pc yi alıyo bazen ben de sürekli nasıl kapatıyım wp ı instayı görüp mesajlarımı okuyo bu kim diye hesap soruyo biri var sadece arkadaşım yemin ederim ama erkekler arkadaş olarak görmez falan diyo e nasıl sınıf arkadaşlarım varsa o da öyle ve anlamıyo arkadaşın yok diye erkeklerle konuşmak zorunda değilsin dedi bana.
bıktım sürekli okumasından daha önce de sevgilimi görmüştü ayrıldık annem yüzünden
sonra da her şeyini bana anlat diyo wtf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
annelik gönlü kyamıyor korkuyor nazikçe ikna etmeye çalış sabır göster ama sakın isyan edip kafa karıştırma gizli saklı iş yapma olayları daha kötü hale getirirsin yanlış uygulamadan doğru sonuç çıkmaz bence tatlı dil her şeyi çözecektir
daha önce gizledim bi şekilde yakalıyo zaten ama hiç konuştuğum biri olmasın istiyo, sanal olmadıkça sorun yok okuldakilerle konuşmama izin var ama sanala izin yok düşününce haklı aslında da bilmiyorum karıştırmasın yine de
Bence yanlız kalmanı istemiyor ama günümüzde öyle şeyler yaşanıyorki öyle saçma sapan olaylar ve tabi internet çok şeyi değiştiriyor sevgisinden dolayı başına bişey gelipte pişman olacağına buna üzülsün demiş olabilir hem sen hem kendi için yüz yüze izin veriyormus zaten hepimiz biliyoruz ki yüzyüze görüşme seviyeli olur klavye insan cesaret katar
yüz yüzw sevgililiğe yine izin yok arkadaşlarıma izin var sadece onlara da güveniyo işte
Sevgililik şartmı ama sende
değil zaten yok sadece açıklamak için yazdım
Günü gelince doğru insan denk gelirsin annende bişey demez hem böylesi daha iyi zaman kaybı gereksiz üzüntüden kurtulursun
evet ben de öyle düşünüyorum ama işla konuştuğum hoşlandığım birileri olabiliyo:/ bi de annem okulumu etkiliyceğini füşünüyo oyuzden de istemiyo
Zaten bak okulun var bence derslerine çalış bitir öyle düşün bu konuyu gerçekten iyiliğini düşünüyor ve haklı çünkü sende bende biliyoruz sevgilin olsa okulun etkilenir yazık dimi anneni hoşnut etmeye bak kendini toplayana kadar duasını al kadının öyle seveni öyle hayırlı dua yı bulamazsın
pcde neden açık ki
ödev için link açıcam mesela wp ı açıyorum sonra uyuyorum açık kalıyo
benim laptopum yani lazım oluyo instadan da çıkış yapamıyodum asla geçmişi sildim anca öyle silindi ama onu da sorucak neden instan kapalı diye
annen bu kadar şeyse dikkat et ona telefona da bakar mı
telefona bakamaz da açık kaldıkça okuyo işte artık dikkat edicem cidden
büyük bi olay olmuştu onda sürekli telefonumu alıyodu ben uyurken şifreyi kaldıttırmıştı of of
üniyi aile evinde mi okuyosun peki
evet
ya annem sadece sanala karşı okuldaki arkadaşlarımın hepsi erkek onlara karışmıyo tanıyo zaten, sanaldan korkması da bi tık haklı aslında
ooo işin zor valla pcde açık bırakma bi şeyi telefonda da uygulama falan gizle olmadı mesajları sil
sildim mesajları arkadaşıma da bana yazma şuanlık dedim nolucak bakalım
Her seyini bana anlatabilirsin
anlatıcağım bişey yok
Nasi yok o cocuk kim anlat cabuk
öylesine bi arkadaşım