AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Mutluysan sıkıntı yok
https://i.hizliresim.com/4g3pWL.gif
benim eskiden yaptıgım bir hata sakın yapma sonra insan içine çıkamıyorsun dışarıyı yabancılıyorsun sayamıyacım kadar kötü şeyler gelir başına dışarıya çık hergün
takıl öyle panpicim. ayrıca insanların düşündüklerini de umursamana gerek yok hepsi ölümlü kısa vadeli varlıklar. daha kim olduklarını bile bilmiyorlar :D
Sen niye saklaniyosun onlar cekilsin yolundan. Böyle yapmakla hem agizlarina yem vermis oluyosun hem de kendini suclu durumuna koyuyosun. Gögsünü gere gere gez ortalikta. Yenildigini sanmasinlar.
Hemen oradan taşın.
Seni kimsenin tanımadığı etmediği bir yere git.
Zamanla zaten onları unutur kendine yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurar gül gibi geçinir gidersin
Doğru söylüyorsun kardeşim
taşınamayacak durumda olabilir acaba yaşı kaç ki?
şu an bu konuda tamamen benim kız olan tarafımsın o. O nyse hata yapıyo musun bilmiyorumda açıkcası bende böyle daha iyi olduğum için hata yaptğımı düşünmüyorum ^^
Böyle saklanmamalisin! Inadina çik eglen gez, bu onlar için sorunsa eger birak kendileri kendilerini hapsetsinler, sen degil. Evde kalarak Kim bilir ne çok firsatlar kaçiriyorsundur. Hayat sen bekledikçe ayagina gelmez Senin ona koşman lazim.
başkaları yüzünden sen varolan hayatından neden vazgeçiyorsun, onu anlamadım.
inadina diren, basini dik tut.. öteki olma!
unutulan olma, kendi kendinin üstüne basma..
Evet şu an iyi gibi hissedersin ama bu seni daha da tahammülsüzleştirir ve bunaltır..
en iyi 2 hafta dinlen müzik dinle flim izle uyu.
2 hafta saana yeterde artacaktır.
bu kadar büyük ne yaşadın ki çok özel değilse dinlemek isterim
kendini eve kapatman çözüm değil aksine sorunların üstüne gidip yenmek lazım
Kimsenin seni uzmesine izin vermiceksin hayatını yaşıycaksın onlara inat. Kimse için uzulmeye kimse için yolunu bile degistirmene gerek yok!
Hic kimseyi umursama disari cikmazsan yeni guzel seni mutlu edebilcek insanlarla tanisamazsin evde durarak dahada cok depresyona girersin
Bence en güzelini yapıorsun. İnsanlardan uzak Allaha yakın bir hayat keşke benimde öyle bir fırsatım olsa...
Tabii ki de dışarı çıkıp atlatmaya çalışman lazım Allah derdi veriyo ama dermanı da veriyo böyle yaparak daha kötü olursun ben sana söyliyim.
Savasmak guzeldir insani dinc tutar ve hırslandirir bosuna kapatma kendini eve allah herkesin dagina gore kar verir unutma bunu
boyle yaparak kendını cezalandırıyorsun farkında değilsin. dunyada bır tek onlar yok arkadas olarak. kendıne gel.
Kaçarak bir yere varamazsın iftira atanlar utansın senin vicdanım rahat ya kim ne düşünürse düşünsün hakında boşver elalem için değil kendin için yaşa
çıkana kadar aynı yerde sayarsın üstüne gitmediğin şeyin üstesinden gelemezsin farklılıklar lazım yerine başka şeyler yazman lazım
bende senin gibi oldum odama kapadım kendimi ve 3 ay çıkmadı sonra zorla psikoloğa gittim oda psikiyatriye yönlendirdi hem ilaç kullandım hem terapi aldım ulaş bana yardımcı olayım istersen özelden konuşalım
çık gez dolaş tek başına takıl kimsenin seni tanıyamayacağı yerlere git her zamanki gittiğin yerlerden uzaklaş 1 hafta böyle devam et sonra zaten bu yerler senin asıl yerlerin olacaktır
salla gitsin derim. iftira atan çeker cezasını. sen kendine neden ceza veriyosun ki. bu sefer onları haklı cıkarırsın dışarı çıkmaya yüzü yok gibisinden düşünürler. çık gez herkese inat derim
Hiç kimseyi düşünme sen kendine inan ve güven doğru bildiğinden de şaşma yeni bir tarz ile çok farklı bilmediğin yerleri gez bulunduğun negatif ortamdan çık hangi şehirdesini?
Hata yapıyorsun, kendini eve kapatarak yasayamazsın. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Onları umursayıp söylenenleri kabulleniyor musun yani? dışarı çııık :)
ama yanlış yapıyorsun böyle yapmaman lazım senin hayata tutunmam lazım kimse için yaşamıyorsun sen kendin için yaşıyorsun bunu unutma bide nereye kadar kendiini eve kapatacaksınki?
Kimse İçin Kendini Üzmene Değmez İnsanların Ağzı Torba Değilki Büzesin , Kendi Hayatına Bak Onlar Sen Kendini Eve Kapattın Diye Üzülmüyorlar , Boşver Senin Hayatın Kimse Karışamaz
Bence Yanlış yapıyorsun dışarı Çık bı hava al gezdolas
Sanırım dışarda ilgini çekecek bir şey yok, böyle rahatsan böyle yap
Depresyondasin canim bence destek al. Haa bana sorarsan yalnizlik en guzeli ben de depresyondayim
onlar dilediğini yapıyor sen kendine ediyorsun yapma..
Hep masterlar gurular yorum yapmış. Sizdemi mastersiniz yoksa?
ne yaşadın ilk önce onu söyle ve tabii ki eve kapatarak yanlış yapıyorsun
Senle muhabbet edelim abi kardeş dost olarak yardımcı olmaya çalışırım... İSTERSEN... :S
aksine yaptıklarının tersini yaparak kendini herkeze karsı hicbirseyin yokmus gibi yapıp kanıtlamalı ve ispatlamalısın. bu gidisatini dewam ettirdigin sürece ilerleyen günlerde psikolojik durumun dahada kötü olmaya dewam eder
Çık karşılarına onlara inat dolan sokaklarda bu hayat senin onların bicimlendirmesine izin verme
Nereye kadar saklanabilirsin ki. . yüzleşmek ve bir kerede atmak en iyisi
@Fileliçorap. . .
16 arkadaş anlar senin halinden neyse. .
@pilavayran
16 arkadaş?
@fileliçorap?
bende öyle kapatıyorum insan kendini ilkten bir huzurlu hissediyo sonra sıkılıyo bence kapatma
En iyisini yapmissin. bir müddet kafani dinle sonra herşey yoluna girer
Bir avuç gerizekalı yüzünden kendi gençliğini dört duvar arasında mahvetme
Kendini mutlu olduğunu sanıyorsun. Kendini eve kapatman seni daha da kötü yapar.
boşver takma kendini dinlersin biraz yalnız kal çıkarsın gene
Şimdi öyle hissediyor olabilirsin ama bu durum seni daha kotu yapabilir piskologlara v. s. Danısmayı deneyebilirsin
onlara göre hayatına yön verme
hayat senin hayatın onlar utansın biraz dik başlı ol ayakların yere sağlam bassın kendine güvenmelisin
Senin durumunda bende bulundum ancak kimse beni üzemez, kimse senden önemli değil, özele gelir misin? Gizliliği kaldır mesaj atayım konuşalım?
Eve kapatmak olur mu ya saçma asıl eve kapatırsan kötü olur onlara aldırmayacaksın umursamayacaksın hep böylemı devam edecek sanıyorsun
aynısını ben yaptım 1 senedir evden dışarı cıktıgım yok psikolojim altüst resmen sakın yapma oyle bır hata
En doğrusu ifriracı kadınlara, dedikoducu kadınlara malzeme olmamak için bende dışarı çıkamıyorum... Çıkma dışarı mutlu ol...
Evett git gez tozz yazık hayatinı mahfetme hapiste gibisin git hayatın tadını çıkar bir kere geliyoruz dünyaya
Kafanı toplamak için böyle bir döneme ihtiyacın varmış demekki. Ama zamanla toparlandıkça eski hayatına, neşene dönmelisin.
bence hayata küsme yaşa dilediğin gibi yırt kara perdeleri mutsuluğu aç pencereleri güneş girsin haav girsin mutluk girsin
bende genelde işim yoksa evdeyim hata filan yapmıyosun otur annenin dibinde zarar gelmez kalk bir çay demle bununla mutlu olabilmeyi öğren.
Dünyaya bir kere geliyoruz. Bunu güzel gkimswnin engellemesine izin verme
insanlar menfaatten başka bişey düşünmez oldu. en iyisini yapmışsın. kimseye yüz vermeye gelmez. hayır demeyi bilen her zaman güçlüdür. her türlü hayır hayır hayır !!!
neden kaçıyorsun saklanıyorsun eve kapanan sen okuyorsun kı yanlıs vya kötü bisey yapmadıgından emınsen bırak onlar dusunsun ne derse desınler gule cırkın dmeyle gul guzellıgınden ne kayber?
Herşeyden önce eve kapatmamalisin kendini. Çıkıp yuzlesmen gerek.
Kafana göre takıl hatanın farkına vardığında çok geç olacak.
İnsanlardan kaçarsında kendinden kaçamazsın. Ne gibi olay yaşadın bilemem ama üstüne git.
şu an nasil istiyorsan oyle davran sonralari yavas yavas atlatirsib