ben gürültü patırtı sevmem bu yüzden bu yaşıma kadar gitmedim düğünlere. Düğünsüz evlenmek isteyen var mıdır
Ben evlenirim düğünsüz
Ben evlenmem düğünsüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yalnız olmadığımı öğrendim çok sevindim. Ben nefret ediyorum düğünlerden. Hele o takı merasimi yok mu. Biraz da saçma geliyor çıkıp oynamak. Yani ben şahsen gelin olunca giyinip süslenip başka erkeklerin karşısında oynayamam oynamam. Orda çıkıpda kendini sergilemek gibi oluyor düğünler.
ben düğün sevmem annemle babamın da takıntısı yoktur öyle illa düğün olsun diye. inşallah kaynanam da "ben oğlumu davullu zurnalı evlendirecem 1 düğün yapamadı demesinler" gibi bir kafayla 20-30 bin borca sokmaz bizi
işte :) erkeği en başta düşünen kız hll :) parada bir sorun gürültü kadar olamsada
e sonuçta bizim huzurumuz kaçacak bu devirde düğün parası kolay kazanılmıyor. yani nikah ve kokteyl tarzı bir organizasyon olabilir ama davullar zurnalar halaylar bilmen ne hiç gelemem. 10.000 i geçmeyecek bir şey düşünülebilir. nikah salonunda nikah kıymak da çok kolaya kaçmak olur ama açık alanda bir kokteyl bence ideal.
Anladım. iyi bakalım hayırlısı :)
Düğünler zevkli oluyor. Kir dugunu falan guzel. Nikah da olabilir ama ufak da bir eğlence olsa daha iyi olmaz mi?
ya olsun ama sesli olmasın
O kadar mi rahatsiz oluyorsun ya, sevsigin yar muziklerden secersin aile yemegi gibi bir sey yaparsın. Bence lazim ya. Nikaha o kadar ugras et her sey 5 dk.
ya ben sevmem ama ilerde eşim olacak kişiyide bu şeyden mahrum etmek istemem belki çok seviyor özeniyordur her düğünde. ilk dkda üzmek istemem.
Harala gurele kalabaliga gerek yok ama en yakinlarim yanimdayken gelinlik giyip eglenmek tabii ki isterim.
Sadece törenler her zaman daha asil gelmiştir bana ama bu birazda o dönem ki ruh halime bağlı :)
peki :)
Allahım nolur düğünsüz bir evlilik nasip et bana amin
sizde mi rahatsız oluyorsunuz
Anladım. ya gereksiz değil bir bakıma ama çok gürültülü
Bence düğün erkeğin "bakın ben bu kızı aldım bu benim" deme şekli herkes bilecek tanıyacak onu geç düğün fuzuli masraftan başka bir şey değil daha önce de başka bir soruda söylemiştim Türkiye de ortalama bir düğün 30 bine mal oluyomuş düşününce düğünün ne artısı ne getirisi var? takı mı? takacak olan her türlü getirir zaten takısını hediyesini ben o 30 bine araba alırım yani tabi herkes farklı düşünür saygı duyarım.
hll kız :)
Evlendim ama anladım ki o düğün atmosferi çok farklı imiş pişman oldum ama neyse.
Kısmet değilmiş allah mutlu bir hayat eylesin
Uhuu boşadım :D
ciddi mi :o geçmiş olsun bacım Allah hakında hayırlısını eylesin gönlüne göre versin
Evet. Allah razı olsun kardeş
cümlemizden
nikahtan evlenmek daha mantıklı geliyor bana nikah şekerini alıp altınını bırakan gitsin :) düğün için harcıyacağımız parayı güzel bir balayı için kullanmak mantıklı
Düğünsüz evlenmem.. Ama gürültülü patırtılı düğünde istemem
Iyi ama gürültusuz dugun olmaz
Yapacam olacak
nikah şahidi olarak geleyim :D
Her genc kizin hayalidir dugun beyaz gelinlik. Dugunsuz evlenmem tabi buyuk konusmamak lazim..
Allah nasip etsin bacım
Aminn
Evlenirken düğün istemiyorum zaten.
Düğünleri sevmem, bana göre değil.
böyle kız zor bulunur :D önce tanışak sonra uygun görürsek 1 ay sonra evlenek olur mu :D
sade bir nikah en iyisi. düğün için harcayacağım parayla eşimle birlikte yurtdışı seyahati veya balayı için harcamak daha güzel :)
ya bana sanki milleti eglendirmek icin bosuna harcama yapiliyo gibi geliyo ya. Düz nikah olsun bitsin.
kendi dügünümse kesinlikle dügün olmalı
daha evlenemedim ama hayal var işte
peki :) hayırlısı
valla bana da çok zor geliyor düğün ama yapılacak mecbur.
yapılmasın bence :)
erkeklere acısınlar ya :)
üstene kalır altın bile alırsın eşine :) demi yani
:) :)
Düğün şarttır 1 kere çekiceksin gürültüyü ama değer.
dayanamam bildiğiniz gibi değil
Hayir düşünmem ama eğer eşimin durumu yoksa olmayabilir dugun
Anladım yok var ama düğünü sevmediği için öyle.
Yok ben severim ☺
peki :) çok masraf çıkarma adama :D
:p orasini bilemicem
Oha :D ben evlenmem seninle by :D
Saka yapmistim ama been 😊
kız şaka mı yapıyoruz doğru söyle ona göre özele gelicem :D
Gelmeyin düşünmüyorum ben 😊
Siz bilirsiniz :( üzülmedim ki ben :'(
Uzulmemenize sevindim 😊
:'( duygusuz kız
Naptim ki simdi 😢😢
Bilmiyorum öyle üzüldüm sadece.. :'(
Uzulmeyiin 😢
O zaman mesaj atayım tanışalım :(
Düşünmüyorum ben
peki :( kötü biri değilim ama ! :( :'(
Ondan değil , düşünmüyorum 😊
çok mu kötü geliyor sanal ondan mı :(
Hem o yüzden hemde düşünmüyorum su an 😊
keske düşünseydin mutlu olabilirdik :(
Neden benle düşünüyorsunuz bir sürü kiz var sitede
bir sebep olmasaydı sizinle konuşmazdık diye düşünüyorum. hem çok kız var diye hepsine sarkacak değilim. istemiyorsanız siz bilirsiniz bu işler zorla olmaz zaten :(
Yok sadece merak ettim yanlis anlamayin beni :/
yok anlamam. Neyse cevabınız hayır zaten iyi günler o zaman :(
İyi günler üzülmeyin sakin. Allah Gönlünüze gore versin 😞
üzülüyorum boş verin gitsin tamam mı. by :'(
Hayir sakin üzülmeyin 😳😞😢
:( :( sıkıntı yok üzülmüyorum :'( zaten o kadar duygusal değilim :( iyi günler size :(
şu an bir dilak hakkım olsaydı sizinle mutlu günler geçirmek için kullanırdım :(
bir gizliden cikar misiniz ben yazcam ama o niyetle degil
Çıktım.
düğünsüz istiyorum sjdsjdj düğüne verilen para balayına verilsin
Ben düğünlü evlenmek istiyorum ama bu gidişle 3 düğün yapcaz sevgilim ailesi başka ülkede benim anneannem dedem Türkiye'de ben ise Almanya'da 😁
hayalimdeki evlilik düğünsüz sade bir nikah sadece şahitlerin olduğu
Düğünü sevmem ama bir yemekli mevlut şart tabiki
o olur ya :) o kadarda değil maksat ses olmasın ses olsa gelemem damatsız düğün olmaz sanırım :D
aynen :)
ben zaten düğün sevmem sade bir nikah en iyisi
yok ya herkes gördün kıskansınlar
Düğün istemem, hiç sevmem.
Düğün istemem. İsraf bence
ben düğün istemiyorum şahsen
Mutlu olduktan sonra düğün olmasa da olur..
aynen
düğün dediğin çalgılı vs olur
Ben he desem annem istemez
offf peki evlenmiyecem o zaman senle anneni ikna et öyle gel :D
Düğünsüz evlenmek olmaz.
Biz nikah yapıcaz :)
Düğünlü evlenmeyi düşünmüyorum zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar