Oldunuz mu ya da? :D Gelinlik istiyor musunuz? Gelinlik satın almak şart mı? Yoksa olmasa da olur der misiniz?

8matador1180 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Düğün isteyen kim ya o yorgunlukla gerdekten bir şey anlamam ben. Ayrıca saçma sapan oyun havaları halaylar falan nefret ederim oynamasını da bilmem zaten. Salonun ortasında fır fır koşturan veletler içkinin dozunu kaçıran koca göbekli yaşlılar ağlayan bebekler simli mimli karılar... Yazarken bile daral geldi. Direkt nikah dairesinde evleneyim yeter. Milleti eğlendirecez diye ilk gecemiz yorgun geçmesin, biz daha önemliyiz milletten djsjsjs
aferin gız sana :D
Kuğu gibi tüy ve tülden oluşanlar hoşuma gidiyor da Türkiye'de bulunmaz. Düğünlere ve geleneklerle ilgili hiçbir şeyi beğenmiyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum, evlenirsem düğün yapmam, yaparsam trde yapmam.
Ben düğün yapmayı düşünmüyorum onun ek masrafı ile belli bur kuruma bağış ve uzun süreli bir balayı düşünüyorum akrabalr arası sade bur nikah yeterli gelingide gerek yok düz beyaz elbise😊
En mutlu günlerimden birinde bu denli rahatsız edici, ağır bir kıyafet giymeyi tercih etmem muhtemelen. Daha hafif, rahat, elbise tarzı bir parça tercih edilebilir :))
Her genç kızın hayalidir bir gün gelinlik giymek hatta sırf gelinlik giyebilmek için bile insan evlenmek isteyebiliyor yani bence gelinlik şart
gelinliksiz olsa daha iyi, onun yerine beyaz bir şık elbise yeterli zaten düğün de gereksiz kokteyl yeter bence.
Gelinlik giymeyeceksem başka ne giyeceğim? Şart tabii ki.
Olurum sade düz beyaz elbise de gelinlik yerine geçer yani öyle prenses stil kocaman kabarık etekler bana göre değil zaten
Çok çirkin bi gelinlik seçmişsin matadorcum, içinde bi çingene mi var? 😂
Gelinliksiz de gelin olurdum ama yine beyaz bir elbise giyerdim. 🤩
Bal gibi de olurum. Gelinliği sevmeyen bir kız ben olamam herhalde ya. Kocaman apağır bir şey seninle hareket ediyor şimdiden daraldım ıyy.
Zaten gelinlik sornadan çıkmış uygulama aslında öyle birşey yok arasritrirsanız anlarsınz.
Gelenek oldu diyelim.
Ayy Allah korusun gelinliksiz gelin mi olunur giyicem inş jgfssdxc
Gelinlik olmazsa olmaz
Tek soru sade mi abarti mi olmali 😂
Gelinliknsaflığı temızli simgeler bunu giyebilmekte artik buyuk bir meziyet
Gelinliğimi kendim dikmek isterim bana kalsa direkt evlenilsin de olsun ne var yahu
Asla olmam, ucuz ya da pahalı gelinlik giymeliyim :)
Duruma göre olabilir baktım rahat edemedim içinde günlük kıyafetlerle evlenirim
Evlenmeyi düşünseydim , olmazdım ya gelinlik önemli ashdj
Siyaj giyecem dedim de yok Didier. Keşke gelinliksiz deseydim belki kabul ederlerdi
Asla gelinlik düğün hayalim yok. Sevdiğim kişi ile evlenirsem sade aile arası nikah tercihimdir.
- Hayır, olmam.
- Evet, istiyorum.
- Evet, şart.
Bana göre gereksiz teferruat bunlar bi jean bi tshirt yeter bana
Hayır gelinlik isterim uzun zamandır nasıl olur diye hayalini kuruyorum 😄
Zaten istemiyorum dugun gelinlik bir suru bosa masraflar onun yerindedir son model telefon alirim
Olmasın ama sonra gelinlik koleksiyonu yapayım 😂
Ne zaman olduğu fark etmez
Beyaz bir elbisede olabilir neden olmasın gelinlikli duran cok şık elbiseler var ❤️🌼
Eğer evlenirsem gelinlik kesinlikle giymek isterim olmazsa olmaz :)
büyük konuşmak istemiyorum ama eğer evlenecek olursam gelinlik giyerim
Ben nikah elbisesiyle de olurdum ama evleneceğim kişi çok hevesli her şeye
Evlilik gibi bir düşüncem yok. Olursa da gelinlik şart değil.
Eğer çok uçuk bir fiyatı varsa kiralamak daha mantıklı sanki, düğünden sonra duracak bir yerde zaten.
İlla olmalı diyemem ama olsa da fena olmaz hani.
10 binlik gelinlik alacağıma, 10 bine 20binlik gelinlik kiralarım en kalitelisini giyerim
Gelinlik giymeyi düşünmüyorum, düğünde çok gerksiz yaw
Bizim burda zaten gelinliksiz gelin evden çıkılmıyor ben istmesem ne olacak giymek mecburiyet 😁😁
nere orası :D
Doğunun neresi :D
Oğlum nasıl bir insan oturduğu yeri karıştırır da antep der sonra da onu düzeltir mardin der :D kararsız kaldın herhalde sdfd
kendisi bir oyuncu ya :D hintciyim ben o yüzden :D
Yaa işte antep mardin derken böyle olur :D
Kafan karışır
Hani antep mi mardin mi diye karışırken cinsiyet falan da karışmış ya o yüzden dedim şakasına bir şey karışmaz normalde :)
Estağfurullah öyle bir durum söz konusu değil neden kendine öyle diyorsun :)
E sebebi aklının başka bir yerde olması işte :) Salak olman değil.
Aklındaki kişi sana üzüntü veriyorsa daha fazla onu o kıymetli yerde tutmamalısın. İyi ya da kötü şekilde fark etmez :)
Ailen izin vermese bile o bilsin ona söyle içinde kalmasın senin için daha iyi olacaksa :)
Sorunuzun linkini atarsanız bakayım sizin için.
Hesabınız gizli göremiyorum maalesef...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?