Elime attığım bişeyi ya sakarlık yaparım ya da yapamam kendimi nasıl geliştirebilirim sessiz sakin biriyim girisken pratk biri olmak istyrm kendimi çok boş gibi hisdediyorum ilkkez kendmle ilgili itirafları yazdm kimseye açılamym boyle... 😔😔😔
Cevabın nedir?
Bende önceden çok beceriksizdim bir patatesi bile soyamazdım ama ne yaptım insanların artık beni küçük görmesinden sıkıldım ve o şeylerin üstüne gitmeye karar verdim mesela patatesi soğana kadar yaptım en sonunda başardım hırs ettim kendime kızdım bazenleri ama başardım istedikten sonra başarılmayacak hiç bişey yoktur kendine güven bol bol kitap oku yüksek sesle sosyalleş yeni insanlar tanı gereksiz ve negatif insanları hayatından çıkar aslında o insanlar yüzünden beceriksiz olduğunu düşünüyorsun sen birşeyi yapana kadar uğraş ben onu yapıcam başarıcam de yapamam deme
50 Yorumla
+1 yılÖz güven eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir sosyal değilsen sosyalleşmeye çalış hobilerine yoğunlaşabilirsin kendine güven ☺️
00 Yorumla
+1 yılCanım benim:)
Sürekli bir şeyler yapmaya çalış meselâ.
Boş durma. Mutfağa gir. Bir şeylerle uğraş sürekli... pilav yap. Makarna yap. Salata yap. yap bir şeyler işte. .. Zamanla olacaktır...
Biraz Kendine güvenirsen gerisi gelecektir...00 Yorumla
www.google.com.tr/search
yeteneğini arıyorsan kuran oku yeteneğin ortaya çıkacaktır emin ol o sana ilham verecek30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
öz güven eksiligin var anlaşılan , bol bol biyografi okumalısın vede evde konferans ver melisin böyle yenersin bazı şeyleri.
00 Yorumlabence her insan beceriklidir sende ki sorun ise henüz yetenekli becerikli olduğun konuyu bulamaman bir an önce bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılBende de başladı o saçmalık :( Tam diyorum iyi bugün bir şey düşürmedim hop kendim düşüyorum -_-
00 YorumlaBenimkini alsana bir eline bakalım cok mu sakarsın...
00 Yorumla
+1 yılRahat bırak kendini stres yapıyorsun o yüzden böyle oluyor..
00 YorumlaŞimdi de açılamadn zaten gizli kullanıcı açldı
00 Yorumla
+1 yılaynı ablam, evleniyo yakında o da.
00 YorumlaYemin ediyorum aynı bensin.
00 YorumlaBir kac gun erken uyan alışırsın
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki hiç olmadım
00 YorumlaDegismez bu senin karakterin
00 Yorumla
+1 yılBeceriksiz degilim yaparım ulan diyerek.
00 Yorumla
+1 yılDikkat et yaparken, onemse ve odaklan
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dikkat ederek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem