AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Haklısın kardeşim bende ne kadar iyi niyetle yaklaşsam o kadar sınanıyorum bende bu Yüzden kapattım kendimi eve
Kendini geliştirecek Şeyler bulmaya çalış
Dertleşmek istersen yaz bana
aynı durumdayım aslında yıllardır. düşündüm de ne zamandır da yüzüm gülmüyor... unuttum bile. yani güldüm tabii ama en son şöyle içten ne zaman güldüm, mutlu oldum inan hatırlamıyorum. Beni daha yeni tanıyanlar"ne yaşadın sen yaaa?"diyor.. eski müdürüm hatta daha yeni tanıştığımızda el tokalaşırken"evet... bir yaşanmışlık var..."demişti de birşey diyemedim, içim kabardı zor tuttum kendimi. durup dururken ağlıyorum falan.
Onların canı cehenneme insanlar ne der diye düşünerek yasama sen kendin için yasiyosun hem yaşadıklarını değiştirmenin bir yolu yok yani üzülme boşuna olan olmuş
Hiç dert etme hemen dışarı çık ve o yüzünü görmek istemediğin insanlara selam bile verme. Onlar senin moralini bozmak istediler. Onlara dimdik ayakta kaldığını göster.
Asosyal biri olarak yazayım ben asosyalliği sevdiğimden yaşıyorum yani o insanlara gelirsek s, kine takma hayat senin hayatın onlar yaşamıyor hayatını su 20 li yaslarını zehir etme.
Disari cik ve onlar yokmus gibi davran. Hickimse icin kendini eve kapatma. Isteyen istedigini konussun. Onlar ancak ölünce susarlar. Kimseyi umursama senden onemli degiller
aksine dışarı çıkmalısın psikolojin bozulacaktır büyük ihtimalle kendine bunu yapmaya devam edersen insanlarıdan kaçmak yerine üstlerine gitsen daha iyi
Ne diyim ki kardeşim merak etme ALLAH görüyor onların cezası elbet verilir. Sen sen ol ALLAH'ın yolundan ayrılma...
Yeni insanlar tanimalisin. bende eskiden oyleydim. cok karamsardim hatta ama duzeldim artik. Hic birsey olmasada bir umut tasimalisin kardes
buna benzer şeyleri yaşadım
seni senden başkası kurtaramaz öncelikle bilmen gereken şey bu
ikincisi ise insanların aptal olduğuna ikna olman
bu halin devam ederse sosyal fobin başlayabilir
Hata yapiyosun ortada bir suclu varsa onlar sen degilsin ama sen kendini eve kapatarak suclu. senmissin gibi gosterip kendine ceza veriyorsun cik disari herkese guvenme sana bunu. yapanlarn. amaclari budur amaclarna ulasmalarina izin verme
hata yapıyosn ama rahatsan biraz evde dur kafanı dinle sakinleş kendinle baş başa kal ama çok uzun süre kalma bnce daha sonra dışarı çık :DD
kardeşim sabır et ve şükür et bu senin için tecrübe insanları iyi analiz et. kimseye kendinden fazla deger verme ve sırlarını paylaşma. Allah iyilerle karşılaştırsın
o senin moralini bozan insanları hiç takma boşver allahından bulsunlar en iyisi bu veya allaha havale et sen dışarıya çık gez toz hiç takma bence
bir ara bende iyeydim seni cok iyi anlıyorum canm.. ama snra dısarı cıkmadıgıma onların yuzune vurmadıgıma pişman oldm. bırak onlar senden korksun. dertleşmek istersen ozelden atabilirsin
Ortamını değiştir, bir süre sonra evdende sıkılırsın çünkü, çık dışarı ve gittiğin yerleri değiştir..
Bence yanlış yapıyon bu senin için kotu olur onların umrunda olmaz 1 2 hafta belki ama uzun vadeli olmasın yaşamış biri olarak söylüyorum :)
sil baştan yap, herkesi ve herşeyi unut kendini değiştir. onlarla ilişkini kes kendine yeni bir yol çiz
yaşadığın şehirden uzaklaşmalısın temelli olamasa bile en azından bir süre bu iyi gelecektir sana yeni insanlar üzerine sünger çekilmiş bir hayat..
Dört tarafı kapalı evde ne yapabilirsin ki... Kapatsan ne Olur... asosyal bir insandan farkın olmaz. Paslanırsın Kilo almazsın.. İnsanların içine girdiğin zaman ne konuşacağını bilmezsin.
yoo. mutlu olduğun gibi yaşa. lakin kaçmak veya gizlenmek, mutlu olmak değildir. huzurlu kılar sadece.
bende aynı dertten muzdaribim gördüğüm zaman gözlerine bakmamaya çalışıyorum güçlü görünmeye çalışyıroum sana da öneririm
Belki de bir süre böyle olması gerekiyordur. Yanlış bir şey diye kasma, oluruna bırak evde iyi hissetmeye çalış hazır olduğunda çıkarsın dışarı. Tabii bu süre uzarsa başka yollar denemelisin :)
imkan varsa ordan taşın yoksa asla kendini kapatma çünkü bunun sonu yok bidaha çıkamazsın herkesin gözü sende gibi hissedersin kafanda daha çok büyümeden çıkmaya çalış
ne kadar zamandır bu şekilde devam ediyorsun ama benim yaklaşık 6 ay sürdü. hazır hissettiğinde (veya en azından biraz hazır olduğunda) cesaret edip yavaş yavaş hayata karışmanı tavsiye ederim...
Ömür boyu eve hapis mi yaşayacaksın. Bu senin güçsüz olduğunu gösterir. Onlar inat çıkıp gez, mutlu görün ve her şeyden önce onlar yokmuş gibi davran. Öyle yaparak en büyük İntikamı alırsın.
Ben de 2 yıl öyle yasadım. Tam iki yil!! Çok zor zamanlar geçirdik bu durumda birilerinin ne diyeceği seni pek etkilemez bence. Için rahat edene kadar çıkmak istemeyeceksin belki. Ama ailen sayesinde daha erken atlatabilirsin :)
Dışarı çık hava al öyle kendi kendini yer bitirirsin. Hayat öyle birşey ki üzüldügün ağladığın herseye pişman olursun takıntılı olmayın yaa
ben de bir ara eve kapanmıştım ama bu çare değil tam aksine çık gez ve olanları sindirmeye çalış dik dur ayakta ☺
Kendini bu kadar hapsettigine göre büyük üzüntü yaşamıssin. Geçmiş olsun. Umursama kimseyi, hayatını yasa.
İyi yapıyorsun vallahi bak ciddi yim ben bbu şehirden de nefret ediyorum her yer de tanıdık var, şuana kadar tanıdıkşarımda bir naneye benzeseler bari. Diyorumki kimseyi tanımadığım bir yere gitsem
evet bende bu aralar böyleyim, dışarıdan gelen zararlardan korunabiliyorsun ilk zamanlar bu iyi gelebiliyor ama zamanla kendini bu seferde yalnız hissediyorsun, daha da çok düşüncelerinle başbaşa kalıyorsun
kimse kendi g*tündeki poh kokusundan haberi yok hep başkalarına poh atarlar boşver onları ben de zamanında yaşadım beni çekemedikleri için iftira attılar Rabbim cezasını verdi zaten herkese ibret oldu kendisi onlara inat başını dik tut.
Sen erzurumlumusun
Hayır niye
bir süre evde takıl bence toparlanana kadar dah sonra yavaş yavaş çıkarsın evden arkadaşların ile falan takıl dışarıda iyi gelir kuzenlerinde falan kal ufak bir tatile çık yani o psikolijiden kurtul... tavsiyelerim bunlar
ikitr et sen onalradan kactıkca onlara meydan bıtakmıs olursun kafa tut ki sana meydan kalsın kacma haksınıne kafa tut
şu an bende senin yaşadıklarını yaşıyorum. gezmeyide çok seven bir kızım. sanırım şu dönemi atlatırsak eskiye döneceğiz. sıkıntı etme
eve kapanma olayını utandığın için değil kafanı dinleyip rahatlamak gevşemek ve kendini yenilemek için yap.
evde kaldıkça , yalnız oldukça moralin daha iyi olmayacak aksine dibine bataca eskisi f gibi olmaya çalış böyle senin için en iyisi zor belki ma yap :')
Saklanarak bir yere varamazsın ya savaşıcaksın ya da terk edip orayı başka yerde yeni bir hayat kuracaksın başka yolu yok nereye kadar saklanarak kalabilirsin ki
kendini eve kapatman kendine eziyet bu durumunda huzurlu diilsen tabii... işine gücüne bak hayatina yön ver birakin onu bunu şunu iyi dostlarin sölediklerini küpe yapin
Bende senin yaptigini yapiyorum zaman zaman iyi geliyor. bir sure boyle takil ama fazla uzatma bunalirsan at kendini disari kimseyi takma herkes kendi yaptigindan utansin
Bence umursamamani tavsiye ederim ama tabi böyle demekle olmuyor eğer çok kotu hissediyorsa psikolojik destek alabilirsiniz. Ama senin boyle davranan insanların isine gelir
Haklsin ama boyle dusunme kendini eve kapatma kendini soyutlama herkesin hayatinsa bu tarz seyler olablir çevreni değiştir yeterli bie kursa git bir hobi edinmelisn.
Ben böyle zamanlarda kendimi dışarı atarım. Evde daha çok düşünme fırsatı oluyor çünkü.
Öyle insanlara sinir olurum bence karşılarında dik dur sen seni biliyon gerisinin anasını * k. b azını bozdum biraz onlarda bunu yapman için sana böyle dawrandilar sen karşılarında dik dur bıraksa onlar utansin
Bir süre sonra bağımlılık haline gelcek benim gibi olcaksın. Depresyon, dalgınlık unutkanlık veya hafıza zayıflığı fazla uyku vs.. Mümkün olduğunca dışarda stres at ev hiç iyi değil. Benim sınavlarım bu yüzden kötü çalışmama rağmen
Zeki insanlar umursamazlar, kim ne yaşattıysa bir gün yaşar. Boşuna eziyet etme kendine.
piskolağa gidebilirsin. seni dinler ve rahatlatır öneriler sunar
mutluysan sorun değil sonuçta senin hayatında senin mutluluğun öncelikli ama bu olay tercih değil zorunluluktansa ve sıkıntı yaşıyorsan aşman gerekir
bende öyleyım, çoğu öylee... kapalı kapılar ardında yaşamak insanın kendı benliğinden kaçışını temsil eder...
kendi kendine bunalıma girsen kimin umrunda kendine zarar vereceğine rahatlamaya çalış canım bence :)
elaleme göre yaşarsan psikolojin kalmaz tabiii önemsemen gereken insanlar harici kapının dış mandalı unutma;kendini kaparsan onkara göre yaşayıp onlara istediğini verirsin ve yine kulp bulurlar
ayakta durmaya calısmalısın yoksa her sorunda böyle depresyona girersin güçlü olmalısın her insanın sıkıntıları var.
Yes :)
kimseyi takma cik disari kimse senden degerli degil
Başka bir şehirde okul is vs imkanın varsa topla tüm esyalarini ve her şeyi geride bırak..
kendini iyi hissettiğin gibi yaşamalısın.
sana iftira atanlar utansın sen değil...
Zamanla unutursun kendini eve kapatmak çözüm değil, olmamalı
kendini eve kapatacağına sana bu olayları hatırlatan yerden uzaklaşman tatil yapman gerekir..
böyle mutluysan sorun yok
Ancak bir süre sonra acılman gerek
hep böyle olmaz
o kadarda depresyona girme. bazen görmek istemeyeceğin kişileri görmeyeceğin yerlerde zaman geçirebilirsin dışarda, d vitaminide lazım :)