Bilenler bilmeyenler #LoveWins diye bir hashtag başladı, twitterda. Eşcinsel evliliklerle ilgili. Merak ediyorum acaba eşcinsel evliliklere veya birlikteliklere karşı mısınız yoksa destekliyo musunuz? LGBT bireyler genelde malesef aşağılanır. LGBT terimini bilmeyenler için Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Trans demektir. Fakat biliyorum ki bu sitede veya başka sitelerde kısaca sadece sanalda değil heryerde çok saygısız insanlar var. En azından yorum yazarken biraz saygılı olmaya çalışın. Ben LGBT bireyleri destekliyorum ve aslında toplumun birazda bu konular hakkında bilinçlendirilmesi gerek. Merak ettiğiniz sorular falan varsa sorun, yanıtlamaya çalışırım. Aramızda LGBT bireylerde var, bu hashtag'ı yeni duyduysanız destekleyin dostlar ;) ABD'de Beyaz Saray Rengarenk oldu. Eşcinsel evliliğin yasalaşması için bazı internet logoları gökkuşağı rengi oldu. Google'daki renkler
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSen Allah Ve Kuran Tarafından Lanetlisin! Lut Kavmini Oku Sapkın Seni!
Sen Allah Ve Kuran Tarafından Lanetlisin! Lut Kavmini Oku Sapkın Seni!
İnanır mısınız bilmiyorum ama Kuranın Lut Kavmi hariç hiçbir bölümünde eşcinsellikten bahsedilmez, lanetlenmez veya kötülenmez. Lut kavmine gelicek olursak, resimde de gördüğünüz gibi. Lut kavminde her türlü kötü pis işler ve suçlar bulunuyordu (Günümüz dünyasından farkı yok ama smile ifade simgesi.). Bu suçlar arasında eşcinsel olmak, bakın olmak diyorum yoktu. Zorla eşcinsel ilişki vardı suç sayılan. Suç sayılmasının sebebi ise dediğim gibi zorla olması yani tecavüz kısmı. Bizi dinsizlikle sapkınlıkla suçlayan çok dindar insanlar Kuran-ı Kerim'i baştan sonra yalayıp yuttukları için bunu bilmeleri gerekir değil mi smile ifade simgesi? Nede olsa siz çok dindarsınız ki başkalarının dinini sorgulayabiliyorsunuz. Kuranda transeksuel bireylerle ilgili hiçbirşey geçmez ama bizim çok dindar müslümanlarımız transları (bakın seks işçisi demiyorum) kötüleyip öldürüyorlar? İlginç! Hz. Muhammedin hadisleri var diyecek olursanız, madem hadislere göre hareket ediyorsunuz, hadislerin birisinde de der ki; eğer size kötülüğü öğütleyen bir hadisimi görürseniz, inanmayın ve derhal söyleni suçlayın! O yüzden bizi dinsizlikle ve günah ile suçlamayım. Günah olan tek şey anal ilişki olan livatadır ve erkek eşcinseller ilişkiye bu şekilde girer, ancak bu dünyada işlenen onca tarzım değil günah varken iki kişi arasındaki bu küçük günaha takılıyosanız ahlakınızı kontrol edin. Ve illaha da din alimlerini dinliyeceğim diyorsanız, bu işten para kazanını değil, adam gibi, barışcıl insanları dinleyin derim. Her koyun kendi bacağından asılır.
Bakın bu sitede dindar lgbt insanlar için hazırlanmış bir blog;https://gayislam.blogspot.com.tr/
https://gayislam.blogspot.com.tr/…/hz-lutun-kavmi-kimler_30.…21 Yorumla- +1 yıl
herkes aynı dine mensup olmak zorunda değil öncelikle ve cehenneme onlarla birlikte sen gitmeyeceksen...
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Bende bir biseksüel olarak destekliyorum. Herkes özgür. Ama evlat edinmelerine karşıyım. #LoveWins
45 Yorumla- +1 yıl
Çok dogru
Biseksüelim ve mutluyum beni de hiçkimse yargılayamaz. Zaten milletçe ne zaman başkalarına saygı duymayı öğrenirsek o zaman yol almış olacağız...
33 Yorumla- +1 yıl
Bende biseksüelim
Yahu insan olarda sonucta... her insanin hayati ve hayatina yonelik kararlari kendisinin almasindan daha dogal ne olabilir ki... :)
46 Yorumla- +1 yıl
Yani inancliyim cok sukur, evet bizim dinimizde sapiklik diye ifade ediyo... ama herseyden once insana saygi duymak gerekiyo bence. Yani bunu sapiklik olsun diye yapanlarda vardir illa ki.. ki bu kadin erkek iliskilerinde de sapiklar var.. yani.. iki gonul birbirine dustuyse.. bize dusen saygi duymaktir. Yani.. usturuplu oldugu muddetce... evlerinde istediklerini yapmakta ozgurler bence ve tabi ki evlenmelerini destekliyorum.. kacak gocek hayat mi sursunler omur boyu Ô_ò
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
41Cevap
+1 yılBirbirini seven iki insanın hayatını birleştirmek istemesi çok güzel. Bunu kanunlar nezdinde yaparak, anlaşmazlık durumunda her iki tarafın da kişisel haklarını koruyabilmek de uygarca bir devlete yakışır. Din kişisel bir inançtır ve devletleri bağlamamalıdır. Ülkede bulunan müslüman çoğunluk, yan komşusu eşcinsel evlilik yaptı diye helak falan olmaz. Ya da onların inançlarını etkileyecek bir durum yok. Ancak ne yazık ki bizim ülkemizde bu insanlar, yok edilmesi gereken yaratıklardır! Malesef hayal bizim ülkemiz için.
https://m.youtube.com/watch?v=FfGfTsTbuEM11 Yorumla
+1 yılDestekliyorum elbette. Benim için hetero bir bireyden hiçbir farkları yok. Kendi açımdan eşcinselliği bilimsel açıdan doğru bulmasam da tercihleri bu yönde olan insanları yargılayamam, kısıtlayamam. Kısıtlayanında karşısında dururum.
71 YorumlaDesteklemeyenlerin bu hakki kendilerinde nasil bulduklarini gercekten merak ediyorum. Onlarin orada olmasi senin o muthis erkekliginden bir sey mi kaybettiriyor? Saf gerizekalilik. Tabii ki destekliyorum.
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılInsanların yaşam anlayışına karışma hakkını doğru bulmuyorum.. Beni ilgilendirmiyor.. isteyen istediği şekilde yaşar..
36 Yorumla- +1 yıl
Yani olumlu ya da olumsuz düşünce belirtmek yanlış bence.. sıradan bir durum olarak kabul etmek en iyisi..
- +1 yıl
Sizin için söylemedim zaten, siz farkındalık yaratma isteğindesiniz.. Genel olarak konuştum.. :)
- +1 yıl
😊 😊 😊
Saygi duyarım ama eylemlere katilmam. Amerika kabul etti bizim ulke daha çok gokkusagina döndü. Demek ki eylemler yanlış hedefe ulasamiyor. Gecen gördüğüm eylemde kiz kizin kucagina zipladi opusmeye başladılar. Eylem bu değil saygı duyulmasi için kabullenilmesi icin eylem yapılır. Gözüne sokmak icin değil.
10 YorumlaGerçekten destekliyorum. Hatta kafam güzelken gay vatandaşın biri çok öpmek istedi beni. Belinden tuttum çektim yapıştım. Canım ya nasıl sevindiyse, viski ısmarladı. Akşam hatunla gittim eve tabi o ayrı.
21 Yorumla
+1 yılDestekliyorum! Life Gets Better Together! 👭👬👫 Aşk asktir
34 Yorumla- +1 yıl
"Aşk, aşktır" çok iyi👍 Tebrikler.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. ✌
- +1 yıl
Love is love! Siz burada LGBT için sokakta iken ben de gökkuşağı çocuklarını İngiltere'de temsil edeceğim ✌💞
Bir kere onların bizlere saygısı yok ki bizim onlara saygımız olsun, diyeceğim ama benim saygım var ama yinede onlar çok saygısızlar bizler değil. ayrıca LGBT eş cinselliğe kesinlikle karşıyım.
