Ben en som 20 yaşında yedim, öenmli bir konuda yalan atmıştım, ortaya çıktı :( Siz ne için yediniz, ne zamandı?
Terlik, oklava, tokat, yumruk hepsi dahil :D
Terlik, oklava, tokat, yumruk hepsi dahil :D
Ben en son 16 yasimda oklavayla yedim cok degil ama o oklava parmaklarima denk gelmisdj ahh canim nasil acimisdi ya. Erkek arkadasimla bulusul gec geldigim icindi o gun yalan ustuna yalan soylemisdim :D :D
ilkokul 2. sınıfa gidiyodum balkonda oynarken altıma işediydim çok kızdıydı annem oyun yüzünden diye hahahah :D tokatı filan yimiştim :D
20 sene civarı olmuştur heralde annemden, babamdan dayak yemeyeli..
Benim valide sultanım bana kıyamaz zaten bende onu üzmem :)
bir kaç ay önce masayı kırdım sinirden film izliyordum geldi kalk ders çalış vs vurdum masaya
Cevap
7Cevap
7 Yaşımdan belli oklavayla dayak yiyom yaşım 12 bugünde oklavayla dayak yedim hep oklavayla vuruyo annem bugünde küfür ettim anneme oklavayla 1 saat vurdu
Oklavanın acısından bahsdersek vurduğunda çok acıyor bir kaç tane daha vurduğunda feci acıyor oklava eline değdiğinde izi çıkıyor dokununcada ağrıyor ama bir kaç gün içinde oklava izleri geçer
Ama ben acısına alıştığım İçin annem oklavayla vurduğu zaman ağlıyorum hemen annemin 2 tane oklavası var kısa kalın oklavayla hamur yoğuruyor ince uzun oklavayla beni vuruyor oklava kapının arkasında yaramazlık yapınca çıkarır konuşmadan vurur
Çok çok uzun zaman oldu.. belki 3-4 sene olmuştur.
Fakat sen 20 yaşında annenden nasıl dayak yiyosun anlamadim.. tuhaf.
En son 15 yaşında yedim. Dayak olarak dil şiddeti var bizde :D laf sokar ağzını yediğimiin hatunu :*
Hatırlamıyorum olumsuz şeyleri hiç hatırımda tutmam
20 mi. Cocuktum ben ya okula giderken sacimi taratmadim da sonu fenaydi :D
Kediyi kucagima aldim diye iple sirtima vurmustu. hala anlam veremiyorum
16 yaşında idim. Çok gereksiz bir konu idi ama olan oldu yani 😃
oklavayı kafamda kırmıştı bişey dediydi yapmayıp uyz ettiydim :D :D yaş 11
İlk okuldayken ödevlerimi terlik eşliğinde yapardım 😀
Komsunun kizini odaya atmistim ellerken yakalamisti dovmustu. D
Oo hatırlamıyorum ki bacım. Yadiğim güzel bir dayağı hatırlıyorum da son dayağı hatırlamıyorum
7-8 yaşında ezan okunduktan sonra eve girdiğim için
Hiç annemden dayak yemedim
çok önceden bir kez tokat yemiştim sadece
8 yaşından beri hiç dayak yemedim. :)
Ben hala terlik yiyorum😂
hatırlamıyorum uzun yıllar oldu :D
:D : dD:d:. d.
7 - 8 yasındaym
hiç dayak yemedim
12 yaşında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar