AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim arkadasim vardi senin gibi sizin hataniz sizinle arkadaş olmaya çalışanlara cinsel yaklaşıminiz sizi yadirgamiyo olmamiz sizinle ilgilendigimiz anlamina gelmiyor olaya insan olma yönünden bakıyoruz inşallah arkadaşınız olur
öncelikle beni istemeyeni ben hiç istemem bu bir. ikincisi siz erkekler her trans veya gay görünce sizinle seks yapmak istediğini düşünüyorunuz ve bu saçmalık. ben sizden 1000 kat daha seçiciyim birinden hoşlanırken. ama etrafımdaki erkekler de senin gibi kendini bir şey zannedip onlardan hoşlanacağımı zannedeceğini düşündüğüm için suratına bile bakmıyorum çoğunun sırf g*tu kalkmasın diye senin gibi. erkek olmanız sizden hoşlanmamız için yeterli değil üzgünüm. tip yok para yok eğitim neyinden hoşlanıyım. ben amerikada üni okumaya gidicek bi insanım maddi durumum iyi bi sor bakalım ben hoşlanıyor muyum?
Transbirine kim niye mesaj atsın 🤣 annen biliyordur heralde trans olduğunu
aylık gelirin ve eğitim duurumun nedir? kimsin neye istinaden beni küçük görebiliyorsun? biraz kendinden bahset bakalım da anlayalım
küçük görmedim yani bu insanlara tuhaf gelir trans biri ile napacağım diye yani yurt dışında çalışıyordum aylık gelir 3500 €
tamam özür dilerim ben şey yapıyım ya intihar ediyim millete daha fazla tuhaf gelmesin zaten kimsede sevmiyo beni anladığım kadarıyla. herkes mutlu olsun.
sen erkekten kadınamı kadından erkeğemi geçtin?
ne önemi var ki
Soruyorum sadece
Sakıncası yoksa tabi
femboyum şu an hiç bir şeye geçiş yapmadım. fakat 160 49 gibi bir fiziğim var baya beyazım ve tüysüzüm bu yüzden hep kız sanıyolar ilk tanıyanlar öyle sesleniyo.
Değil nasıl transsın aşaması ne oluyor onun
nasıl normal mi değil demek istedin
Kadın gibi misin ameliyatlı mısın demek istedim
şu an femboyum fakat herkes fiziğimden dolayı kız sanıyo.160 49 ve soluk beyaz tüysüzüm. erkeksi olmadığım için trans olduğum fark ediliyo bence. ve bunun için kesin kimse mesaj atmıyo arkadaş olarak bile.
Tam aksini düşünüyorum
nasıl yani
Trans bir arkadaşım var yani bi kadından daha iyiler
olay fiziken iyi olmak değilki. en çirkin kızlara bile yürüyen erkekler var kampüste. ego olarak değil ama erkeklerin genelde sahip olduğum bazı fiziksel özelliklerdeki kızlardan hoşlandığını düşünüyorum. yok beyaz ten diyolar yok minyon diyolar mesela. ama şişman kapkara kızlarla takılıyolar benle değil. çünkü ben transım ya iğrencim ben ondan.
Nerede yaşıyorsun? Batıda dışlamazlar diye biliyorum
kıbrısta üni. hayır dışlayan yok ama 3-4 ane sapık dışında adam gibi ilişki teklif eden falan olmadı. arkadaş olarak da bir sürü kişi çıkardım hayatımdan beleşçi ve sinsi oldukları için. sonuç yalnızlık. zaten kalmıycam burada amerikda veya avrupada üniversiteye gitmeyi planlıyorum çok yakında.
Hayırlısı
peki sence bana selam veren insanlara falan selam vermeli miyim? ben bunuda hak ettiklerini düşünmüyorum. çok seviyorlarsa ararlar sorarlardı zaten.
Ver tabiki ama.. ilişki isteyen de çıkar
Tam bir sapıksın demekki
zorbacım sg sorudan
Senin gibi sapıklardan iğreniyoruz
bizde eğitimli kesim olarak senin gibi yobaz ve cahil insanlardan iğreniyoruz. arap bozuntuları ülkeyi mahvettiniz.
Sen eğitimli olsan ne olur be altı üstü sapıksın. Pis igrenc sapık
sapık derken senin psikoloji lisansın var mı ya da tıp endokrin nöroloji alanlarında herhangi bir masterın var mı? yaşadığım durumun sapıklık olduğunu beyan etmek için bu labellara ihtiyacın var.
Mide bulandırıcı
peki tamam diyelimki sevmiyorun bizi. neden burada kin kusuyorsun nefretinin nedenini öğrenelim? ciddi soruyorum
Organik olmayan şeyleri sevmiyorum
bende senin tarzında insanları sevmiyorum gidip burada kin kusuyor muyum millete küfür ediyo muyum.
Nerde küfür etmişim pardon? Sapıklığınızı yalanlarla örtmeyin
hala sapık diyo ya. evet sapığım tamam mı beş yaşındayken de sapıkmış ım ama o zaman başladı çünkü erkek gibi hissetmeye futbolu değil barbieyi sevmeye.5 yaşından beri sapığım ben. rahat ol sen
İgrencsin
Neyse mutluysan devam et ne diyelim
iğrencim ve daha da iğrenç olucam bundan sonra. senin gibi kim dediyse şaşırıcaklar nasıl bu kadar acımasız olduğuma.
Seni kırdıysam özür dilerim
aaaa olur mu ne kırması canım hiç olur mu sadece kendimi camdan atmayı düşünüyorum olsun toparlarım ;)
Sen güçlüsün halledersin güçlü kal