38 Yorumla- +1 yıl
Ortamlarda olsun dışarıda olsun ya da disko vb. yerlerde senin cinsel tercihinin ne olduğunu bilmeden sanki o kişiye göre çok normal bir şey yapıyormuş gibi senin gözüne soka soka seni taciz etmeye çalışması çok mu saygılı çok mu normal. bence değil ben nasıl saygı duyup onunla aynı cafe yi ya da barı ya da arkadaş ortamını paylaşıyor isem o da saygılı olacak ve cıvıtmayacak. Herkesin özeline saygı duyulmasını istiyorsunuz ama bu yaşadığınız şeyi bir özellilik gibi değilde sanki bğtğn dünyaya duyurulması lazımmış gibi yaşıyorsunuz biz eş cinsel olmayanlar bile bir kızla olan ilişkimizi utanırken ortalık da anlatmaya sen tutup da hem cinsin le yaptığın ilişkileri anlatırsan orada psikolojik bir cinsel tercihi yoktur tamamen sapıklıktır. ve saygısızlıktır senin gibi olmayana. Ayriyeten çoğunluğun Müslüman olup ve çok da geniş düşünceli bir halka sahip olmayan yerde yapıyorsan bu da ayrı bir olaydır.
- +1 yıl
peki kardeşim , diyelim ki bir erkek var. heteroseksüel. o kişi girdiği ortamda kızları kesmiyor mu? bu herkesin doğasında var, boş boş konuşma hadi.
- +1 yıl
Destan yazıp boş konuşmaktansa iki kelimeyle her şeyi anlatırım sen canını sıkma. Senin sapıklık dediğin kızlara karşı genel bakış açın olduğu için herkesi kendin gibi yarım akıllı zannediyorsun
- +1 yıl
Saldır bakalım saldır bana psikolojik bilimsel bir şeylerden bahsetme saldır, tabi en son Eş cinselliğin psikolojik olduğu tezini atan adamda Eş cinsel çıktı ama o yüzden saldırıyor vaziyette olman mantıklı dini dili cinsiyeti hiç bir şeyi olmayan bir varlık için en mantıklı tartışma biçimi
+1 yılHadis : Resulullah (sav) buyurdu ki: "Kimin Lüt kavminin sapık işini yaptığını görürseniz, faili de mefulü de öldürün."
91 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Bundan önce kölelikte vardı ve kaldırıldı. Umarım köleliğin kaldırıldığı insanların daha özgür bir dünyada yaşamaları dileklerimle #LoveWins #Loveislove 👨❤️👨👩❤️👩💑
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. https://youtu.be/13fMQzaGfBU
Ne destek nede köstek oluyorum herkes istedigini yapmakta özgür10 Yorumla
+1 yılDesteklemiyorum benim inancıma ters bir durum. Fakat herkesin kendi tercihi Allah herkese akıl vermiş fikir vermiş herkes kendi tercihinin sonuçlarına katlanacak.
20 Yorumla
+1 yılDesteklemiyorum ama karşı da değilim sonuçta herkes istediği gibi yaşayabilmeli diyorum. İnsanların özgürlüğünü kısıtlamamalı kimse
10 YorumlaAmerikaya mı yerleşsek napsak :) iyi kutlama vardır şimdi orda
33 Yorumla
+1 yılLgbti bireyiyim zaten. desteklemeyenler umurumda değil , çoğu beyin yoksunu zaten. konuşmalarından bile belli oluyor...
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılDesteklemiyorum. Saygısızlık da yapmıyorum. Kısacası beni ilgilendirmiyor.
10 Yorumla İslamın karşı olduğu şeylere karşıyım yani sevmemi sağlayamazsın
56 Yorumla- +1 yıl
Din = Geri kafalı cahiller topluluğu
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılonlarda isnan bana ne ki? isteyen yapar istemeyen hayrı yapmaz.
20 YorumlaYasallaşırmı bu ülkede ya bende isterim serbest olmasini ama bu ülkede olmaz
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanlari cehenneme hele ki bu sitede bir trans var ona bırak saygıyı boğasım geliyor benim inandığım Allah'a hakaret edecek sonra benden SAYGI bekleyecek
32 Yorumla- +1 yıl
gayet saygılılar? biseksüel birçok arkadaşım
+1 yılHerkesin kendi hayatı. Kendi kararları. Bana sadece saygı duymak düşer. Onu da yapıyorum.
20 Yorumla
+1 yılBundan çıkan ürünler sorunlara sebep olacaktır. İstanbul sözleşmesini bilen biliyor.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle destekliyorum bende biseksüel bir kadınım #LoveWins
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaygı duyarım ama eylemlere falan katılmam uğraşamam
10 Yorumla toplumdaki fevri hareketleri hariç haddini aşan tavırları hariç desteklerim
012 Yorumla
+1 yılLGBT den nefret ederim ve eşcinselliğe değil ama eşcinsel evliliğin yasal olmasına sonuna kadar karşıyım.
10 YorumlaCevremde tanidik 2 eşcinsel evlense düğünlerine gider takımı takar tebrik ederim. Kinamam
00 Yorumla
+1 yılİslam dininde yeri olmayan biseyi destekleyemem en saygili bicimde aciklama budur kardes
50 YorumlaDestekliyorum evlensinler nolcak sanki ya size ne zararları olabilir ki
20 Yorumla
+1 yılalayının asılıp ölmesini istiyorum sapıksınız hepiniz sapıkkkk
87 Yorumla- +1 yıl
sapık zihniyeti var sizde aç KURAN oku lut kavmine bir bak oku hepinizin sonu muhakkak cehenemm sizin gibiler için iyiki var cehennem
- +1 yıl
siz yakıtı taştan ve insanlardan olan ebedi cehennemde kalıcaksınız sonsuz çıkışınız olmicak tövbe edin arkadaşım inan bu işin hiç şakası yok tövbe et yoksa halin perişan
- +1 yıl
Allah kullarından nefret etmez. Siz bizden nefret ediyosunuz. Üstelik sen kendini çok mu cennetlik sayıyosun? Dediklerine baksana ya? Orta çağda falan mı yaşıyosun sen? Senin isteğinle insanlar mı öldürülsün? O zaman bende senin gibi insanları asmayı düşünenlerin öldürülmesini istiyorum. Var mı böyle birşey ya?
- +1 yıl
herkes aynı dine mensup olmak zorunda değil? ve lgbt cinsellikten ibaret değil
- +1 yıl
bir insanın ölmesini isteyince cenneten vıp bilet almyorsun
+1 yılDesteklemiyorum. Ama iplemiyorum da. Herkes kafasına göre yaşar.
00 Yorumla
+1 yılSana çok teşekkür ederiz, :)
22 Yorumla- +1 yıl
Bir çok Homofobik var ve bu destek bizim için çok onemli :)
+1 yılDestekliyorum, kimsenin tercihlerini yargılanamaz.
30 Yorumla
+1 yılDesteklemek az kalır çözmüş değilim hala karman çozman kafam ama galiba bende...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcross dress pasiflere desteğim tam, arkalarındyım ;)
00 Yorumla
+1 yılDüzüm ama destekliyorum
10 Yorumla
+1 yılBenim herkese saygım var. Destekliyorum.
30 YorumlaHayır desteklemiyorum.
40 Yorumla
+1 yılTabikide gayim ve desteklerim :)
10 Yorumla
+1 yılBence Yapılması yanlış işler bunlar.
40 YorumlaHayır destekleMiyorum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı.
5 ayÇoğu kişi rahatsız ve sevmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılDünya.. Yalan dünya.. :/
00 Yorumla
+1 yılEvett
40 Yorumla
+1 yılDestekledik ama köstek olmaya bıkmıyolar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılDestekliyorum Biseksüelim
10 Yorumla
+1 yıldesteklemiyorum. ama karşı da değilim.
10 Yorumlahep destek tam destek
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBize dini olarak ters bir durum sıkıntı o yüzden
30 Yorumla
+1 yılAsla aşağılamıyorum
11 Yorumlaherzaman destekliyorum
10 Yorumla
+1 yılhayır desteklemiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır desteklemiyorum. bir hastalık bu.
01 Yorumla- +1 yıl
dünya sağlık örgütü 1990 yılında hastalık kategorisinden çıkardı..
+1 yılDestekliyorum
30 Yorumla
+1 yılEvet destekliyorum.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet destekliyorum.
50 Yorumla
+1 yılsapıklık aldı başını gidiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir buda benim tercihim.
00 Yorumla- 30 Yorumla
+1 yılSaygi duyarım.
20 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri