Günümüzde herkesin birincil iletişim aracı haline gelen WhatsApp, bir iletişim aracı olarak kullanıcılarına birçok özellik sunuyor. Yazılı mesajlaşma, multimedya gönderimi, belge gönderimi, konum atma, sesli görüşme, görüntülü görüşme bunlardan bazıları. İletişim aracı olması yanında WhatsApp'ın sosyal medya yanı da var. WhatsApp'ta durum paylaşabilmek bunun en büyük ispatı. Ee bir de uygulamalarda engel durumu var ki kullanıcılara engellediğim kişinin durumunu görebilir miyim gibi soruları akıllara getirebiliyor.
WhatsApp'ta Engellediğim Kişinin Durumunu Görebilir Miyim?
WhatsApp durum
WhatsApp'ın engel özelliği harika çalışıyor. O kadar ki engellenen kişi, engelleyen kişiyle tamamen bağı kopmuş oluyor. Engellenen kişi, engelleyen kişiye tekrar ulaşmak için ya klasik yöntemleri kullanmak zorunda ya da engellendiği numara dışında yeni bir numara alarak WhatsApp'a yeni numarasıyla kaydolacak.
WhatsAppta engellediğim kişinin durumunu görebilir miyim soruna gelecek olursam. WhatsApp'ta birini engellediğinde; çevrimiçi bilgisini, son görülme bilgisini ve yeni yayınlanmış durumlarını göremezsin. Yeni diyorum çünkü sen engellediğinde var olan durumu görmeye devam edersin. Durumlar 24 saatliğine profilde yer aldığı için bu süre bitene kadar görmeye devam edersin. Bu süre sonun o durumu ve sonraki yayınlayacaklarını göremezsin. Onun durumunu görebilmenin tek yolu engelini kaldırmak.
WhatsApp durum
Peki tam tersi durumda, yani wp de engellenen kişi durumumu görebilir mi? Bu durumda da yukarıdaki protokol geçerli. Yani o anki 24 saatlik durumu görür ancak yeni yayınlayacağın durumları göremez. Engellenen kişi senin sadece o anki profil resmini görebilir o kadar. Senin durumunu görebilmesi için yeni bir numara alıp, eğer senin durumların herkese açık değilse mutlaka sende yeni numarası kayıtlı olması gerek.
WhatsApp'ta engel halinde neler görünür, neler görünmez hakkında bilgi verdim. Umarım faydalı olmuştur. Buradaki içerikte de WhatsApp dinleniyor mu? Arama, konuşma dinlenebilir mi? sorusuna cevap vermiştim. Sıkı bir WhatsApp kullanıcısı isen buradaki bilgilere göz atmanı öneririm. :)
Arkadaslr ben s4 kullaniorm ben engelledgmde veya engellendigmde ben karsi tarafn son gorulmeyide profilide durumuda goruorm.ama karsi tarafta iphone kullanan biri goremio hicbirini
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hangi telefonu kullandigina bagli ben mesela engelledigimde gorurler ama en son nezaman ''online'' oldugumu gormezler
arkadaşlar bilmiyorlar ben bizzat denedim biliyorum durumunu görür sadece son görülme tarhini hiç bir şekilde göremez ve sana mesaj atınca onda hep tek tik kalır sana mesajı gelmez.
kişisel iletiden kastın durum ise ismin altındaki görünen görür . İki tane kullandığım numara vardı engelsemde durumlar görünüyordu sadece son görülme tarihi görünmüyordu mesaj atıncada iletilmiyordu.
Eper I phone kullanıyorsan rehberinden o kişiye bir ve en üst sağ köşedki düzenleye tıkla ve en altta bu arayanı engelle diyo sen ona atarsın ama o sana artığız aman aramalarında mesajı boşa gider çünkğ sana hiçbir şekilde bildirim gelmez
Çirkin de sevdikçe güzelleşir ve seni daha da güzelleştirir, ruhunu besler hayatını da güzelleştirir eğer gerçekten seviyorsa, ruh güzelliği değişmez yüz güzelliği zaten yaşlanınca geçer, önemli olan sen yaslanınca sen yaşlı sandalyesinde sallaniyorken bir tebessümün için onun sana hala gül getirebilmesi😊🌹 Gerçek aşk mezara kadardır) çirkinlik veya güzellik dediginiz zaman insanin aklina iç güzellik ve çirkinlik gelmeli, cunku yüzden bahsediyorsaniz sadece gozle herkesin gördüğü bir görüntüden bahsediyor oluyorsunuz...
ayarlardan özel kişiler seçeneği var onu seçme ya da seni gören kişiyi sen şu an tam olarak hatırlamıyorum ama hikaye ayarlarına bak kim göre bilir diye seçenek var nonunu silmedi sürece görür
En İyi Cevaplar