Üniversiteyi tutturdum ama üniversiteye gitmek istemiyorum?

İlk sınav barajı geçtim ikinci sınavdada 250lerde puan yaptım ama üniversiteye gitmek istemiyorum ailemde bir yere giriyim diye çabalıyor. çünkü aklımda meslek yok ve ömür boyu bir mesleği yapmak istemiyorum belki şimdi fight clup falan izlemiş gelmiş ergen diyeceksiniz ama alakası yok bu mk sisteminde kaybolmak istemiyorum üniversite ortamları çok saçma zaten girdim birkaç kez gördüm kokoş kızlar, üniye yeni geçince playboy olmaya çalışan ortam tikyleri ve siyasalcılardan başka birşey yok. üniversite bir b0kada yaramıyor 4 yıl okuyosun saçma sapan bir işe giriyosun ömür boyu köle gibi çalış dur saçma sapan bir maaşa bu saçma sapan sistemde harcanmak istemiyorum zaten üniversiteyi bitir askerliğini yap gel sonra bir gelin bul evlen vs hayatıda hiç bana göre değil ben serseri yaşamayı seviyorum kafam rahat olack yani ama ne yapacam hiç bilmiyorum para olmadanda bir bk olmuyor. Etrafımdakilere bakıyorum hep onlarla benim hayallerim farklı biran önce üni bitiriyim askerlik aradan çıksın sonra bir iş bulayım işte para biriktirip araba alırım ileride bide evlenirim falan herkesin hayali oysa bana o kadar sıkıcı ve saçma geliyoki bunlar. içimi dökeyim dedim biraz var mı benim gibi düşnen?
Üniversiteyi tutturdum ama üniversiteye gitmek istemiyorum?