Whatsapp'da veya Instagram'da engellediğim kişinin çevrimiçi olduğunu görür müyüm? WhatsApp'ta beni engelleyen kişinin çevrimiçi olduğunu görebilir miyim?WhatsApp çevrimiçi
WhatsApp'ta engellediğim, engelleyen kişinin çevrimiçi olduğunu görebilir miyim?
Günümüzde WhatsApp birincil iletişim aracımız halini aldı. İnsanlarla konuşmak yerine çoğu zaman yazışmayı seviyoruz. Tüm gün insanlarla yazışabiliyoruz. Yazışmanın yanında çok güzel özellikleri de var tabi WhatsApp'ın. Sesli, görüntülü görüşme bence bunların en iyisi. Dünyanın öbür ucundaki insanla, ek ücret ödemeden görüşebiliyorsun. Hem de kesinti, görüntü kalitesi düşüklüğü yaşamadan. WhatsApp'ın bir de engel sistemi çok iyi çalışıyor. Gelelim senin engellediğim kişinin çevrimiçi olduğunu görür müyüm soruna.
WhatsApp'ta Engellediğim Kişinin Çevrimiçi Olduğunu Görebilir Miyim?
WhatsApp çevrimiçi
WhatsApp'ta birini engellediğinde, karşı tarafın sana ulaşması imkansız bir hale geliyor. Ancak o kişi yeni bir numara alacak da ancak o şekilde ulaşabiliyor. Bu nedenle çok seviliyor. WhatsApp'ta engellediğin kişinin;
Mesajlarını alamazsın,
Durumunu göremezsin,
Profil fotoğrafını göremezsin,
Son görülme bilgisini göremezsin,
Çevrimiçi bilgisini göremezsin.
Tam bir gizlilik ve kopukluk durumu. Engellemek diye ben buna derim. :D
WhatsApp'ta beni engelleyen kişinin çevrimiçi olduğunu görebilir miyim?
WhatsApp engel
Ee sen engel atabildiğin gibi karşı taraf da sana engel atabiliyor doğal olarak. Peki WhatsAppta beni engelleyen kişi çevrimiçi olduğumu görür mü bakalım. WhatsApp'ta sen engellenirsen karşı taraf senin;
Mesajlarını alamaz,
Durumunu göremez,
Profil fotoğrafını göremez,
Son görülme bilgini göremez,
Çevrimiçi bilgini göremez.
Yani WhatsApp'ta birine engel attıysan veya WhatsApp'ta biri seni engellediyse aynı koşullar geçerli oluyor. Hiçbir şekilde karşı taraf hakkında bir bilgin olmuyor. Ta ki engel kalkana kadar.
WhatsApp engel durumlarında hangi bilgileri göremezsin bunu anlattım. Buradaki içerikte de WhatsApp'ta engeli kaldırınca, kaldırdıktan sonra mesajlar gelir mi? bu anlatılmış. Madem engelin içine düştün buradaki bilgiler çok faydalı olacaktır. Üstelik uygulamalı videolar da yer alıyor. Göz atmanı tavsiye ederim. :)
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Son görülme ve çevrimiçi bilgileriniz engellediğiniz kişiler tarafından görülemez. Engellenmiş kişilerin gönderdiği WhatsApp mesajları telefonunuzda görünmez ve size hiçbir zaman iletilmez Durum mesajınızda yaptığınız güncellemeler engellediğiniz kişiler tarafından görülemez Profil resminizde yaptığınız hiçbir değişiklik engellediğiniz kişiler tarafından görülemez. Engellemeyi kaldırmadan engellediğiniz kişileri arayamaz veya mesaj gönderemezsiniz
Bak şimdi durum şu şekilde ben sadece çevrimiçi görüyorum arada başka hiçbir şey gözükmüyor ama başka kişilerde hakkında kısmı gözüküyor o nasıl oluyor
Sildiğini biliyorum zaten de engelleme konusuna kafam takıldı engellese göremem çevrimiçi yani ama hakkında kısmı başkalarında gözükürken bende görünmüyor
Numaranı silmiştir hakkında kısmını kişilerim yapmıştır son görülmeyi kapatsa da çevrimiçi olduğunda gözükür seni engellese gözükmez kesinlikle ama numaranı silmiş kesin
Hakkında kısmını kişilerim yaptıysa annem ve kardeşim nasıl görüyor arkadaşlarım da falan da öyle numaraları yok onların da onda zaten engellese çevrimiçi göremem o da var anlamadım
Görmüyoruz yanii ne zaman çevrimiçi olduğunu ne kadar çevrimiçi kaldığını sürekli girip girmediğini en son ne zaman girdiğini göremiyoruz görmek isterdim ama ne haltlar yediğini
E o zaman niye görebilsek keşke diyorsun 😂 iyi yaptın boşver bizde o tür şeyler de yoktu o yüzden engellediğini düşünüp çok şaşırdım aklımdan birsürü şey geçti
On yargili olmayi sevmem ama saglik olsun. ama iste bu yuzden sevdigini kaybetmissin yani ortada birsey yoktur ufak bir yalnis anlasilma ve sonrasinda trip atiliyor :) :) adamda şaşırıyor haliyle
Konuşmadık çünkü ben ayrılırken kırıcı şeyler söyledim maalesef kırdık birbirimizi ama bu süre içinde ne onun ne de benim hayatımda kimse olmadı ve ağlayarak ayrıldık öyle kötü bir ayrılıktı o gün gayet düzgün ayrıldık ama mesajlaşınca ertesi gün kırıcı olduk
Çünkü denedim yani engelledim mesela kardeşimi çevrimiçi göremiyorum engelleyince yani ama hakkında kısmını belirli kişilere gizlemek mümkün değildir değil ki