Güncellemeler
+1 yıl
Dediğim puansız olan açıköğretim bölümleri ya da puansız bölümler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kazandıgın yere kayıt yaptır. sonra aöfden bölüm yap aöfden devam et digeriyle ugrasma bir süre sonra da kaydını sildirirsin
Paralı okul ama ilkten para almazlar mı
Bu dediğini daha yeni başka birinden öğrendim fakat kazandığım okul ücretli bi okul
paralı okulsa sorun var o zaman. maalesef alırlar. ikinciuniversite. anadolu. edu. tr
suraya girip bir denesene okuldan bölüm secebilio musun?
22 Ağustostan başlıyor
obs.atauni.edu.tr/.../Default.aspx
bunu dene burası daha erken baslamıs
Çok sağol o vakıfa bi bakıcam kayıtta silinmede sıkıntı olmazsa eğer
hangi vakıfa?
bu yolladıgım son link devlet universitesi. oradan diyorum ki b basvuruyu dene eger oluyorsa basvuru kaydını yaptır. hatta auzeften de deneyebilirsin
Ben tercih yaptım ve vakıf ünisine çıktı kayıt yapmadım daha lisansa başlamadı bile kayıtlar bu pazartesi başlıyor, bak bu söylediğin attığın linkte veya şeyler adı üstünde ikinci üniversite yani bi okula kayıt olmam lazım ki bu ikinci ünilere kayıt olabileyim benim daha birincisi yok bi üniversiteyle görüştüm
Bu açıköğretim sunan okullardan birine danıştım senin dediğinin aynısını dedi kayıt yap önlisans açıköğretime kayıt yap sonra sil lisanstakini dedi ama sorun şu ki bana lisans olarak vakıf çıktı vakıf ta para demek eğer kayıt için para alacaksa o sıkıntı
İkinci üni sadece kayıt başlangıcı değil bişeyi okuduktan sonra da olur ama dediğini anladım ama olmuyor ikinci üni için bir yerde kaydımın olması şartmış
Ama desteğin için linklerin için çok teşekkür ederim 💕💕💕💕💕
rica ederim. ama bir arkadas vardı kayıt falan olmamıstı ve 2nci üniversiteden secim yaptı diye hatırlıyorum. o yüzden denemeni istedim denedin ve cıkmadı di mi? denedin mi ya da?
ben sana kayıt olmadıgını bilerek yazdım bu arada. o yüzden soruyorum denedin mi diye? kendin gör ki ona göre karar ver diye diyorum
Hayır yapamazsın. İkinci üniversite için kayıt yaptırma hakkın var ama ondada kayıt yaptırman lazım kazandığın yere
Anladım peki dondurma veya kayıt sildirme de para alırlar mı vakıf için?
Dondurmada almazlar kayıt sildirmede de ama kayıtta para alırlar özel kazandıysan
Kayıtta alırlar diyorsun humm bakıcaz artık üniyle görüşücez
Hangi Anadolu universitesini kazandın
Hayır Anadolu Kazanmadım , Normal lisans bölümü kazandım başka bi üniversite de fakat fiyatları uçuk olduğundan gidemiyorum, ek tercihte yapamıyormuşum yerleştiğim için , sorduğum soru şu şimdi Anadolu Üniversitesinde açıköğretim puansız bölümler varya onlara kayıt yaptırabiliyor muyum lisans programına yerleştirilsem ama gitmesem dahi
Ek tercih ler var evet