+1 yılBen de başımı örtüyorum ve aynı iç sorunlarla ben de karşılaştım. Ama kendi isteğimle mantığıma uyduğunu düşünerek seçtiğim bu yoldan vazgeçemedim. Çünkü vazgeçersem mutlu olamayacağımı hissettim. Ne kadar açarsam acaba rahatlar mıyım diye düşünmeye kalktıysam da olmadı çünkü huzurumu kaybediyordum. Bunu kendi içinde sorgulayabilirsin. Ama ben kendime sırf seviyesiz , farklılıklara saygı duymayan insanlar yüzünden huzurumdan vazgeçmeye çalışmayı düşündüğüm için çok kızmıştım.
Ama bu da benim için yaşanması gereken bir süreçti bence ne kadar beni sıktıysa da, sonunda kendime ait sağlam bir fikrim oldu kişiliğimin biraz daha güçlendiğini hissettim ve daha mutlu oldum. Kusura bakma gece gece baya uzattım benim de anlatasım geldi. Hakkını helal et canım.
Bence bu tarz düşüncelere dalmak iyidir. İnsanı kendi içinde bir level daha üste çıkarır. Kararını vermekte özgürsün istediğin kadar düşün , kendini senden başka kimse daha iyi tanıyamaz, ve kendin için iyi olacağını düşündüğün şeyi seç.,(İç huzurundan bahsediyorum )
Canım eğer kafanı karıştırdıysam ve gereksiz konuştuysam lütfen kusura bakma inan yardımcı olmak istedim. Ama belirteyim favorilediğin yoruma %100 katılıyorum okuduğumda çok hoşuma gitti.
Kendine iyi bak canım iyi geceler01 Yorumla
Soran+1 yılestağfirullah canım. yeni okuma fırsatım oldu. çok sağol.. ben açıkken huzurlu değildim kapanınca huzur buldum. şimdide şeytan uğraşıyor :)
En İyi Cevaplar
seni istememelerinin sebebi senin eksikliğin değil onların bağnazlığı canım. kendinden emin ol ve duruşunu bozma. ayrıca sen de şık giyinip süslenebilirsib örtün buna mani değil. yani kısa bluzun altına dar kot suratına alçı derecesi makyajdan bahsetmiyorum. tesettüre uygun çok hoş kıyafetler var. özellikle bazı butiklerin tasarımları şahane oluyor instagramdan takip edebilirsin. baktın fiyatı çok geldi screenshot al git bir terzide diktir. ya da aklındakini çiz ver. modern dünyanın sınırlarına hapsolmak zorunda değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol canım benim
+1 yılilk olarak belirtmek isterim herhangi bir dini kabul etmeyen ateist biriyim fakat senin eşarbının pamuğuna kurban olurum böyle duygulara lütfen kapılma başka insan adı üstünde başkadır zaten kendini temsil eden sensin son damla kanına kadar sen ister açar ister kaparsın ve bunun sorgusunu kimse sana yapamaz sen eğer böyle bir durumda kapanmaya karar verdiysen ezik gibi hissedemezsin dik durup ben buyum ve bunu ya kabul eder ya da gidersiniz diyip allahla olan yoluna devam edersin o iş yeri de seni kapalısın diye almayacak kadar faşist ve aciz ise senin kararlılığın ve özgüvenin için alacak yüzlerce firma çıkar illa karşına asla yolundan vazgeçme mutlu ve güvende oldugun sürece
97 Yorumla
Soran+1 yılilk olarak şunu söyleyimki ateist olarak sen bu şekilde bana saygı duyup böyle güzel bir yorum yaptığın için çok teşekkür ederim.. çok sağolasın. sen şu an beni mutlu ettin. Rabbim seni korusun sana yardım etsin doğru yoluna çağırsın ( her nekadar inanmasanda sana iyi dileklerde bulunmak istedim).. ölüm gelmeden aklımızı başımıza alırız inşallah. ben müslümanım ancak bak nefsimle savaş içindeyim rabbimiz doğru yoldan ayırmasın
- +1 yıl
Budur Kardeşim, senin gibi düşünen gencecik insanları gördükçe mutlu oluyorum. Yarınlara dair umutlarım daha bir yeşeriyor. Ben kendi adıma bu cevap için teşekkür ederim. Mutlu oldum cevabınla.
Soran+1 yılhoşgörü içinde olsak zaten ne güzel mutlu mesut yaşayıp gideriz. kimsenin inanmıyo diye birbirine hakaret etmeye hakkı yok. dinde zorlama asla yoktur.. senin hoşgöründe beni çok mutlu etti.. yüzüme gülümseme oldu.. sağol :)
Soran+1 yılaminn
- +1 yıl
İlk kez böyle birini takdir ettim :) Hakikaten... Allah Hidayet nasip etsin güzel çocuk, yüreğine sağlık.
- +1 yıl
cok guzel ve anlamli olmus yuregine saglik kardes... helal olsun
+1 yılDışı kapalıyken, içi o* çok insan tanıdım. Yine dışı açıkken ruhu tertemiz çok insan da tanıdım. Dış görünüş genel geçerdir. Allah kullarının kapanmasını isteseydi Üryan yaratmazdı. Unutma ki Üryan geldik bu Dünya'ya, Üryan gideceğiz. Din, hele hele İslamiyet, nefsine hakim olamayan şerefsiz Bedevilerin sonradan ortaya koyduğu uydur kaydır kurallar değildir. Sana önerim, Allah ile arana hiç bir dini ve dinin kuralını sokma.. Nasıl mutluysan öyle davran. Sen mutluysan, inan bana Allah ta bundan hoşnut olacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılbu görüş deist mi oluyordu.. ben , islamiyete inanıyorum.. ama saygu duyup cevap yazdığın için teşekkür ederim. ancak şu konuda haklısın ruhun temizliği tesettüre göre anlaşılmaz..
- +1 yıl
İslamiyet'e inanıyor olman, onu sorgulamana engel değil. Çünkü değişmediği iddia edilen her şey değişti. Zaman tahmin edemeyeceğin kadar hızlı akan bir nehir ve en aşınmaz dediğin şeyleri bile aşındırıyor. Ben seni eleştirmiyorum, sadece kendi düşüncelerimi söylüyorum. Evet düşünce olarak Deistim ama, aynı zamanda da Teoloji mezunuyum.
Soran+1 yıldin dogmatiktir biz rabbimizi görmeden inandık. ozaman sorgulamam gerekirse ne deyiim ki görmedim inanamam mı
- +1 yıl
Kesinlikle o değil anlatmak istediğim. Farklı açıdan baktın olaya. Aşağıda bir kardeşim Ateist olduğunu belirterek çok güzel bir yorum yapmış. Ben biraz daha bilimsel bakıyorum olaya. Ama o kardeşimin yazdıkları, normal kullanılan dilde yazılmış hali. Ben o kadar anlaşılır yazamadım sadece.
Soran+1 yılanladımm.. teşekkür ederimm :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Ben açık biriyim ama müslümanım. Sen ne kadar kapalı olduğun için kendini ezik, yaşlı gibi görüldüğünü hissediyosan ben de o kadar dinsiz imansızmışım gibi davranıldığını hissediyorum. Oysa ki herkes bu önyargısından kurtulsa açıkmış kapalıymış bakmadan içindeki güzelliği görebilse şu an bunlar konuşulmayacak. Malesef medeniyetsiz bir ülkeyiz. Açık olanlar kapalılara, kapalılar açıklara saygı duymuyor. Kapalı olduğun için kendini hiç bir ortamdan çekme herkesin kendi inancı. Ve herkes birbirine önyargısız adaletli olmalı
31 Yorumla
Soran+1 yılçoooook haklısın canım ya..
Bence en iyisi boyle kapali kalman sen dogru yoldasin. Bosver millet sokakta kendilerini sergilesin. İs basvurusuna git. Almazlarsada bosver takma kafana dogru yoldaki insanlarin sirti yere gelmez. Seni bedenin icin ise alacaklarsa hic almasinlar daha iyi.
32 Yorumla
Soran+1 yılçok sağolll haklısın.. gitcem yarın iş görüşmesine. ne olduğunu yazcam sizlere
+1 yılkapalı git. zaman değişti. artık kapalı olman dert değil. beynine bakıyorlar başörtüne değil. Ayrıca ezik gibi hissetmene gelince;
Hz. Ömer birgün, O’nun saadet hücresine girecek ve hıçkıra hıçkıra ağlayacaktı. Efendimiz, niçin ağladığını sorunca da, o koca Ömer şöyle diyecekti: - Ya Rasulallah! Dünya kralları, Kisralar servet içinde yüzüyorlar. Senin ise altına sereceğin bir sergin bile yok.. yatağın hasır.. ve teninde yattığın zeminin izleri.. Halbuki kainat senin için yaratıldı. Allah Rasûlü, şu cevabı verir:“İstemez misin ya Ömer, dünya onların, âhiret de bizim olsun! 22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun ne güzel bir kıssa.. çok sağolun
- +1 yıl
rica ederim de şu eksileyenin kafasını merak ettim
sakın açılma sen olduğun gibi ol sen kendi çizgini çizmişsin ve bu hayat senin bırak onlar ne yaparsa yapsın iş görüşmesine de göğsünü gere gere git artık bu tabuların yıkılması gerek ama unutma hayat senin küçük ayrıntılara takılıp kendini üzmemen gerek artık sana abi tavsiyesi kafana takma küçük ayrıntıları düşmanlarına kendine güldürme
12 Yorumla
Soran+1 yılçok sağolun bir abim kardeşim ablam yok dertleşebileceğim yanımda olduğunuz için hiç birinizi tanımadğım hade çok teşekkür ederim
- +1 yıl
biz bu sitedekiler iyisi kötüsü hepimiz kardeş sayılırız ve unutmaki hayat senin ve alacağın her karar senin hayatını olumlu veya olumsuz etkileyecek sen ne güzel tercihini yapıp kapanmışsın ama kuzenlerini gördükçe açılmak istiyorsun unutma bir tercih yaptığında onu yaşarsın ama bu tercihi bozmak sana çoğu zaman zarar verebilir bırakk onlar kendi hayatlarını yaşasınlar sen kendi hayatını yaşa ne olmuş o iş olmadı diyelim sanki başka iş yok mu ben 18 yaşımdan beri çalışıyorum bir çok işte çalıştım uzun süre veya kısa süre ama hiç bir zaman birinin etkisiyle davranmadım karar vermek elinde
+1 yılBöyle sorular görmekten usandım cidden. Ya hu ALLAH rızası için kapanmıyor musun sen kardeşim? Niye utanıyorsunuz niye kendinizi çirkin görüyorsunuz? Tesettür aşktır aşk her gönüle konmuyor işte. Neyse kardeş şeytana, nefsinize uymayın. Ne zaman öleceğimiz belli değil. farz mı tarz mı/cennet mi cehennem mi hangisini seçiyorsunuz karar verin. ona göre de yaşayın. Allah iman nasip etsin size.
21 Yorumla
Soran+1 yılamin canım
Benim de böyle durumlarda çok moralim bozuluyor. :D 5 yaş büyük kuzeninden büyük durmak ne kelime. Bir yere beraber gittiğimizde beni babamın hanımı sanıyorlar. Halbuki henüz 20 yaşındayım. 18 yaşındaki kardeşim açık geçen bir kadınla selamlaştılar, kadın teyzen kim dedi beni göstererek. Benden hiç yoksa 25 yaş büyüktü kadın. :D Kaç is yerinden de kapalı olduğum için geri çevrildim. işe girerken başörtümü çıkartırsam alacağını söyleyenler bile oldu. Ama bunların hepsi h E p imtihan. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbende 21 yaşımdayım canım.. inşallah geçeriz bu imtihandan
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım bende kapaliyim ve çevremdeki herkes açık babam kapandigimda heee iyi yaptın cennete yerini hazırladın mı bari diye dalga geçti ama ben Yılmadım 12 yaşında kapandım hala da öyleyim gayette ezik hissedecek bir durum yok ha ben biraz modern kapalı diye tabir ettikleri gibiyim ama bol şeyler giyerek gayette güzel kapaniyorum insanları takarsan o zaman su dünyada o kadar Çok şey kaybedersin ki sen yolundan vazgeçme ama zaten aklında bitirdiysen yarına o iş görüşmesine açık gidersin. Allah yardımcın olsun unutmaki hepimizin kaderinde biri var o seni er ya da geç bulacak ona tertemiz gitmeyi kim istemez? Sen albenisi olan kadınlar açık hep demişsin bir yorumda ama sen güzelsen şu devirde kimse aa tesettürlü demez bakar
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım tesettürü hakkıyla yerine getirebilmeyi nasip etsin Allah hepimize
Cevap sahibi+1 yılAmin canım inşallah sen bilirsin ama açılmas tatlım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn doğrusunu yaptın. Bundan üzüntü duyma.
Bildiğin doğrulardan taviz verme. Allah için yaptıysan basit bir sebep yüzünden vazgeçemezsin kapanmaktan.
Yarın da o iş görüşmesine gidiyorsun. Kimin ne dediğine de bakmadan doğru bildiğinden vazgeçmiyorsun. :)22 Yorumla
Soran+1 yılgidiyimi yani iş görüşmesine teşekkür ederim rahatlattın içimi..
Cevap sahibi+1 yılgit bence
ne kaybedersin ki en fazla işe almazlar. Zaten gitmezsen de almayacaklar :)
Rica ederim. Her zaman
+1 yılBence tam tersi bende tesettürlü bayanlara ilgi duyuyorm yani onlar makyaj yapıp güzelleşiyor diye düşünmemelisin... İş içinde kaygılanma kendini öyle kabul ettirebilrsin işini iyi yapn birinin kötü yanlarıda göze gelmez ki senin durumun bir deZavantaj ya da eksik ya da kötü bişey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın yarın gideceğim başvuruya sağol..
- +1 yıl
👏👏👏 ;)
+1 yılHayır.
Böyle düşünmen doğru değil.
Sen Rabbimin emri için kapandin.
Bunu biliyorsun.
Sana bunları düşündurtten ise, "nefsin"
Sana vesvese veriyor...
Rabbim bir kolaylık verecektir elbet.
Cagrildigin yere de git lütfen
Belki senin gibi birisi aradıklari...
Bunu bilmiyoruz ki..111 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız yarın gideceğim ve sizlere ne olduğunu söyleyeceğim. saolun..
- +1 yıl
Inşallah senin için hayırlısı olan, olur...
Git lütfen.
Ihmal etme.
Hem senin için de degisiklik olur.
Ev adamı öldürür der bir Çingene Atasözü...
Soran+1 yılaslında ben aynı zamanda üniversite öğrencisiyim.. yaşadığım şehirde okuduğum için devam zorunluğumda pek yok hem okuyup hem çalışmak istedim
- +1 yıl
Sadece parası için düşünme
Insan içine karışmak için. ..
Iletisim becerisi için. ...
Bu taraflarini da düşün...
Soran+1 yılaynen öyl düşünüyorum paraya ihtiyacım yok şükr
- +1 yıl
O zaman git bence
Ve sonucu da buraya yaz olur mu. ..
Soran+1 yıltamam yazacağım teşekkürler :)
- +1 yıl
Gittin mi? :)
Soran+1 yılgittim ve işe alındım :)
- +1 yıl
Vayyyyy
çok sevindim buna :)
Iskenderimi isterim :)
Balık da olabilir bak :)))
Soran+1 yılfeda olsun ya :)))
Kapanmakla bence dogru yolu secmissin ve kimsenin istegiyle yapmamissin bunu kendine yakistirdigin icin yapmissin kendine yakistirmasaydin bunu zaten yapmazdin aciz olarakta gorme kendini sonucta isteyerek ve severek yapmissin is konusundada seni acik veya kapalisin die alacaklarsa hic almamlari senin icin daha hayirli olur bence cunku sen oraya ekmeginin pesine gidiyorsun baska bir amacla degil
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim haklısınız
+1 yılAllah yardimcin olsun. Benimde ailesi açık sulalesinde bir tane kapali bulunmayan sirf bu yuzden dislanan el bile kaldirilan arkadaslarim oldu ama genede vazgecmediler. Allahin rizasi her zaman için on planda olmali insan icin.
is icinde Ordan olmazsa baska biyerden olur sana kapıları açıcak olan Allah.
Yeterki ol desin. Sen pes etme sadece ona Sığın..02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sağol canm
- +1 yıl
Rica ederim. Bende tesetturluyum soracagin bişey olursa mesaj atabilirsin. :)
Kendini ezik hissetmen, Türbanin getirdigi eziklikten geliyor.
Bir kadin benim tüm vücutüm, benim saclarim bilem, sadece Cinsell objesi deyip Kapanirsa, kendisini insandan daha fazla bir cinsell obje olarak görüyorsa o eziktir kimse kusura bakmasin.02 Yorumla
Soran+1 yılinanmasakta saygı duysak keşke..
+1 yılKapalıların özellikle de genç kızların sürekli yaşadığı sıkıntılar bunlar, kendini yaşlı, çirkin ezik, pasif hissetme. Etrafındakilerin açık olması da zorluğuna zorluk katmış, birde seninle sürekli uğraşan sana kendini kötü hissettiren biri var tabi, (şeytan). Onu dinlemekte umursamamakta senin elinde, kolay değil evet ama, ölüm var. Unutma. :)
10 Yorumla
+1 yılŞeytanın nefsinle oynaması bu durum sen doğru yoldasın vadesi belli 60 70 yıl olan dünya hayatında ebedi mutluluk için değmez mi düşün ki hit bitmeyecek bir hayata Gözlerini acıyorsun ki Allah cenneti müjdeliyor değmez mi bunun için sabretmeye
21 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim haklıısın
kapalısın diye seni işe almayacaklarsa işlerini bir yerlerine soksunlar. işlerine gelince isteyen istediği şeye inanır derler, işlerine gelmeyince kapalıları çağ dışı görürler. kapalı olunca başını örtersin, düşüncelerini değil :)
11 Yorumla
Soran+1 yıliş başvurusu dersanede kayt işlemi yapan bayanlar oluyorya o.. ve giyime kuşama emiinimki çok önem veriyorlardr..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok." SAİD NURSİ
11 Yorumla
Soran+1 yılne güzel demiş.. teşekkürler
+1 yılKendini bozma unutma ki öteki tarafta kaybedecek olan anlar ayrıca nice kapalılar var srn bakımlı olduktan sonra işinide dişinide halledersin Allahın izniyle
10 Yorumlavalla doru yoldasın ne güzel işde gerçi kapalı olmak artık önemli değil ben öyle bir olaya şahid oldumki bir bayanın kalbi kapalı olsun... dış görünümü önemli değil
00 YorumlaBöyle devam et ve Allah A güven onun emrini yerine getirip sabredersen mutlaka sana daha güzel kapıları açacaktır
10 Yorumlakapalı olmak kılolu gostermek degıldır bı kere bunu unut, kilon vardır ondan onu gosterıyondur. Rahatsızsan önce kılo ver bence kapalı olmak ayrıcalıktır, bigün eğer kalbını temız tutarsan faydasını gorursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılben kilolu gösteriyor demedimki :) yaşım büyük durduyor dedim..
Soran+1 yılyani yaşça büyük bir saçını açıp güzel giyinmek daha genç gösterir herzaman
Doğru yoldasın ve kıyafet seçimlerini doğru yaparsan büyük felanda durmazsın.
Tesettürlü siteler var , tesettürlü modalarını takip et benim yakınlarımdan gördüm gayet iyiler giyimleri süsleri herşeyi yerli yerine göre yani.02 Yorumla
Soran+1 yılonlarda gerçek tesettğre uygun değil çoğu ben kapalıysam dar olmasın istiyorum makyaj ya yapmıyorum yda hafif
- +1 yıl
ya kapalı olan çoğu kişi kapalı değil başı kapalı ama altında daracık pantolon :)
Benim demek istediğim usülüne uygun şekilde herşey var tanıdıklarımdan biliyorum. Kapalı kız makyaj yapamaz mı? süslenemez mi?
Tabiki yapabilirde süslenebilirde ama usülüne uygun ve abartılmıycak şekilde.
kıyamam ben sana ya hiç kendini öyle hissetme Allah büyüktür. Öyle bir devirdeyiz ki senin gibi kızlar çok gurur verici pes etme direncin kırılmasın nolmuş büyük görünüyorsan kapalı kızlar her zaman 10 adım öndedir
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağolun.. inan kötüydüm biraz kendime geldim Allh sizden razı olsun
Bak bende kapaliyim ama ezik degiliz biz çoğu açıklara taş çıkartıriz biz ve giyinmesini bil yeterli olur yardimci olabilirim istersen 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canm benim ama amaç tesettürde ilgi çekmemek olduğu için abrtmıyorum fazla
Allah nasip ederse bende kapanmayı düşünüyorum kardeşim işinde başarılar yolun açık olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılişe girdim şükür canım..:) inşallah sanda nasip olur. imtihan dünyası zorlanıyorum arada ama mutluyum genede böyle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılnedir bu inançlarından dolayı kişilerin uğradığı baskı,
nerde bu mahalles baskısı terenesini okuyanlar
alın size mahalle baskısının daniskası17 Yorumla
Soran+1 yılmahalle baskısı demek çevre zoruyla kapanan kişilerdir. ben kendi isteğimle Allah rızası için kapandım. ancak öyle ahir zamana geldikki açıklar doğru bir şey yapıyorda biz yanlışız gibi bir hal var. açıklar tercih edilıyor al benisi olan kadınlar
- +1 yıl
Soruyu tekrar okumalisin...
Baski, kapan diye değil...
Cevap sahibi+1 yılne alaka yaaa mahalle baskısı işte budur... kendi gibi olmayanı kendi gibi olması için uygulana psikolojik baskıdır. neyin ne oldunu bilmiyosun savunmaya geçiyosun. hayret bişey ya
Soran+1 yılevet inançlarından dolayı baskı var haklısın
Soran+1 yılyanlış anladım kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılsorun değil sen kusura bakma, yani günümüzde bu tip insanlar aşırı fazla, kendileri gibi olmayanları dışlamak farklı gözle bakmak beni aşırı derece sinir ediyo.
Cevap sahibi+1 yılHayirli olsuunnn.. nasil. gidiuo is hayatinn
biraz güven kendine sonuçta senin tercihin herkes saygı duymak zorunda
22 Yorumla
Soran+1 yılama düşünsene düğün olcak seneye kuzenimin aldı min elbiseyi. ben açıkkende asla mini giymedim. ama işte genede kıskanıyo insan..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kapaliyim rabbe siginmalisin yadim kolaylik icin dua etmelisin acilma yanlisa dusme bence kesinlikle. Kim ne derse desin bosver.. is gorusmeside bicok kapali kisi calisiyo orasi olmasa baska yer olur sıkma tatli canini
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın çok sağol canm..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah için kapandıysan O en güzel vekildir.. imtihan bunlar
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka ya sen duzgun giyinememissindir. Kapaninca gidipte kocakari gibi giyinenler sonrada ezik hissedip aciliyo bak bir seneden fazla olmus ne guzel. Guzel abartmadan renkli yasina uygun giyinsen boyle hissetmezsin
00 Yorumla
+1 yılSen istemişsin kapanmışsın. Onlar istememiş kapanmamış. Aranızda ki tek fark bir örtü. Kendini bu kadar küçük görme
00 Yorumla
+1 yılZihnini aç.. Başında ki de gidecektir.. Yok böyle mutluyum diyorsan eziklik hissedecek bir durum yok..
00 Yorumla
+1 yılkim ne derse desin kim ne yaparsa yapsin sen dogru yolda olansin aslada yolundan donme
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız sağolun
+1 yılGit kimseyi takma asil ezik onlar nesen mi bir defa özgüven yok güzelligi makyajla susle yapiyorlar onlar ezikler cunku ama sen oyle değilsin icin rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılBen sendeki özgüvene ve inança hayran oldum çok samimi söylüyorum. Onlar istediği kadar güzel olsun. İş başvurusuna kesinlikle git bizide haberdar et
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol yarın gideceğim ve size haber vereceğim hepiniz çok iyisiniz hepinizden Allah razı olsun
+1 yılkalbinden gelerek yapmışsan helal olsun sana.. ezilme yaptığın harika birşey. . Is vermeyecekler diye korkma gittigin yola devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız çok sağolun
+1 yılnefsine yenik düşme sen bu dünyanı değil öbür dünyayı düşünüyorsun unutma
20 Yorumlakeyfin bilir. İstersen eski haline dön. Bilinçli şekilde örtündün olmuyorsa vazgeç. Biliyorsundur heralde islam dinin de örtünmenin önemini...
00 YorumlaSen kimin için kapandin bence onu düşün bir ondan snra karar ver...
14 Yorumla
Soran+1 yılonu biliyorum ama pskolojim bozuk kolay değil işte
Soran+1 yılben onun için kapandım. ama şöyle örnek vereyim mesela oruç tutuyosun Allah rızası için ama bazen dayanamaycak hale geliyosun tutmasammı diyoosun şeytan vesvese veriyo falan. onun gibi br durum
+1 yıldirek cehenneme diyor şeyhler , ya da onlara 3. karılık yap belki Allahla arnı yaparlar öylemiş ya bunlar :)
08 Yorumla
Soran+1 yılbenim hiç bir cemaatl ve şeyhim yok. ancak abartmayalım yok öyle şeyler
- +1 yıl
var ya sen ne diyordun 70 lik dedelerin koynuna giriyor müritlerin karıları kızları.
Soran+1 yılozaman orda islamiyet varmıdır sence. her cemaat her şeyh aynı değildir. herkesin günahı kendine :)
- +1 yıl
ya ya öyle.
Soran+1 yılgözünle gördünmü?
- +1 yıl
gördük tabi video kayıtları , ses kayıtları var itiraflar var. kadın diyor hadi benim namusumu aldınız el değmemişim kızı mıda kirlettiniz diyor sen ne sanıyorsa? neyse siz cehennemi yaşıyorsunuz zaten bu kafayla.
Soran+1 yılben o kafaayımmı deddim. at gözlüğnü çıkar lütfen
- +1 yıl
bana ne diyorsun amele , sen karılara anlat onu.
+1 yılNe alakasi var git sansini dene hayirlisi neyse o olur zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinancını içinde yaşa sembolize etmek zorunda değilsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılsembol değil Allah ın emri
Cevap sahibi+1 yılo zaman dert yanma
Soran+1 yılsanane :D
Sen dgruyu ypmssn o grsmye gitmlisn bnce bunu tkma emin ol en dgru krri vermissn sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen Allah icin kapandin bunu istemeyen istemez bitti.
00 YorumlaSaçmalıyosun. Düşüncelerin yanlış.
00 Yorumla
+1 yılaçıl gitsinnnnn hayatını yaşa :D
010 Yorumla
Soran+1 yılsonu olan bir hayat.. ne zaman ölceğimiz belli değil
- +1 yıl
ama öldükten sonrasıda belli değil belkide boşuna bağlıyorsun o bezi kafana.
Soran+1 yılkendimden emin olmadığım kadar eminim sonrasının olduğuna..
- +1 yıl
bilim öyle demiyor yüzyıllardır çalışan adamlar öyle demiyor..
Soran+1 yılbir örnek verirmisin bilimle kuran her zaman örtüşür
- +1 yıl
spermin kaburgalarını arasından geliyor olması bilimle örtüşüyor mu?
- +1 yıl
kadının kaburgadan yaratılmış olması örtüşüyor mu?
- +1 yıl
evrim ile kuran örtüşüyor mu?
Soran+1 yılevrim teorisi olmadığı için bilim de bunu ispatlayamadığı için kuranla örtüşmesine gerek yok
- +1 yıl
100000 küsür kanıtla desteklenmiş bir kanıtla dahi çürütülememiş bir teori :)
Sen bunu buradaki insanlara soruyorsan benim diyecek bir şeyim yok.
04 Yorumla
Soran+1 yıldertşecek beni anlayacak kimsem yoksa burada içimi dökmem garip mi. kınama yaşarsın
Soran+1 yılbenimki dertleşmek. başlıkta soru sorma gereği olduğu için öyle bir başlık açtım
+1 yılO zaman açılmalısın sanırım, ne diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılallah yok hala anlamıyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah var.. sende bir gün inanacaksın.. inşallah geç olmaz..
- +1 yıl
beynim var sorgulayabiliyorum. insanlarda bunu yapabilse din saçmalıkları olmayacak
Sacmalama sen şekil olsun diye mi kapandin
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir kanıya nerden vardınız. ben nefsimle savaş veriyorum şu an ve dertleşmek istedim..
+1 yılUyuyarak ingilizceyi ogrenme agleti var
03 Yorumla
Soran+1 yılal bence
- +1 yıl
Ozur dilerim sorular karisti
Soran+1 yılsorun değil :)
Madem bu kadar sıkıntı yapıyorsun açıl.
00 Yorumla
+1 yılKendini kötü hissediyorsan açıl o zaman.
00 Yorumla
+1 yılSacmalamasana lutfen neden boyle bisey olsun
00 YorumlaTatlim takma kimseyi
10 Yorumla
+1 yılallah yardım edersene sana bildiğinden şaşma
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah sağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç o zaten sen dikkat çekmeyeceksin
00 Yorumlaher seyde vardır bır hayır
00 Yorumla
+1 yılaçıl istemiyosan
00 Yorumla
+1 yılbaşörtüsü üzerine kurduğunuz senaryolar batsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ne senaryosu
- +1 yıl
şuraya gidersem almazlar, ondan bundan büyük duruyorum çirkin miyim falan fişman.
yahu Allah için mi kapanıyorsunuz aile dost akran her ne ise onlar için mi? bunun kararını ilk verin bence.
iş konusunda gelince, artık başörtüsü yasağı yok hatırlatırım.
Soran+1 yılah ah.. daha ne dediğimi anlayamamışsın ki.. neyse
- +1 yıl
ya he.
Soran+1 yılarkadaşım ben çevrem için kapanmış olsaydım annem ailme açıkken kapanmazdım. ben Allah için kapandım bu bir. ikincisi bu hayat imtihanlarla dolu ve ben şu an nefsimle savaş içindeyim zorlanıyorum yani. ve üçüncüsü iş başvurusunda hiç bulundunmu bilmiyorum ama ben yaptığım için tecrübeyle sabit olduğu için söylüyorum çoğu yer kapalıları tercih etmiyor. ben senaryo yazmıyorum yani. oldumu şimdi? 24 yaşındasın yav he. diye bir cevap nedir ya..
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat