruduğuna dair 1 tane bilimsel kanıt gösterebilir misin? Koronanın havada asılı kaldığına dair bilimsel bi kanıt gösterebilir misin peki? Ben hepsinin aksini ispatlarım. Üstelik corona tükürük yoluyla bulaşıyorsa neden test yaparken ağızdan ve burundan upuzun çubuk sokup öğrenmeye çalışıyorlar? Tükürükten test yapsınlar?
Havada asılı kalmıyor ve tükürükten bulaşmıyorsa biz neden maske takalım?
Bu konuşmayı tamamen sizi ve insanları düşündüğün için yapıyorum bir olumsuzluk söz konusu değil yanlış anlamayın lütfen
Evden çıkarken takıyorum, eve gelene kadar çıkarmıyorum.
Maskeyi dışarıda hiç çıkarmıyorum, yeri zamanı yok.
Evet takıyorum bide ceza mi ödeyelim kanka herkes bi şey diyor yani...
Yazılan cezalar yok hükmünde
Genelge ile anayasal haklarımızın önüne geçemezler. Sulh mahkemesine 20 gün içinde başvurursan cezan iptal olur
ASLA TAKMAM
Hiç polisle karşı karşıya geldiniz mi?
Yok ben cumhurbaşkanıyım
Yeni görevin hayırlı olsun
YENİ DEĞİL YILLARDIR ÖYLE
Sokakta takmıyorum
Polis çevirdi mi hiç?
Hayır
Takıyorum. Takmamak için çıkmıyorum.
Hayır
Polis çevirdi mi hiç?
Polis kim ya