Aptalca bir şey yapmak istemiyorum erkekleri sıradan dövicem ben onları başta uyarmıştım döverim yaklaşırsınız diye sıradan gebertene kadar dövicemkardeşimi anneme söyliycem o konuşsun kardeşime elleşmiycem doğru olanı yapıyorum dimi dövsem bir şey değişmez
Cevabın nedir?
kardeşş sakin ol ya
kavgayla bir yere gelemezsin. yani erkeksin diye onu dövmeye hakkın yok
sadece mesajlaşmış dövmek yerine onunla samimi olup
bizim arkamızda dağ gibi abimiz var herşeyimizi anlatırız desinler.
en azından anlatsınlar ki biri kalleşlik yapmaya çalıştığında devreye gir.
bak uyarmadı deme konu sonra daha kötü yönlere gider02 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar sakin olamam kendini yerime koy o erkekler bu gün öğlen yaşamıyacak ölecek ama kıza napsam bilmiyorum babama söylesem babam onu asla yaşatmaz kesin öldürür ben zaten konuşamam bendede durum farklı değil annem ve ablam kalıyo seçenek
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun davranip kiz kardesine sakin bir zamanda yanina cagirip once ona kizmicagini sana guvenebilecegini goster sonra ne istersen sor soyler ama kesinlikle tatli ve mantikli sozler kullan yargilamiyorsunda nasihat veriyorsun gibi emir degildde ornek veriyorsun gibi :))
25 Yorumla
Soran+1 yılyok onu anneme diycem ama erkekleri yaşatmıycam
- +1 yıl
bizde eskiden senin gibi dusunurduk bu hic bir eyi degistirmez... sen dayakla uslanan birini gordunmu bence hic bosuna kafani agritma sadece kardesine izah et bir buyugu olarak ona ne yin dogru neyin yanlis oldunu goster o gerisini yapar zaten ama yine de son kara senin...
Soran+1 yılkardeşimi dövmiycem arkadaşım o erkekler döccem kaç kez uyardım o şerefsizleri yeri eldi korudum koladım dostluk ettim bu gün facesi kililenmiş ben bilgisayardan az biraz anlarım açtım mesajlara baktım ve kafayı iyicem
- +1 yıl
soyle dusun sene cocuklari dovebilirsin tamam da cocuklarin bu sefer aileleri devreye girerse ne olacak bence oo zaman en iyisi onlari ailelerine sikayet et onlar esek sudan gelincye kadar dover cocuklarini
Soran+1 yılolmaz babalar tebrik bile eder ben bilirim bu milleti isterse aileleri devreye girsin istersen ülkeler devreye girsin fark etmez
+1 yılsen o yasta hic kizlarla konusmadin mi sanki? su kiz cocuklarini rahat birakin artik ! onlarda insan bunu anlayin ! sen o kiza dokunursan ellerin kirilsin. su zihniyetten kurtulun. onunda hayati var nolmus iki erkekle konusmussa merak etmistir bizde o yasta oyleydik cocugun psikolojisini bozma!
42 Yorumla
Soran+1 yılyaa adam gbi sevsin eyvallah orospuluk yamış kaç kişiyle sevgili olmuş sayamıyom
- +1 yıl
o zaman adam gibi karsina alip insan gibi abicim diyerek konuscaksin. sen ona insanlik goster ki oda insan olabilsin. her insan hata yapar bunuda unutma hemen o* damgasi yapistirma kiz kardesin o senin, sahip cik.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni olay basima geldi
Abim telefonu aldi 1,5 konusmadi hala konusmaz oyle telefonu aldim zor zekat
ABİLERE DUYURU!!!
Nolur kiz kardeslerinizle konusun sohbet edin ilgilenun biraz siz konusmayip ilgi gostermeyince sevgili yapip erkeklerle konusuyorlar160 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1,5 ay olacakti
Soran+1 yılfazlasıyla ilgi gösterdim konuştum ben abiliğimihakkıla yaptım
Cevap sahibi+1 yılOo senden iyi abi yok bence kardesible sen hallet sıkistir kulsgini birazda korksun biraz bu gun bunu yapan yarin bir gun ne yapar
Soran+1 yılhah işte aynısını diyorum ben elimden kaza çıkmasın diye tutuyorum kendimi ben dayak atarsam normal dayakta olmaz ben profesyonel boksçuydum bıraktım biri elime geçerse yaşama gibi bir imkanı yok o yüzden tutuyorum kendmi amaerkekleri dümdüz edicem
Cevap sahibi+1 yılErkeklerden once kendi kardesine elden gecir bak kizini dovmeyen dizini dover demisler bir kerr dayak yemezse hep ayni hatayi yapar abim zaten birsey demiyor der der konusur yine
Soran+1 yılyok ben eleşemem elleşirsem tek darbede ölür ben profesyonel boksürüm ve kesinlikle ilk aldığı yumrukta ölür
Cevap sahibi+1 yılNe yumrugu be oksa birazcikk öldurme kizi
Cevap sahibi+1 yılAbiligini gister biraz
Soran+1 yılBilmiyorum yapmayı denerim
Cevap sahibi+1 yılBen abimden daha cok korkarim babamdan bu kadar korkmam
Soran+1 yılBen hiç korkıtmadım hep arkadaşı gibiydim
Cevap sahibi+1 yılO yuzden iste
Soran+1 yılEve gelsin görcek o bu gün o erkek şerefsizlerin hepsini teker teker maaf edicem
Cevap sahibi+1 yılKac yasinda
Soran+1 yılkardeşim küçük 12-13 arası bir şey erkeklerde o yaşlarda aslında diorumki ufacık bebeleri dövmiim bunlardan iki yaş büyük erkek kerdeşim var o halleder ben elleşirsem ufacık bebeyi dövdü olur
Cevap sahibi+1 yılSen kardesine ayar verr
Soran+1 yılHalleti bu gün kardeşimi diğer oğlanları erkek kardeşimhalletmiş
Cevap sahibi+1 yılNe yaptin
Soran+1 yılevde değil elime geçmedi bu gün ablam konuşçak ablamlarda kalıyo gelsin annem temiz bir sopa çekçek sonra bide ben
Cevap sahibi+1 yılElone saglik bak bakalim bir daha yapiyormu bu hatayi
Soran+1 yılAnnem bile mesajları okuyunca şoke oldu öyle kaldı elinden telefonunu bilgisayarını herşeyini alıcam
Cevap sahibi+1 yılCok iyi edersiniz
Soran+1 yılşaşırdım senin tepkine herkes geri kafalı filan dedi
Cevap sahibi+1 yılKim dedi
Soran+1 yılyaromları oku altakileri filan hepsi totoş geniş rahat
Cevap sahibi+1 yılTamam ben geri kafali olayim sorun degil ama sonradan olacaklar belli sen bir kere belli ettin mintepkini bir daha cekinir yapamaz eger sessiz olsaydin tekrar yapardi bunu kendimden biiyorum
Soran+1 yılvVarya süpersin o 22 yorumu bir yana bıraktım sadce seni dinledim sagol
Cevap sahibi+1 yılGercekler bunlar yaniii
Modernleşmeye çalisipta kizin ilerdeki kotu halini dusunmektense bir kez dayak yer kuzu gibi olur bir daha da yapmaz
Soran+1 yılaynen bencede bunlar iyice tırtlatmış gören sanıcak ki kan davası yaptık öldürcez altı üstü bir tedbir
Cevap sahibi+1 yılbir kulagini cekicen iste biraz küser tavir yapar geçer sonra oda
Soran+1 yılisterse küsün mümkünse gözüme gözükmesin
Cevap sahibi+1 yılMesaj atsana aen bir gizloden cokayim da
Soran+1 yılNeden atıyımki burdan konuşak bence
Cevap sahibi+1 yılİyi tamam burdan konusalim
Soran+1 yılHani pek içimden gelmedi mesaj atmak neden bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi sen bilirsin zamana kaybi oluyor diye at demistim
Soran+1 yılHaa yok anlık bakarım ben
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman
Cevap sahibi+1 yılSimdi kardesin nerde
Soran+1 yılablamda kalıyo
Cevap sahibi+1 yılTelefonu var mi
Soran+1 yılvar ama gelsin alıcam
Cevap sahibi+1 yılSenin almadigin kabahat daha mesajlari gordugun an alacaktin
Cevap sahibi+1 yılNasil yakaladin
Soran+1 yılTelefonda yakalamadım yakaladığımda evde yoktu baya bir önce 2-3 ay önce facesi bana lazım oldu aç dedim şifremi unutum dedi tabiki yalan göriyim diye demiş işte dün gece çok sıkıldım bilgisayardan anlarım azık çocuğun facesinin şifresini blyum dedim açtım işte mesajları gördüm
Cevap sahibi+1 yılO an yaninda degil miydi
Soran+1 yılYok o gün ablamlardeydi
Cevap sahibi+1 yılBenim abim olsa o an gider getirirdi beni telefonuda alir vermezdi
Soran+1 yılO an gidip getiremedim çünkü yapamazdım ablam hamile buda ona yardım ediyo yani getirme imkanım yoktu geldiğindi halledicem
Cevap sahibi+1 yılHimm
Soran+1 yılBeni unutmadın umarım bu geldi annem flan konuştu bir daha olmuycak demiş ben o gün bu gündür hiç konuşmadım onla öğrendimki hayla devam ediyo çok sinirim bozuldu ve bana söyleyecek kişilere herşeyini bana anlattığını bütün erkekleri bildiğimi anlayışla karşıladığımı söylemiş ben malım ya buun arkadaşıda bu sayede açık verdi herşeyini bildiğimi sanıyo ya dedi bana benim abimde senin gibi olsa rkeklere kızmasa filan herşeyi öğrendim ve bu sefer kurtulamaz elimden öldürene kadar dövücem belki babama bile söylicem okuldan alır odanın brine kapatırım çıkartmam gerekirse yarın onun için çok kötü bir gün olcak tabi elimde kalmazsa sanmıyorumki o dayağı yedikten sonra hayatına devam edicek yüsüz şe olayın olduğu gün güle güle geliziyo hayla dışarlarda ama bu sefer dank etti gebertmekten beter edicem seninde görüşünü almak istedim açıkçası
Cevap sahibi+1 yılUnutmadim seni hatirladim
Telefonu alin elinden geri vermeyin
Siddete gelince bence vurmayin bagirinn kizin odays kitle okula gitmeteceksin okul hayatini bitirdin artik de ve gonderme 3-4 gun okula izin alin akli basina gelince gonderin geri odads kalsin yemekte yaninizda olsun
Korkutma amacla biraz canini yakin ama abartmayin lutfen
Dersleri nasil caliskan mi
Soran+1 yılortalamanın biraz üstünde sabah annem ellememe izin vermedi konuştum ben dedi ne konuştuğunu söylemiyo annem izin vermiyo aklımda çok yol var saçıyla filan çok oynuyo en güzel ceza akşam kes at saçını filan okulada yollama bir kaç gün ama babam bilmediği için kesip atamıyorum saçını filan evin içinde herşeye ramen rahat rahat gülüyo oynuyo saçma sapan ne güzelim diyo kendi kendine egosunu azdırıyo geçiresim geliyo kafasına ama sabah annem durdurmasa eminim sakattı şu anda
Cevap sahibi+1 yılSaçini kes akli basina gelsin
Hem sacini kesersen baban bilmez bilirse ogrenir herseyi korkar kardesinde sonra kuafore gider duzelttirir guzel bir ceza olurr
Cevap sahibi+1 yılArkadasim seninle konusmak istiyorum siteye girdiginde gizlilikten cik konusalim bu durumu ben sana yardimci olucam
Soran+1 yılgizli değilim mesaj ata bilirsin
Cevap sahibi+1 yılCikmadin gizliden ki
Soran+1 yılbir daha bak
Soran+1 yılmesaj atsanda gizli olsam geri
Cevap sahibi+1 yılAttim mesaj
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
+1 yılSakin dovme tatli bir dille konus sadece kardesinindr hosuna gider hemde dogruyu yapmis olursun ona anlat erkekleri ne dusunduklerini anlayacaktir seni..
32 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne hoşuna gitmiş önüne gelenle sevgili olup orospuluk yapmış resmen dövmüycem anneme söyliycem
- +1 yıl
Orosbunun anlamini bilmeden kardesine kullanma o kelimeyi sen simdi iyi bir bokmu yapiyosun ergen ergen konusma !! Gidip kardesinle konusursan kardesinin senin onunla konusmandan dolayi hosuna gideceginden bahsediyorum yazilanlari iyi anla.. ve terbiyrsizlesme kardesin o senin yazmayla o* olunsaydi kopru altindakinin adi daha farkli olurdu!!!
+1 yılyav kardeşim kaçıncı yüz yıldayız? kardeşin erkeklerle sapıkça konuştuysada git erkekleri hallet kardeşini uyar kız ama normal arkadaşça konuşmada ne var sen de kızlarla konuşuyorsundur o kızların babaları abileri gelip sana çullansa ne olacak?
37 Yorumla
Soran+1 yılZaten erkekleri indircem ama kardeşimin yapıcağı iş değil selam verenle sevgili olumluş bildiğin elim ayağım titriyo Allahtan evde yok elimden bir kaza çıkmıyo bebe daha 12-13 yaşında bu gün böyleyese yarın nolur bu
- +1 yıl
ergenlik halleri kardeşim sen sonuçta onun karşı cinsisin git annene durumu adam akılı anlat annen hemcinsi olarak kardeşin ile konuşsun hayır sevgili olmak ilaha yiyişmek anlamına gelmiyor unutma bunu sevgili olunca napıldığı önemli namus açısından sevgili olmak değil :)
- +1 yıl
sonunda bir INSAN yorum yapmis.
Soran+1 yılolsun bu gün böyle yarın ne olcağı belirsiz kafayı yiyorum şimdi bide düşünürdüm ne güzel kimseyle alakası yok diye
- +1 yıl
ya arkadaşım her 2 sevgilisi olan kız büyüyünce yollumu oluyor? yanlış zihniyetesin kendin dedin 12-13 yaşında diye ergenliğe giriş yaşları her insan ergenlipe adım attığında karşı cinse merakı vardır oda merakını sadece mesajlaşarak almış işte mesajlaşmada bu kadar büyütülecek bir şey yok sen şimdi ona şidet gösterirsen asıl kardeşin bu konuya daha fazla merak sarar ona insanca erkeklerin ne b*k olduğunu kardeşinle ne için çıktıklarını anlatırsan zaten kendisi uzak duracaktır emin ol bu kadar abartmaya gerek yok
Soran+1 yılben kaç kere uyardım kaç kere anlattım 2 mesajlaşma değil hepsi aynı okulda
- +1 yıl
e noluyor okulda olunca napmış olacaklar? 12-13 yaşındak bir erkeğin 5-6 cm lik aletiyle ne yapmasını bekliyorsun arkadaşım o yaşta televizyonda öpüşme sahnesi gelince gözlerini kapatıyor çocuklar? ne yapmalarını bekliyorsun sevgililik tanımını dahi bilmiyordur onlar emin ol :D
+1 yılhayir. kiz kardesinin istedigi kadar kisiye konusma hakki var ne olursa olsun. eger bir sey ogreteceksen o da insanlarin kalbini kirmamasi ve dikkatli olmasi. insanlari kisitlayarak onlari gizlice seyler yapmaya yonlerdirirsin soylemedi deme. ben bircok kiz arkadasimda gordum bunu.
00 YorumlaKardesinle konus once cok kisa öz sonra eger kotu durum konusmanasılma laf vs varsa geregini yaparsin ama sen benim kiz kardesime selam yazmissin deyip namus kavgasi modunada girme
23 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeşim selam yazanla çıkmış ufacık çocuk bu gün böyle yarın başka şeyde yapar o erkeklerin osyunu kurutucam
Soran+1 yılDurum zaten her haliyle belli
Kardeşine dokunma... Çocukları döv.. Ağzını burnunu kır ş, rfsizlerin
14 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle yapıcam onlarınparçası bulunmuycak
Soran+1 yılyok bir şey yokken uyardım dedim bu benim kardeşim yanaşan olursa akarım bacımızdır bizimde dediler ama yaptıklarına bir bak
Soran+1 yılyanlış bebeyi dövdüm yaa
+1 yılErkek konusunda katılıyorum, yorumları okudum biraz ama yaşı küçük olsa gerek. Aklı tam baki değildir, hevestir. Annene ilet onlar ilgilensin. Senin o cocuklara bir ders vermen lazım eğer onların yaşı büyük ise kız kardeşinden. Namus sonuçta ama bu tutumun reşit olana kadar sürmeli, sonrası zararlı olabilir ailene özellikle..
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler yaşıtı ama ben gitim uyardım bacımızdır dediler şerefsizler yalan söylediler
- +1 yıl
Anladım. Dayak net bir çare değil ama hırsını anlıyorum. Sen gene de biraz daha mantığını eline alarak yaklaş, ramazan ayındayız Allah sabrını verecektir.
Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. Sen adam akilli alıp kardeşini konuşmazsan inada bindirir olayı sizden kaçar kaçar erkeklerle konusur ama sen ona abilik taslamaktan cok arkadaşlıkla yaklaşırsan senin sözünü dinler uyarılarını dikkate alır
18 Yorumla
Soran+1 yılyok ona elleşmiycem anneme havale edicem ama erkekleri yaşatmıycam
Soran+1 yılolmaz ben kendimi tutamam bir şey yaparım
- +1 yıl
Sen ilerde baba olacaksın bir iki belki 4 kizin olabilir onlarla da mi hic konusmicaksin bak sen kardeşine doğruyu yanlışı anlatmazsan o gider baba sevgisini abi sevgisini vs başka erkeklerde arar kardeşini hatadan uzak tutmak istiyosan onunla birebir sakin bir şekilde onun anlayacağı şekilde konuşmalısın yardim istemişsin fikir sormussun bir benim tavsiyem uygulayıp uygulamamak sana kalmis
Soran+1 yıldoğru diyosunda ben bunu yapamam kendimi emin ol ki tutamam
Soran+1 yılyaa ben sevgiyide verdim abiliğimide yaptım eğlendirdimde yedirdim içirdimde ama bu defa durum çok karışık
o kizi sen doversen basina bir dert gekdiginden senden korkusan daha cok ayni hatayi yapar konusarak anlatmayii dene
14 Yorumla
Soran+1 yılkızı dövmiycem anneme hvale etçem ama erkekler işte onları binlerce kez uyardım onlar en kötü sakat kalıcak
Soran+1 yılyok olmuyo ben bunu daha önce kaç kez yaptım biliyoda yaşı küççükte sayılmaz @tdynamic
Bence dov saçını yol. 1 erkek yetmiyor" erkeklerle" takılması hoş değil
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnüne gelen selam verenle sevgili olumuş tipli tipsiz ayırmaksızın iyi kötü hiç düşünmüyo ufacık kafayı yiycem
+1 yılBiraz önce dar pantolon meselesi şimdi bu kız kardeş harbi belaymış kolay gelsin kardeşim
26 Yorumla
Soran+1 yıldar pantlonu filan bilmem ama kafayı iyicem tek bildiğim bu
- +1 yıl
Adamın ne mal olduğunu anlat anne baba devreye girsin girmez o toplara bir daha, herifede ayarı ver
Soran+1 yılAnneyi devreye sokçam babam gebertir çünkü o şerefsizlerin zaten parçası bulunmuycak bir kere birini çok fena sakatladıktan sonra dövüşmemeye karar vermiştim ama bu gün öyle bir karar yok hepsini üm düz edicem
- +1 yıl
Aga dövüyonda vazgeçmiyorlarmı
Soran+1 yılVaz geçmeme gibi bir ihtimalleri kalmıycak öyle bir dövücem ki herkesı bacıları oalrak görecekler
- +1 yıl
Anladım :D saygılar
+1 yılbende yerinde olsam erkekleri komalık ederdim doğru yoldasın dostum :)
13 Yorumla
Soran+1 yılEdicem hepsine haber verdim yalvarcaksınız vrma diye dedim
- +1 yıl
ağızlarını burunlarını kır ama ben kardeşimide kesinlikle döverdim ve elimin ayarı yok :) ama sonra çok üzülürdüm en iyisi kardeşine atacağın dayağıda diğerlerine at :)
Soran+1 yılkardeşime elleşmiyorum profesyonel boksörüm elimden sağ kurtulamaz kimse o yüzden zor tutuyorum kendimi bir vuruşta ölür
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayak çözüm değildir. İlla dövmek istiyorsan da kardeşini döv
15 Yorumla- +1 yıl
utaniyorum milletimden. bir de kadin olacaksin. siddet herseye cozumunuz olmus. senide dooverler ins.
Soran+1 yılOnu annem halletsin ama o bebeleri yaşadıklarına pişman edicem
Cevap sahibi+1 yılKonuşan kardeşin neden sadece erkekler suçlu oluyor? Sepya hanıma da seslenmek istiyorum. İlk cümlemi bana karşı savunmasanız ya hani
Soran+1 yılUlan ben erkekler mi suçlu dedm kızı dövmem bir şey değiştirmez dedim anlaya biliyonmu onu evin kızları halletsin
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ama geri kafalı bir hareket
Dovsen bir şey değişmez fakat çocuklarıda dovmen birşeyindegiştirmez kardeşin yüz vermese çocuklar konuşmaz kafasına silah dayayacak değiller ya
26 Yorumla
Soran+1 yılÇocukları dövcem başta hepsini uyardım dinlemediler ama kardeşimle annem konuşsun kardeşi daha bebe 13 yaşında bir şey bu gün böyleyse yarın ne olur selam verenle sevgili olmuş
Soran+1 yılo çocuk dediğin itlerle binlerce kez konuştum dövdürmeye kalktı o itler beni gelenleride indirdim bular gene merhamet istedi ellemedim ama artık öldürsem yeridir
- +1 yıl
Dovdurmeyemi kalktılar ggshhfhff bahsettiklerin en falza 14 yaşında kime dovdyrucekler babalarınamı azıcık düzgün konuş kardeşin kuyruk sallamasa hiç bişey olmocak kardeşind e ergenlikden boyle şeyler yapıyodur kardeşinle konuş ve çocuklara deki size bile yapmıcam ama düzgün durucaksın ayanızı denk alıcaksınız size acıyorum de ya da olmadı gozlerini korlut bunlar en falza 14 yaşında korlarlar kprlut bişey yapma
Soran+1 yılolmaz onlar hak etti zaten en büyük orosbuluk kardeşimde
+1 yılkız dövülmez müdür adamsın kır ağızlarını çocukların kızı dövcekse anan dövsün
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle yapıcam
- +1 yıl
Kolay gelsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yasta oyleoluyolar malesef o yaslarda kuzenim var 100 kere konustum resmen ama yanimdan ayrilinca yine ayni doversen cocuklari kardesinle araniz bozulabilir bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yılyemişim bozulmasını bozulsun zaten insan böyle kardeş istemez o bebeler sağ çıkmıycak orası kesin
+1 yılheee böyle yap mk sonra yalan söylemeye başlasın sonra kardeşini de döv sonra o yine yalan söylesin sonrada herkesi öldür
02 Yorumla
Soran+1 yılgerekirse evet
- +1 yıl
herkesin arasında kendini öldürmeyide unutma
+1 yılaynen. kadın, kadınla konuşsun bence de.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Sen hiç konuşmuyon mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma değil o arkadaşım gelenle geçenle sevgili olmuş ufacık bebe
Soran+1 yılanneme diycem o konuşsun ben konuşamam elimden kaza çıkar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBidaha yazmicmm
02 Yorumla
Soran+1 yıll*n deyus adam gibi konuş tepemi attırma benim elimde kalırsın
Cevap sahibi+1 yılVazgctm yazicam
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında