Kapalıyım ne yapmalıyım?

arkadaşlar ben 1 bucuk senedir kapalıyım annem açık annem istemediği halde direnip kapandım. kuzenlerim falan herkes açık çevremdeki kısacası. ancak kendimi nasıl deyim ezik gibi hissetmeye başladım onlar süsleniyor ben kendimden 5 yaş büyük kuzenimden bile büyük duruyo gibi hissediyorum kendimi. lütfen kırıcı yorumlar yapmayın zaten şu an çok kötüyüm. iş başvuru yaptım aradılar yarın gelin dediler ancak sırf kapalıyım böyle istemezler diye galiba gidemiycem.. ne yapmalıyım:(((
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim. yarın iş görüşmesine gideceğim ve güncelleme yapıp ne olduğunu yazacağım.. ancak beni şaşırtan şu oldu özellikle bayanlardan kötü yorumlar gelirken erkeklerden bir okadar iyi yorumlar geldi.. tabi genellme olarak söylüyorum yoksa bayanlarında içinde iyi yorumlar vardı.. hepiniz sağolun
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar öncelikle hepinize tekrar teşekkür ediyorum. bugün iş görüşmesine gittim ve işe anında alındım diksiyonumu falan çok beğenmişler güleryüzlüsün falan dediler hemen alındım yani Allah a şükürler olsun :)
Kapalıyım ne yapmalıyım?