Yıllardır ailemle yaşıyorum ve zamanı geldi sehirdisinda iş buldum. Ayrılmak istemiyor ve ailemi çok seviyorum ama insan hayatı bu bir yerlerden para kazanmaya başlamak gerekli. Bu durumu yaşayanlar oldu mu? Peki alışmak nasıl kolay mı? İstanbul adamı yutar mı?
Cevabın nedir?
+1 yılben sendende küçüktüm gurbete çıktığımda ilk olarak antalya , gaziantep , İstanbul , diyarbakır artvin, kayseride balıkesirde çalıştım bu çalıştığım yerler 2- 3 aylık kısa süreli işlerdi daha sonra yurtdışına çıktım tabi yurtdışı kendi memlektin gibi olmazdı 2.5 sene çölde kaldım insan alışıyor istemedende olsa ya da çalıştığın koşullar iyidir parası cazip geliyordur belki ondan olabilir kişiye göre değişebilir bu durum bence hiç tereddüt etme bu konularda cesur ol ancak cesur insanlar hayatta başarı sağlar
32 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler. Başarılariniz ömür boyu devam etsin inş
- +1 yıl
ben teşekkür ederim iyi yolculuklar dilerim
bir yandan alismak iyidir dostum , Yavas yavas hayatini idame edersin gercekci olursak aile yaninda kalmak insani kisitlliyor en iyisi otonom bir sekilde hayatini surdurecek noktaya gelirsin zor bir surec olsada
10 Yorumla
İstanbul kimseyi yutmaz, canim sehire böyle atiflarda bulunmaniz oldukca üzücü.
Insanlar ailesini birakip baska ülkelere gidiyor, siz baska bir sehirde yasamayi mi dert ediyorsunuz? Kendi ayaklariniz üzerinde durmaniz icin bir firsat gecmis elinize, bunu degerlendirmelisiniz fikrimce.21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsunuz. Ben aileme fazla düşkünüm belki de ondan. Teşekkürler.
Rahat ol alısıyorsun, bu seferde aılenın yanına dönmek istemiceksin alısınca. tabı ortamın iyi oldgu pranı kzandgn takdırde
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
git kardeşim yolun açık olsun Türkiye yaşanacak ülke değil hele işin yoksa hiç değil
10 YorumlaNereye gittiğime bağlı
10 Yorumla
+1 yılAlışman zaman alıyor ama ben zorlk çekmedim
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem