Arkadaşlar whatsapp ta beni engelledi birisi, beni engelleyenin engelini nasıl kaldırabilirim? Lütfen yardımcı olun. WhatsApp engel kaldırma hilesi filan var mı?WhatsApp
WhatsApp'ta beni engelleyinin engelini nasıl kıralabilirim?
WhatsApp günümüz iletişiminin birinci aracı haline geldi. Herkes klasik yöntemleri bırakıp bu uygulamaya geçince tek kanal burası gibi geliyor. Eee hal böyle olunca burada yaşanan bir olumsuzlukta elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Engellenme de bunlardan birisi. WhatsApp'ın engelleme sistemi çok iyi çalıştığı için engellenen kişiler de uygulamada bir açık arıyor haliyle. Bakalım WhatsApp engelleme kırma var mı?
WhatsApp'ta Beni Engelleyenin Engelini Nasıl Kaldırabilirim?
WhatsApp engel
WhatsApp'ın engel özelliğinin çok iyi çalıştığını söylemiştim. Biri engellendiyse, engelli kişi, engelleyene hiçbir şekilde ulaşamıyor. Mesaj atamıyor, ne görüntülü ne sesli arama yapamıyor, son görülme bilgisi görünmüyor, durumu görüntülenemiyor, profil resmi kayboluyor. Yani tamamen yok oluyor o kişi, ulaşılmaz oluyor.
Tabi klasik yöntemlerle arama veya SMS atma yolu her zaman açık ancak yeni nesil telefonlarda bu yollarda da engelleme yapılabiliyor. Peki WhatsApp engel kaldırma hilesi var mı bakalım.
WhatsApp beni engelleyenin engelini nasıl kaldırabilirim?
WhatsApp engelleme
Whatsapp'ta engel kırmayı yaptığını iddia eden 3. parti uygulamalar var elbette. Bu iddialara itibar etme, bu tarz uygulamalara çok da güvenme diyeyim en başta. Bu uygulamalara hesabını bağlayarak hesap güvenliğini tehlikeye düşürmüş oluyorsun. Bunun yerine yine WhatsApp üzerinden basit bir yol öğreteyim.
Seni engelleyen kişiyle ortak bir arkadaşınızdan rica edip engellendiğin kişiyle birlikte bir grup sohbeti oluşturabilir, buradan iletişime geçebilirsin. Bundan sonrası iş sende. Arkadaşın gruptan çıkar ve seni engelleyen kişiyle başbaşa kalırsın. Böylece rahatça konuşabilirsin. Tabi seni engelleyen kişi gruptan çıkana kadar derdini anlatman gerek. Bu şansını iyi değerlendirmeni öneririm, hatta yazacağın mesajı önceden hazırla, pat diye yapıştır.
merhaba. biraz geç olacak ama üye olup cevap vermek istedim. evet böyle birşey mümkün. yapman gereken whatsapp hesabını sil sonra hattını telefondan çıkar başka bir hat tak. whatsap yükleme sadece başka hat tak 1 saat kadar sonra çıkar. kendi hattını tak ve whatsapp tekrar yükle. sonra mesajını gönder istediğin kişiye ama toplu yaz nasıl olsa birdaha engelleyecektir :D bende öyle yaptım inş faydası olur sanada
ailenden arkadaşlarından ya da güvendiğin birinden yardım istemen gerekiyor veya birinin telefonunu gizlice alıp bir whatsapp grubu açacaksın sen seni engelleyen kişi ve telefonu aldığın kişi daha sonra telefonu aldığın kişi gruptan çıkacak sende eski sevgiline ne yazmak istiyorsan yazacaksın. sınıf arkadaşımı engellemiştim sınıfta grup açmışlar engelli olmasına rağmen bana bütün mesajları geldi
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öyle bir şey yok. Hiç araştırma. Bilgisayar olsa hackerler tarafından o sistem kurulurdu ama telefonda casus programıyla anca halledersin. Oda 15000 gibi bir para ve karşıdakinin telefonunu alıp o programı atman lazım. Sadece engel ayarlarını değil mesajlarına kadar girersin rahatlarsın.
Yada bunlarla uğraşmak yerine yeni bir numara al hesabını sor hacı.
bir arkadasindan grup acmasını iste sonra seni o gruba üye yapmasını iste. sonra seni engelleyen kişiyi de arkadasindan gruba uye yapmasını iste. ikinizide uye yaptıktan sonra arkadasina o gruptan uzmasını ve seni yönetici yapmasını soyle. böylece engelleyen kişiye mesaj atabılırsın. fakat engelleyen kişi gruptan ayrılırsa yine mesaj atamayacaksın. ama olsun işe yarıyor. belkide sihirli sözcükleri söylemeyi başrirsin
Var ben bim marketten hazır hat aldım yani yeni numara aldım kontor yükledim sonra bu hattı çıkarıp eski numaramı taktım bir de baktım ki beni engelleyen arkadaşımın whatsapp engeli. Tamamen kalkmış aradim ve ulastim kendisine ve hala engelli değilim tekrar engllemedi beni
Boşver sende onu engelle, benimki bana kızıp sayısız kez engelledi sonra ise hep pişman oldu tekrar engeli açtı. Geçen hafta yine engelledi sonra yine açtı. Benimde canıma yetti engelledim birdahada açmıyacağim. Kısa mesaj atıyor bu kez. Relax ol zamana bırak bence...
Ula soyle yapmayın yha sevgilime söyledim yoğunum diyenkiz yazdı yazdı ben yazamadım az yazdım bazen muhabbet sarmadı ben de sinirlendim kız engelledi 5 aydır açmıyor engeli kaldırın bence yapmayın ben pismanim😟
whatssaptan aboneliği iptal et tekrar gir veya 3. bir kişi hem senin hemde onun olduğu bir grup açsın sonra gruptan çıksın o gruptan o kişiyle konuşabilirsin
@nurdans ayarlardan numara değiştire gir sonra tanıdığın ama whatsapp kullanmayan birinin numarayı yeni numara kısmına gir. O kişiye 6 basamaklı bir kod gidecek. Onu gir. Artık o numara üzerine taşınmış oldu whatsapp. :). Kolay gelsin
@Hanzade76 ayarlardan numara değiştire gir sonra tanıdığın ama whatsapp kullanmayan birinin numarayı yeni numara kısmına gir. O kişiye 6 basamaklı bir kod gidecek. Onu gir. Artık o numara üzerine taşınmış oldu whatsapp. :). Kolay gelsin
Öyle bir şeyin olmadığını bile bile neden insanları kandırıyorsun hatta ve hatta... o engel kaldıracak insanın bilgilerini almış olursun sen numara falan oğrenirsin bir çıkarın olur ama bizim olmaz kısacası insanları kandırma sonra kandırılırsın 😅
İnsan neden kendisini engelleyen biriyle hala whatsap ile iletişim kurmaya çalışır ki. Mesele çok büyük bir meseleyse, gider yüz yüze konuşurdum, derdim neyse çözerdim ya da çözemezdim... Ama "mesaj" nedir ya... Beni engellemişse hiç peşinden koşmazdım eğer borç, harç, alacak verecek meselesi falan değilse. Bunun dışında beni engelleyen biri ile ne işim olur.
Arkadaşlar benim WhatsApp hesabım çoklu mesaj olarak iş gereği 400 kişiye mesaj attım sonra whatsap dan çıkış yaptı ve geri giriş yapamadım engel yediğim söyleniyor bu sorunu nasıl çözülür 5aydır kullanamıyorum
En İyi Cevaplar