WhatsAppta beni engelleyen kişinin durumunu görebilir miyim? Engellemişti beni ama durumunu görebiliyorum Şu an 😰🙏 Aynı şekilde engellenen kişinin durumu görünür mü? WhatsApp
WhatsApp engelleyen kişinin durumunu görebilir miyim, durumu görünür mü?
WhatsApp günlük iletişimimizin büyük kısmını elde etmiş durumda. Bunda sunduğu özellikler elbette büyük rol oynuyor. Tüm gün yazışmamızın yanında gönderebildiğimiz fotoğraflar, videolar, sesler, konumlar... tüm bu medya paylaşımı yanında sesli görüşmeler, görüntülü aramalar da üstüne bal kaymak tabir-i caizse. :D Tüm bunların yanında gizliliği de güçlü uygulamanın. Birini engelleme durumunda iletişim yolları tıkanıyor uygulamada. Peki WhatsApp engelleyen kişinin durumu nasıl olur bakalım.
WhatsAppta Beni Engelleyen Kişinin Durumunu Görebilir Miyim?
WhatsApp
WhatsApp'ta birini engelleyince, engellenen kişi o kişiye asla ulaşamıyor. Ne mesajı ulaşıyor, ne de araması. İletişim kanalları kesildiği gibi karşı taraftan da herhangi bir bilgi alamıyor. Yani profil resmini göremiyor, son görülme bilgisini alamıyor, çevrimiçi bilgisini de göremiyor. Tam bir duvar örmek gibi bir şey.
Peki tüm bunlar olurken engelleyen kişinin durumu görünür mü? Elbette bu kadar bilgi engel durumunda görünmezken durumu görünmesi saçma olurdu. Bu da görünmez hale gelir. Ancak şöyle bir durum var. Eğer o kişi sizi engellemeden önce bir durum paylaşmışsa ve bunu siz gördüyseniz, engellese de bu durumu görmeye devam edersiniz. Taa ki 24 saat dolup silinene kadar.
WhatsAppta engellenen kişinin durumunu görebilir miyim?
WhatsApp durum
Tersi durumlarda ise; yani engellenen kişinin durumu görünür mü? sorusuna gelecek olursak; bu da yukarıdaki anlattığım durumla aynı kurallara sahiptir. Engellenen kişinin de yeni paylaştığı durumlarını görüntüleyemezsin. Engel öncesi atılan durumların 24 saatlik kuralı burada da geçerli.
WhatsApp'ın engelleme özelliği harika çalışıyor, çok seviyorum bu nedenle. Umarım aklındaki soruların yanıtını almışsındır. Buradaki içerikte de WhatsApp'ta beni engelleyinin engelini nasıl kıralabilirim? konusunu anlattım. Bunun hilesi var mı, engel nasıl kaldırılır konusunda çok faydalı bilgiler var. Göz atmanı öneririm. :)
En İyi Cevaplar