Annem erkeklere benim adımdan mesajlar atıyor. Benim resimlerimi erkeklere yolluyor. Arkadaşlar ne yapıcağımı bilmiyorum ve bu kaç yıldır devam ediyor. Bir keresinde söyledim anneme dayanamadım. O da artık konuşmayacağını ve öyle bir şeyin olmadığını söyledi. Ama hala devam ediyor. İyreniyorum artık ondan. Psikolojim paramparça oldu artık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Annen kudurmus heralde sen bu olan bitenden nasil haberdar oluyosun senin bildigini biliyo mu?
telefonuna bir şifre koymuştu, bir gün gizlice şifreyi gördüm, annem şifreyi bildiğimi bilmiyordu, şifreyi bildikten sonra zaten her şeyi gördüm ve annem bildiğimi bilmiyor.
Himmm gizli kapakli yurudugunu saniyor yani, yazismalar ask sevgi sozcukleri mi yoksa,, +18 konusmalar mi
Her şey var, sevgi dolu sozcuklerde,18+ konusmalarda
Ayrica senin resimlerini neden kullaniyor kendisi cirkin mi yoksa kendinden kucul birileri ile yazistigi icin mi senin resmini atiyo?
sebep?
insan evladını böyle bir şeye alet eder mi ya *
Bilmiyorum gerçekten, ne yapacağımıda bilmiyorum, artık kaçmak istiyorum evden, dayanamıyorum
ne amaçla yapıyor bunu peki?
Bilmiyorum, erkeklerle flört ediyo, önceden atmiyordu ama şımdi vücudunun görünmemesi gereken bölgelerinide artık erkeklere atıyo
nasıl yani ya _?
çok şaşırdım.
Evet böyle🥺
peki sen emin misin?
bu resimleri mi gördün?
Evet, kanıtımda var, resimlerimi atmış, yaşını aynı benimki gibi yazmış, kilosunuda aynı benimki gibi
bence annenin psikolojik sorunları var.
bir kadın kızı üzerinden böyle bir eylemde bulunmaz.
Gerçekten napıcağımı bilmiyorum, ben suratına baktıkca utanıyorum, o hala suratıma bakmaya devam ede biliyo ya. Bir yıl sonra universiteyi bitirip yurtdışına gidicem, ama bu bir yıl içinde nasıl katlanıcam bu duruma gerçekten bilmiyorum.
Sabredeceksin sanırım.
Zorlada olsa yapmayı deniycem...
Nasıl yani sanaldan flört ediyor kendisini sen gibi tanıtıyor yanlış mı anladım
Evet doğru anladın
Neeee hayır bide bu annen mk
Evet, sözde annem🥺
ohaaa o ne biçim anneymiş.
Anne diyemiyorum ben ona, babam bir şeyler olduğunu sezdiyinde çocuklarının hayatı üzerine yemin etti, iğrenc bir insan
Cok kotu cok uzucu
Senin için mi kendi için mi
Kendi için
Kaç yaşında annen
45
Dul mu
Hayır evlilər babamla
Eee doyurmuyor mu babann
Bilmiyorum. Psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum annemin
Babanı aldattı mı hiç
Bu söylediklerim aldatma sayılırsa evet
Yok cinsel falan biriyle görüşme anlamında
Hayır öyle bir şey yapmadı
E ne diye yazıyor ya amacı ne
Cevabını bilsem burdakilerden yardım istermiydim?
Babanla yatıyor mu beraber geceleri anlıyor musun hiç
Annen bekar mi
Hayır babamla evliler, ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Pes yani bi de senden gizleme geregi de hissetmiyor bu ne rahatlik yahu kac yasinda annen?
Benim bilmediğimi sanıyor, annem 45 yaşında
Uyarip konusmati denesen?
Uyardım kaç yıl önce, o zaman artık yapmayacağını ve böyle bir şeyin olmadığını söyledi, ama yapmaya devam etti. Sonra abim bir şeyler olduğunu sezdi annemde. Annemde işte bur kaç günlük o erkekleri sildi, ama bir kaç gün sonra yeniden konuşmaya başladı
İğrenç ötesi
Bu yıllardı devam ediyo, bide benim piskolojimi düşün🥺
Nasıl iğrenç bir durum
O nasıl bir şeymiş ya
Baban biliyormu
Abimle ve babam bir şeyler olduğunu sezdiler ama onlara yalan söyleyerek işin içinden kurtuldu.
Psikolojik mi
Nasıl yani, anlamadım
ne sebeple atıyor
Kendini ben olarak tanıtıp erkeklerle konuşuyo
ilginç bir vaka anneni merak ettim detaylı anlatmak ister misin
Annem 45li yaşlarda, bedeni şişman, çirkin birisi
neden böyle yapıyo seks mi istiyo
Seks istese babam yapardı, kendini genç hiss etmek istiyo herhalda, genç birileriyle konuşmak...
derdini dinlemek isterdim
Bende anlatmak🥺kaç yıldır içimde birikti, yakınlarımada utandığım için anlatamıyorum...
burdan konuşmayalım o zaman tkp et anlatırsın
Takip ettim
ok gördüm
e yazmıyorsun
Gerçekten napıcağımı bilmiyorum, ben suratına baktıkca utanıyorum, o hala suratıma bakmaya devam ede biliyo ya. Bir yıl sonra universiteyi bitirip yurtdışına gidicem, ama bu bir yıl içinde nasıl katlanıcam bu duruma gerçekten bilmiyorum.
bana niye cevap yazmadın
Mesaj yazmak için xper 3+ olması gerekiyormuş of bende daha yeni giriş yaptım buraya
tkp et beni sen
ben yazyorum cevap vermiyosun