evet arkadaşlar sizce ıngılızce işletmenin mi iş imkanı daha fazla yoksa iç mimarlığın mı? ingilizce işletme okuyorum iç mimarlığa geçiş yapmak istiyorum. sizce geçmeli miyim? işletmede çok sıkılıyorum ama iç mimarlıkta da gelecek endişem var ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Ben de 3. sinif isletme okuyorum. Ayni dusunceye sahibiz, mimarligi da cok istiyorum. Şöyle karar aldim burdan mezun olana kadar ekstra mimarliga hazirlanicam ve 2 sene sonra sinava giricem. Tavsiyem kesinlikle hayalinin pesinden git; yanlis bir okul 4 yil yanlis bir meslek 30 40 yil kaybettirir ona gore. şu an ki kararin ne?
00 Yorumla
işletmede gelecek endişen yok yani :D iç mimarlık okumak zordur işletmeye göre. şahsen ben işletme okuyorm en yakın arkadaşım iç mimarlık..
01 Yorumla
+1 yıliç mimarlık da gelecek sıkıntısı yok hertürlü bulursun işini cevre varsa skıntı yok ben içmimarlık kazandım gidemedim maddi konulardan dolayi
06 Yorumla- +1 yıl
yetenegin varsa + kötü bile olsa cizim kurslarına gidersin bizim residence de bi abi var iç mimar kendisi cevrede edinmis doğal olarak durumu cok cok iyiydi :) altında maserati :) cevre yapılır inan herkesle muhabbetin olsun yeter anne bababa akrabalar da devreye girer inan senden daha cok istiorum iç mimar okumanı :D
- +1 yıl
+ kazandıgım halde gidemedim o cok koydu bana + hayat risk almaya değer ticarettede böyledir :) + heryerde işletme okuyan var fakat yetenekli iç mimar yok güzelim :) ve inan cok zevkli geliyordu cizmek
- +1 yıl
şuan okumuyorum :/ iş güç cok istedim ama maddi konudan olmadı su an iyi gidio durumlar önmzdeki sene 2 yıllık ingilizce mütercim yazıcam calıstıgım iicn :)
Tanıdık varsa her ikisinde de kolay yoksa işletme daha fazla iş imkanına sahip
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılen iyisi hemşirelik. işletme mezunuyum hiç okuma boğaziçi odtü değilsen eğer.
00 Yorumla
+1 yılShame on you tabii ki ingilizce isletmede kalmalisin
01 Yorumla
+1 yılIsletme okursan ic mimarlik sirketibile isletebilirsin bunu dusun
00 Yorumla
+1 yıllanet gitsin işletmeyee .. iç mimar ol
04 Yorumla- +1 yıl
çok şükür mesleğim bölümümle alakasız
- +1 yıl
özel bi organizasyın şirketinde çalışıyorum ;)
işletme daha ön planda sanki
00 Yorumlaiç mimarlık güzel iyi düşünmüşsün kız :)
00 Yorumla
+1 yıliç mimarlık daha rahat gibi..
00 Yorumla
+1 yılZorlanmam diyorsan geç
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 303 cevap paylaştı. ingilizce işletme
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri